- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.801
günaydın tatlı hamişler nasılsınız bakem.
hala kulağımda minnoşumun sesi:))
hala kulağımda minnoşumun sesi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bakın ne buldum aşağıdaki resim 10 haftalık bir bebeğin ayaklarıymış sırnaşık şey
evet ya doğru.inş.gelir hayırlı haberlerle.perihancığım folik asit sabh aldıktan sonra biraz bulantım oluyor,sanırım tetikliyo.katlanacaz artık.
Canlarııımmm...
Ben geldim,elim ayağım tutmuyor sevinçten ve heyecandan:teytey:
Ben zaten önceden kalp atışını görümüştüm bu sefer başka türlü bir korku vardı nedense yüreğimde.Ultrasona girince gördüm bebğimi.Allahım kızlar bu nasıl birşeydir böyle,kocaman olmuş ve öyle hareketliydi ki inanamadım."ay inanmıyorum" demişim görünce
İki elini birden bir aşağı bir yukarı hareket ettiriyordu.biri aşağı,biri yukarı.inanamıyorum ya..ilk kez bu kadar net hissettim bebeğimi. Allahım o hareketleri hissedebilmeyi de nasip etsin inş. Çok hareketli dedi doktorum.Allahım hepimizin bebeklerini korusun inş...
Bu arada merak edenler için folik asiti ve progestanı kesti doktorum.demir ilacına ve elevite başladık. ve Allaha şükür kabızlık için de ilaç verdi. magnesie calcinie,zaten daha önce de kullanmıştım,çok faydalı bir ilaç..
işte böyle canım arkadaslarım..Çok mutluyum. Allah herkesin tedirginliklerini böyle gidersin inş.. hepinizi öpüyorum.a.s.
canım hoşgeldin meraktan öldüm burda. çok ama çok sevindim. çok güzel bir duygu içinde hareket etmesi dimi. insan bir hoş oluyor.
elevit nedir arkadaşım. bana sadece kan hapı verdi de merak ettim
hadi canım ultrason resminide koy eğer mümkünse