- 26 Aralık 2007
- 785
- 1
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.741
nesli sana da geçmiş olsun bu arada, nasılsın
normal zamandaki adet sancılarımdan biraz daha fazlası var, kürtajdan beri baş dönmelerim de devam ediyor. Ama genel itibariyle iyi sayılırım. Beterin beteri var diyip avunuyor, enerji toplamaya çalışıyoruma.s
tebrik ederim tatlım, bez bebek taslağı gibi duruyo :)
:uhm:kuzuşlarım, benim kürtajım Çarşamba günü oldu, dr 3 ay sonra deneyin dedi. Öncesinde ilaç vericem dedi. Ama sizlerden kürtaj sonrası daha kısa sürede hamile kalan vardı yanılmıyorsam. Şu garibana bir zahmet deyiverin, şimdi ne yapayım ne kadar bekleyeyim. (Deneyimleriniz önemli, ,zira bu bekleme süresi doktordan doktora değişiyor. Diğeri bir adet gördükten sonra olur demişti)
Zeyneeppppppp gelmedinmi daha bebeğinin kalbi gümbür gümbür gümbür gümbür atıo hemde hızlı hızlı dimi canım,bende senden beter gitmiştim doktora sesi duyunca rahatladım sende rahatlarsın bugün....
zeynep vuralcım banada bakabilir misin ben baktım kız çıktı.fenerbahçemine84 baktı erkek çıktı bide sen bakarmısın canım şimdiden teşekkürler hepinize hayırlı cumalar canlarım 22.11.1977 sat 31 mart
kızlar dün eşim bebek kıyafetleri almış küçüçük cok güzel zıbınlar almış o kadar cok heyacanlandım ki sevinçten ağladım allah kucağını alıp giydirmeyide nasip eder inşallah aranızda bebek kıyafetleri alan varmı bizmi acele ettik acaba :1rolleyes:
zeynep ne oldu senin doktor işi ?