• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

Kızlar hepinizin minişleri birer lokum olmuş. Hepsine maşallah:nazar: Ben de size bizim abi ve abiye hayran kardeşi gururla sunarım :roflol: Aman maşallah demeyi unutmayın olur mu...

41 kere masallah canımcım, abisi de çok tatlı özellikle saçlarına bayılıyorum :))

naz kızımıza da masallah celebrity olmuş :))),
yiğit oğlumuza da masallah o ne guzel kalkık burun öyle!

Kızlar bişeyler yazamıyorum ama devamlı girip gelişmeleri okuyorum. Hepinizin bebekleri çook güzel,çook tatlı Allah nazarlardan kem gözlerden korusun onları...
Benim kızımın bu ayın 25'inde 3 ayı bitiyor,, bi an bile yanımdan ayrılmak istemiyor hemen ağlamaya başlıyor,
uyutup yanından kaçıyorum 5 dakkada uyanıyor, ne yapacağımı şaşırdım....

Buda benim zilli kızımın son hali teyzeleri,, ellerinizden öper yerimseniben:nazar::nazar::nazar:

evvalim.jpg

Kızlar bişeyler yazamıyorum ama devamlı girip gelişmeleri okuyorum. Hepinizin bebekleri çook güzel,çook tatlı Allah nazarlardan kem gözlerden korusun onları...
Benim kızımın bu ayın 25'inde 3 ayı bitiyor,, bi an bile yanımdan ayrılmak istemiyor hemen ağlamaya başlıyor,

Buda benim zilli kızımın son hali teyzeleri,, ellerinizden öper yerimseniben:nazar::nazar::nazar:

evvalim.jpg

:nazar::nazar:maaşallah canım çok güzel gülmüş ALLAH tüm bebeklerin yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin dilerim:Saruboceq:

dün babamızın doğum günüydü.. gecikmeli de olsa bugun kutlayabildik.. kızım biz yemeğimizi yerken bize dil öıkarıp durdu. işte o anlardan biri:)

evvalim.jpg

canım benim maşallah sana:nazar:
kaşına gözüne ağzına burnuna....:nazar:
kaş demişken ne güzel belli benim oğlanda kaş yok:roflol:

burcutemur maşallah kızına kaşı gözü yerinde
fas kız bak böyle güzel pozlar koyma gelip oooooo kızını yiyivercem bak haberin olsun

Burcutemur maaşallah canım senin kız da çok tatlı olmuş Alllah bağışlasın. :nazar:

kızlar ben bu bebekleri koklamaya kıyamam nazar değmesin hepsi ayrı güzel

nazar değmesin hiç birine maşallah.fas senin kızın bu fotosunu face koysan face yıklır bacım..Seni yaradana ölürüm ben zilli sıpa :)

Burcutemur bu kız tam zilli olmuş,çookkk şekerrr.Maşallah:nazar:
Byata maşallah canım:nazar:Oğluşların 1numara.Yalnız ufaklık abiyi yönetecek gibi bir izlenim uyandı bende fotoğrafa bakınca.Nedense..

ana kız pek alemsiniz edocum.. Altın kızlar masallah.. bu arada sende pek görünmüyorsun fas hatundan özenip, sen de soluğu sokakta mi aliyorsun her gün bakayım artık?:uhm:

Pek gezmiyoruz canımcım ama artık cimcimem pek uyumuyor gündüz.Uyudu mu başka işler yapıyorum.İnternete girmek en son aklıma geliyor.İltifatın için teşekkürler teyzesi;)

Doru'cum senin oğlan Aralık erkeklerinin içinde tek sarışın galiba.Vallahi biraz büyüsün kızlar etrafında dört dönecek:)Maşallah:nazar:
Kuzum maşallah oğluşuna:nazar:
Zeynep'cim alemsin canım ya çok güldüm.Süper fotomontaj olmuş.Tebrikler.Maşallah:nazar:

madre di mare goldcum bu senin için bacum..

bebe di milk. süt cocuuuu

Kızım koyma şu şebeğinin resimlerini artık yeter ya!Çatlıcam gülmektenkaydirigubbakcemile3Onu bırak nazar değdircez eşimle vallahi.O da bayılıyo Betül'ün hallerine.Maşallah:nazar:

Back