2008 Aralık Anneleri

yaa arkadaşlar bişey sorcam ben hiç bişey yiyemiyorum sadece midem bulanıyo kusma filan yok yaptığım yemeği yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyo yalnız bi sorun canımın istediği sadece sigara sigaradan vazgeçemiyorum günde 5-6 tane içiyorum ama aklımın bi köşesinde hep sigara duruyo ne yapcam ben yaaaasenağlama

canım bende içiyorum günde iki tane en fazla 3 tane.
biliyorum aslında hata yapıyoruz ama sonra çok agresif oluyorum ve kavga çıkıyor.
o yüzden iki tane içiyorum ne yalan söyliyeyim. benimde miğdem bulanıyor fakat
ağır kokulu yemek yememeye özen gösteriyorum.yağsı tost yapıyorum falan filan
zaten bu aylarda biz ne yersek ne içersek ondan vitamin alıyormuş bebek. su bile içsen tek
ondan alır vitamini ama sigarı biraz daha azaltmanı tavsiye ederim.

kızlar bakın ne buldum aşağıdaki resim 10 haftalık bir bebeğin ayaklarıymış sırnaşık şey

10hafta20cjpguu8.gif

tatlicadiarzumerhaba kızlar nasılsınız.fenerbahçemine canım saol yardımın için.dr.gitcem zaten kaşıntım yok şimdi de içim rahat değil.
kızlar hava süperrrrrrrrrrr içim kıpır kıpır.bebişimde artık sabahları üzmüyo beni bulanmıyo pek midem.akşamlrı bi saati var ama öldürüyo beni.off kızlar nasıl geçecek bu zaman ya.:teselli:

sorma canım benimde sabah bulantılarım kesildi fakat gece yattığımda mahvediyor beni

evet ya doğru.inş.gelir hayırlı haberlerle.perihancığım folik asit sabh aldıktan sonra biraz bulantım oluyor,sanırım tetikliyo.katlanacaz artık.:emir_bebek:

evet ya doğru.inş.gelir hayırlı haberlerle.perihancığım folik asit sabh aldıktan sonra biraz bulantım oluyor,sanırım tetikliyo.katlanacaz artık.:emir_bebek:

inşallah çok merak ettim bhk yı.:uhm:
canım normalmiş folik asitin bulantı yaptığı fakat az saberedin. ben artık kullanmıyorum dün doktorum kullanma artık dedi.

Canlarııımmm...

Ben geldim,elim ayağım tutmuyor sevinçten ve heyecandan:teytey:

Ben zaten önceden kalp atışını görümüştüm bu sefer başka türlü bir korku vardı nedense yüreğimde.Ultrasona girince gördüm bebğimi.Allahım kızlar bu nasıl birşeydir böyle,kocaman olmuş ve öyle hareketliydi ki inanamadım."ay inanmıyorum" demişim görünce :eek:
İki elini birden bir aşağı bir yukarı hareket ettiriyordu.biri aşağı,biri yukarı.inanamıyorum ya..ilk kez bu kadar net hissettim bebeğimi. Allahım o hareketleri hissedebilmeyi de nasip etsin inş. Çok hareketli dedi doktorum.Allahım hepimizin bebeklerini korusun inş...

Bu arada merak edenler için folik asiti ve progestanı kesti doktorum.demir ilacına ve elevite başladık. ve Allaha şükür kabızlık için de ilaç verdi. magnesie calcinie,zaten daha önce de kullanmıştım,çok faydalı bir ilaç..

işte böyle canım arkadaslarım..Çok mutluyum. Allah herkesin tedirginliklerini böyle gidersin inş.. hepinizi öpüyorum.a.s.

Canlarııımmm...

Ben geldim,elim ayağım tutmuyor sevinçten ve heyecandan:teytey:

Ben zaten önceden kalp atışını görümüştüm bu sefer başka türlü bir korku vardı nedense yüreğimde.Ultrasona girince gördüm bebğimi.Allahım kızlar bu nasıl birşeydir böyle,kocaman olmuş ve öyle hareketliydi ki inanamadım."ay inanmıyorum" demişim görünce :eek:
İki elini birden bir aşağı bir yukarı hareket ettiriyordu.biri aşağı,biri yukarı.inanamıyorum ya..ilk kez bu kadar net hissettim bebeğimi. Allahım o hareketleri hissedebilmeyi de nasip etsin inş. Çok hareketli dedi doktorum.Allahım hepimizin bebeklerini korusun inş...

Bu arada merak edenler için folik asiti ve progestanı kesti doktorum.demir ilacına ve elevite başladık. ve Allaha şükür kabızlık için de ilaç verdi. magnesie calcinie,zaten daha önce de kullanmıştım,çok faydalı bir ilaç..

işte böyle canım arkadaslarım..Çok mutluyum. Allah herkesin tedirginliklerini böyle gidersin inş.. hepinizi öpüyorum.a.s.

canım hoşgeldin meraktan öldüm burda. çok ama çok sevindim. çok güzel bir duygu içinde hareket etmesi dimi. insan bir hoş oluyor.
elevit nedir arkadaşım. bana sadece kan hapı verdi de merak ettim

canım hoşgeldin meraktan öldüm burda. çok ama çok sevindim. çok güzel bir duygu içinde hareket etmesi dimi. insan bir hoş oluyor.
elevit nedir arkadaşım. bana sadece kan hapı verdi de merak ettim

saol canım benim ya..

elevit karma bir vitamin hapı diye biliyorum ben. 3aydan sonra ona geçiliyormuş galiba.sana da verir bir sonraki gidişinde heralde..

hadi canım ultrason resminide koy eğer mümkünse

scanner yok şu an resmi koyamıyorum ama elime verdiği resmi nedense biraz kötü bir açıdan çekip verdi,görüdklerim daha iyiydi yani :) bilgisayarın kamerasıyla falan cekersem koyarım inş.şimdi biraz yatayım ben,otobüste hafiften bayılır gibi oldum da ayakta kalınca.. ah bu düşük tansiyon....:bbo:

bana dr 1 ay önce verdi eleviti bu arada gözün aydın bhk rahatlamışındır bende önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum

bhk canım ohhh maşallah.şükürler olsun canım .sen şimdi mutluluktan uçarsın havalara.
rabbim korusun ve hepimiz hayırlı güsel haberlerle doldururuz buraları

tatlicadiarzukızlar bende arkadaşa gittim geldim.havada güseldi evde bunaldım.iyide oldu kahvaltı felan ettik.anam ben görmemiş gibi nasıl sarıldım.sanki ömrümde kahvaltı yapmamışımda.başkasının yaptığı hazırladığı ne tatlı geliyo insana ya dimi.utandım sonrada.

X