- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.781
oy kocaman olmuş yavrım benim...geçmiş olsun canımihadi gözün aydın. yarın ben de kocaman olmuş bir bebek görücem inş ultrasonda..
gözlerime inanamadım doğrusu kocaman olmuş gerçekten.
çok duygulandım yarın sende görünce anlıyacaksın benisenağlama
allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
hadi gözün aydın perihan kalp atışını duyunca insan nasıl rahatlıyo dimi,rabbim herkesin kucağına almayıda nasip etsin
aminnn...
arkadaslar yarın gidiyorum doktora.. ne olur bana da dua edin.. ben de müjdeli haberlerimi ilateyim size inş.. herkesi öpüyoruma.s. iyi akşamlar herkese..
perihancim cok seker masallah canim ya cok sevindim senin adina bhkcim dualarimiz seninle cnm sende guzel haberler getirecen bize isallahh
hadi gözün aydın perihan kalp atışını duyunca insan nasıl rahatlıyo dimi,rabbim herkesin kucağına almayıda nasip etsin
aminnn...
arkadaslar yarın gidiyorum doktora.. ne olur bana da dua edin.. ben de müjdeli haberlerimi ilateyim size inş.. herkesi öpüyoruma.s. iyi akşamlar herkese..
aminnn...
diler hayırlı olsun canım.hoşgeldin aramıza yeni anne adayımız.rabbim yardımcımız olsun.kaç haftalık bebişin canım
senağlamayaaaa kızlar bişi sorcam.benim akıntım var biraz.kaşınma başladı korkuyorum canlarım ya.bişi olur mu