2008 Aralık Anneleri

selam kızlar. herkes iyidir inşallah.
ben bu sabah internette beşiklere falan baktım içim gitti. herşeyini cinsiyetini öğrendikten sonra almayı istiyorum ama bir yandan da sabırsızlanıyorum.
bir an önce bulantılar geçse göbişler çıksa ve bebişler gelse ama ... :)

merhaba canım annelerim.. tatil olunca sizler de benim gibi pek giremiyorsunuz heralde..
Napalım,Allah sağlık sıhhat versin.En son mutluluk verici kontrolümün ardından ben de cok güzel bir tatil geçirdim(geçiriyorum). hem içim huzurlu,hem de progestan ve folik asiti kestiğimiz için daha dinçim,hem de kocamla bolca vakit geçirdim.Az önce de canım kocacım her yeri süpürdü,ben de sildim :) ev cok pis olmuştu :bbo:

Allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin inş.. hepinizi öpüyorum a.s.

BHKciğim anneler gunu mesajını yeni gordum çok duygulandım cok teşekkurler
Cumartesi bebişin kalp atışlarını duydum sonunda çok mutlu oldum biraz psikolojim duzeldi tam 8 hafta 3 gunluk şimdi :) herkes için hayirlisi ben de progestanı kestim ama folik asite devam dedi. Aslinda ben elevit diye bir multi vitamin içiyorum (folik asitte içeren) senin neden kesti ki folik asiti?

BHKciğim anneler gunu mesajını yeni gordum çok duygulandım cok teşekkurler
Cumartesi bebişin kalp atışlarını duydum sonunda çok mutlu oldum biraz psikolojim duzeldi tam 8 hafta 3 gunluk şimdi :) herkes için hayirlisi ben de progestanı kestim ama folik asite devam dedi. Aslinda ben elevit diye bir multi vitamin içiyorum (folik asitte içeren) senin neden kesti ki folik asiti?

ben 12.haftadayım canım.elevite geçtim ben de..3aydan sonra zaten folik asitin bir anlamı olmuyormuş. eh ben de 3.ayı bitirdim gibi inş..

merhaba kızlar,
yine arayı uzattım. giremedim siteye kaç gündür. internette uzun zaman geçirince midem bulanıyor kızlar. sizede oluyormu bu? bazı sitelere hiç giremiyorum. Mide bulantıları son hız devam! Sizin durumlar nasıl? ilaç falanda fayda etmiyor. En son doktorum bileklerime takmam için akupunktur etkisi yapan lastik bilekliklerden önerdi. Aldım ama oda fayda etmedi. Bazılarına çok iyi geliyormuş.
Mide bulantılarından şikayet ediyorum ama hafta sonu biraz iyiydim. bulantım yoktu. ama bu seferde çok korktum neden bulantılar kesildi. Anormal bişeymi var acaba diye düşündüm! çok korkuyorum bebeklerime bişey olacak diye. Şu 3 ay geçsede biraz rahatlasam!
Allah hepimizin bebeklerini korusun. Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

Hepinizi çok öpüyorum. ( bu arada bayaa kalabalıklaşmışız ne güzel! :) )

KIZLAR YA BEN 3.AYIMI TAMAMLICAM NERDEYSE HALA MİĞDEM BULANIYO SABAHTAN BİŞEYLER YİYEBİLİYORUM AMA AKŞAM OLDUMU AĞZIMA BİŞEY KOYAMIYORUM SÜREKLİ MİĞDE BULANTISI CEKİYOM :çok üzgünüm:

KIZLAR YA BEN 3.AYIMI TAMAMLICAM NERDEYSE HALA MİĞDEM BULANIYO SABAHTAN BİŞEYLER YİYEBİLİYORUM AMA AKŞAM OLDUMU AĞZIMA BİŞEY KOYAMIYORUM SÜREKLİ MİĞDE BULANTISI CEKİYOM :çok üzgünüm:

canım duyduğum kadarıyla (herkes aynı şeyi söylüyor) 3. aydan sonra kesiliyormuş bulantılar! bende bekliyorum bakalım az kaldı :)

yaaa kızlar ben niye takvim yapamıyorum. hepsini denedim olmuyor. biryerlerde bir yanlışlık yapıyorum ama çözemedim. lütfen bana yardımcı olur musunuz?

canım duyduğum kadarıyla (herkes aynı şeyi söylüyor) 3. aydan sonra kesiliyormuş bulantılar! bende bekliyorum bakalım az kaldı :)

açıkçası bana da hiç kesilmicek gibi geliyordu bulantılar ama bence de geçicek. ben bu aralar eskiye göre baya iyiyim,hele folik asiti de bıraktıktan sonra iyice rahatladım denebilir. yine devam ediyor bulantılarım,hele acıkınca bayılcak gibi oluyorum.. buna da şükür...

selam kızlarr
umarım hamilrlik iyi gidiyordur,evet bu bulantılar çok fena benin anında birşeyler atıştırmam gerekiyor yoksa geçmiyo bulantılar bir de şu ilaçlar çok fena aranızda benim gibi kansızlık olupta ferplex fol kullanan varmı hiç sevmiyorum o ilacı ama mecburen içiyorum .
neyse herkese tekrardan sağlılklı hamilelikler

Kizlar Soda Dediğiniz Acaba Maden Suyumu?
Eğer Maden Suyu Ise Valla Benim Doktorum Içebilirsin Dedi
Eğer Maden Suyu Değilse Ne Açiklarmisniz?

Sağol Canim Valla Meleğim Iyi Teyzesi Ama Annesi Iyi Değil
Grip Oldum Iştahim Kapandi çok Kötü Durumdayim Doğrusu.
Doktorum Bana Maden Suyunu Içebilirsin Dedi. Ve Aklinizda Bulunsun
Asidi Kaçmiş Maden Suyu Doğumdan Sonra Içersek çok Süt Yapiyormuş.

canlarım benim doktorum zamanında yaz aylarına geldiği için rahatlıkla tüketebileceğimi söylemişti, meyvesulrını ise ya evde kendimin yapması ya da %100 meyve suyu yazanları tüketmemin doğru olduğunu konsantreleri asla içmememi söylemişti.

herkese selam, daha erken ama nasıl bir beşik ve yatak alacağımı hala bulamadım, internette herkes farklı bişey söylüyor, bebek eşyası satanlarda dünya çeşit yatak beşik var. sizin kafanızda bebek yatağıyla ilgili neler var?

Valla Canim Biz Tam Takim Bebek Odasi Takimi Almak Istiyoruz
Allah Izin Verirse.
Bir Kaç Yere Baktik Benim Babam Alacakta Bakin Siz Dedi:)
Sonradan Genç Yataği Laonlar Var Hem Beşik Gibi Sallanabiliyor
Ayrica Yatağinida Full Ordepedik Istiyoruz. Bebeğin Vucut Gelişimi Için.
ÇİLEK GURUBUNA BAKIN DEDİ BİR ARKADAŞIM AMA ACAYİP UCUK BİR YERMİŞ
BİLMİYORUM ARTIK HAYIRLISI

YA KIZLAR BEN 65 KİLO İLE HAMİLE KALDIM YANİ BAYA BAYA KİLOLU DR.FAZLA KİLO ALMAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ BENDE FAZLA YEMEMEĞE ÖZEN GÖSTERİYORUM ZATEN MİĞDE BULANTISINDAN DOLAYI YİYEMİYORUM AMA MİGDE BULANTILARIM GECİNCE NAPCAM BİLMİYOM YEMESEM BEBEGE ZARAR VERİRMİYİM DİYE KORKUYORUM YESEM DOGUMDA COK ZORLUK CEKİLİYORMUŞ NAPICAMI BİLMİYORUM :çok üzgünüm::senağlama

zeynepcim hiç üzülme allah kolaylığını verir.yerimizde olmak isteyen bissürü kadın var.sağlık olsun.bebişini kucağına alınca dikkat eder verirsin ne olcak?sağlık olsun!a.s.

X