2008 Aralık Anneleri

:uhm:kuzuşlarım, benim kürtajım Çarşamba günü oldu, dr 3 ay sonra deneyin dedi. Öncesinde ilaç vericem dedi. Ama sizlerden kürtaj sonrası daha kısa sürede hamile kalan vardı yanılmıyorsam. Şu garibana bir zahmet deyiverin, şimdi ne yapayım ne kadar bekleyeyim. (Deneyimleriniz önemli, ,zira bu bekleme süresi doktordan doktora değişiyor. Diğeri bir adet gördükten sonra olur demişti)

nesli sana da geçmiş olsun bu arada, nasılsın

normal zamandaki adet sancılarımdan biraz daha fazlası var, kürtajdan beri baş dönmelerim de devam ediyor. Ama genel itibariyle iyi sayılırım. Beterin beteri var diyip avunuyor, enerji toplamaya çalışıyoruma.s

kansızlık olmasın da, öyle ya buna da şükür, herşey insanlar için ,sen de şimdilik dikkatini başka şeylere yoğunlaştır

normal zamandaki adet sancılarımdan biraz daha fazlası var, kürtajdan beri baş dönmelerim de devam ediyor. Ama genel itibariyle iyi sayılırım. Beterin beteri var diyip avunuyor, enerji toplamaya çalışıyoruma.s

kansızlık olmasın da, öyle ya buna da şükür, herşey insanlar için ,sen de şimdilik dikkatini başka şeylere yoğunlaştır

canım geçmiş olsun bende geçen sene bi hastalık yüzünden kürtaj olmak zorunda kalmıştım doktor bana 6 ay bekle dedi rahimin kendini toparlaması için ama aramızda 1 ay sonra hamile kalanda var. bence 3 ay normal aslında en iyi doktor bilir tabi ama hiç merak etme en kısa sürede sende tekrar hamile kalıcaksın gönlünü ferah tut :teselli::1hug:

neslicim benden sana tavsiye sakin korunma derim kurtajdan sonra zaten rahim kendini toparlayinca hamile kaliyosun bende kurtaj olmustum ve doktorum korunmaniza gerek yok dedi ve zaten normaldede 3 ay sonra hamile kaldim rahim dinlenmeden zaten hamile kalamazsin ama tabikide sen bilirsin sahsen ben hic korunmadim ve cok sukur suan saglikli giden bir hamileligim var darisi basina bitanem

Slm kızlar ben aralık annelerine ilk katılanlardanım ama pc bozuk olduğu için uzun zamandır gelemedim. ama maşallah bu arada sayımız epeyce çoğalmış aman nazar değmesin ben ikiz annesi olcam Allah nasip ederse,bugün tam 10+1 Rabbim cümlemize sağlıklı gebelik geçirmeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin ve bu güzel duyguları anne olmak isteyen herkese yasatsın inş...

CANIM BEN DEĞİLİM DOKTORA GİDİCEK PERİHAN82 GİDİYO DOKTORA AMA DAHA GELMEMİŞ DEMEKKİ

diloş hayırlı olsun canım.ve hoşgeldin tekrardan aramıza diyim,rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

merhaba anneciklerrrrrr
nasılsınız ben çoook fenayım yyaawww
bulantı bulantı kusma 2 gün hastanede yattım
artık dayanamadım
rapor verdiler 10 gün dinleneceğim evde şimdi

ayyyy benim takvimim kutu atlamışşşş
yerim ben onu bitanemmm benim canım bebeğim

kızlar dün eşim bebek kıyafetleri almış küçüçük cok güzel zıbınlar almış o kadar cok heyacanlandım ki sevinçten ağladım allah kucağını alıp giydirmeyide nasip eder inşallah aranızda bebek kıyafetleri alan varmı bizmi acele ettik acaba :1rolleyes:

slm zeynep bende herkesten gizli (çünkü daha 2 aylığım bişey olur diye karışan aldırmayan çok başta eşim ) bebedorun turkuazlı yeşilli bebek bakım çantasını aldım netten,aslında onuda almıycaktım ama stoklarda yokmuş son bi yerde buldum da aldım sonra kalmaz diye sırnaşık şey ne kadar paniğim dimi ama 7.8. ayıma kadar bişey almayı düşünmüyorum...

zeynep ne oldu senin doktor işi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…