2008 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine ve bebişe! gribin en iyi ilacı yatıp dinlenmek derler! bol bol dinlen!

çok teşekkür ederim. nasıl yatayım arkadaşım bütün işler beni bekliyor.
ancak akşam yemeğinden sonra yatıp dinlenebiliyorum.senağlama

çok teşekkür ederim. nasıl yatayım arkadaşım bütün işler beni bekliyor.
ancak akşam yemeğinden sonra yatıp dinlenebiliyorum.senağlama

Ooyy oy kıyamam ağlama!
nasihat vermek kolay tabi yat dinlen diyorum ama elimden başka bişey gelmiyorki. evde yardımcı olacak kimse yok mu? boşver işleri çok detaylı yapma herşeyi. idare etsinler! şu anda en önemlisi senin ve bebişlerin sağlığı!
çok dikkat et kendine.
tekrar geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin a.s.

Ooyy oy kıyamam ağlama!
nasihat vermek kolay tabi yat dinlen diyorum ama elimden başka bişey gelmiyorki. evde yardımcı olacak kimse yok mu? boşver işleri çok detaylı yapma herşeyi. idare etsinler! şu anda en önemlisi senin ve bebişlerin sağlığı!
çok dikkat et kendine.
tekrar geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin a.s.

ben evde tek başımayım eşim sabah erkenden işe gider. sağolsun biraz dağınıktır kendisi
ve derdi isteği hiç bitmez. hamileliğimi öğrenir öğrenmez herkez elini ayağını çekti bizim evden. yemektir temizliktir alışveriş pazar herşey ama herşey bana bakıyor.
bebeğimi düşünüp söyle dinleniyorum ama yapmasam bu sefer gece sürekli ayakta oluyorum.
allahım keşke annem sağolsaydıda bana yardım etseydisenağlama

bende ölüyom şu kabızlıktan 4 günde bir belki çıkaabiliyom ne kullanıyosun biraz yemek yesem karnım taş gibi 6 aylık hamile gibi oluyom bi çare ya

toz halinde bir ilaç var belki önceden duymuşsundur. magnesie calcinie. ben hamile olmadan cok önceleri de rahatsız olduğum zamanlar kullanırdım. cok faydalı tesirli güzel bir ilaç gerçekten..doktoruna sor bence. kabızlık cok büyük dert yoksa.

bende sabahları aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine içebileceğiniz sıcaklıkta su içmenin çok yararlı olduğunu duymuştum.ama suyun sıcak olması önemliymiş.

walla canım onu da denedim,hatta kuru kayısıları komposta yaptım sıcak sıcak onları içtim ama banamısın demedi.sanırım bu sefer daha fazla olduğu için sıkıntım. ama artık sabahları aç karnına kayısıyı görünce bile öğürmeye başlamıştım. tadı olmayan bir şey olmasının faydası var. ben o yüzden ilaçla rahatladım resmen..

ben evde tek başımayım eşim sabah erkenden işe gider. sağolsun biraz dağınıktır kendisi
ve derdi isteği hiç bitmez. hamileliğimi öğrenir öğrenmez herkez elini ayağını çekti bizim evden. yemektir temizliktir alışveriş pazar herşey ama herşey bana bakıyor.
bebeğimi düşünüp söyle dinleniyorum ama yapmasam bu sefer gece sürekli ayakta oluyorum.

yazık sana ama bir yandanda bravo perihancım benim ev iş umrumda degil zaten hiç halim de yok. İşten gelince yemek hazırlayıp sofra toplayabilirsem ne mutlu bana! İnan dün çamasir makinasına çamaşir koyup yıkamaya üşendim.
Ayrica kan tahlil sonuçlarım çıktı. Diğer testler güzel ama inanılmaz kansız çıktım doktor akdeniz anemisinden şüphelendi :bbo: yeni testler verdi. Yarin da onları yaptiracagim. sevgiler

canım Allah kolaylık versin sana. Sen yinede üzülme. Bak bebişin de üzülür sonra. O senin en büyük can yoldaşın olacak :) Allah sağlık versin ikinizede!:emir_bebek:

kızlar ateşim var halsizim çok kötüyüm doktorumda şehir dışında ne yapsam aranızda benim durumumu yaşayan varmı?senağlama

kızlar ateşim var halsizim çok kötüyüm doktorumda şehir dışında ne yapsam aranızda benim durumumu yaşayan varmı?senağlama

geçmiş olsun canım. doktoruna telefonla ulaşamıyormusun? o sana ne yapman gerektiğini söylerdi.
Sen yinede nane - limon kaynatıp iç ve dinlen derim ben. Çok geçmiş olsun tekrar.

canım bein. ben arkadasımın hamileliğinden biliyorum.grip olmuştu beraber gittik doktora.ateş 38. geçince hamilelikte tehlikeli demişti. bir ateşölcer aldırmıştı bize.38i geçince bir ilaç vardı onu kullan demişti. kendi doktoruna ulaşamıyorsan bile başka bir kadın doğum uzmanına falan ulaşıp sor bence. ateş gerçekten sıkıntılı bir durum hamilelikte. Allah şifa versin canım benim...

CANIM COK GEÇMİŞ OLSUN BHK'NİN DEDİĞİ GİBİ DOKTORA DANIŞ BOL BOL DİNLEN CANIM GECEN HAFTA BENDE GRİPTİM AMA IHLAMUR İÇTİM BİRAZ DİNLENİNCE GEÇTİ a.s.

teşekkür ederim ilginiz içina.s. şu an ateşim 37,2 . gece daha yüksekti. başka bir doktora danıştım ilaç kullanmayı şu derece tavsiye etmedi bol sıvı ve istirahat dedi. ateşten kaynaklanan eklem ağrılarım var inşallah çabuk atlatırım herkese sevgilera.s.

geçmiş olsun dinlen, eklem ağrıların için bacaklarının altına yastık koy bol bol su içmeye çalış..
kızlar dikkat havalar bir anda çok ısındı aman ceyranda, klima da kalmamaya ozen gosterin!

teşekkür ederim ilginiz içina.s. şu an ateşim 37,2 . gece daha yüksekti. başka bir doktora danıştım ilaç kullanmayı şu derece tavsiye etmedi bol sıvı ve istirahat dedi. ateşten kaynaklanan eklem ağrılarım var inşallah çabuk atlatırım herkese sevgilera.s.

geçmiş olsun canım bende çok halsizim ve grip oldum felaket derecede. ama ateşim yok allahtan. ılık ılık duş al canıma.s.

canlarım yaa.. noluyor böyle herkes grip oluyor. mevsim geçişlerinin azizliğine uğradınız heralde..

hepinize Allah şifa versin.Dikkat edin kendinize...

canim kusburnu cayi ic ates icin cok güzel varsa kurutulmus kusburnu yok bulamiyosan poset caylari varya ondan dene bize cok iyi geliyor cocuklarada veriyom ben sende dene

X