- 9 Şubat 2008
- 1.960
- 3
- 42
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.761
slm kızlar perihan82 gelmedimi daha acaba merak ettirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm zeynep bende herkesten gizli (çünkü daha 2 aylığım bişey olur diye karışan aldırmayan çok başta eşim ) bebedorun turkuazlı yeşilli bebek bakım çantasını aldım netten,aslında onuda almıycaktım ama stoklarda yokmuş son bi yerde buldum da aldım sonra kalmaz diye sırnaşık şey ne kadar paniğim dimi ama 7.8. ayıma kadar bişey almayı düşünmüyorum...
slm kızlar perihan82 gelmedimi daha acaba merak ettirdi
anladım canım, ancak cinsiyet için erken değilmi 16. haftadan önce belli olmaz diyorlar.. bende 2 hafta sonra ikili teste gircem. senin takvimle benimki çok yakın bebeğin nasıl birşey olduğunu merak edersen 2 sayfa geriyo resmini koydum ilk 20 hafta bütün bebeklerin görünüşü aynı olurmuş 20. haftadan sonra anne baba genetik faktörler devreye girermiş , valla internette oku oku doktor olduk valla:1rolleyes::1rolleyes:canım ben değilim doktora giden perihan82 gidicekti ben gittim haziranın 7 sinde gidicem birdaha 2'li test yapıcaz gösterirse cinsiyetini ögrenicez canım
:teytey:ben geldim kızlar şimdi:teytey:
kızlar bebişimi gördüm inanamadım gözlerime geçen ayla bu ayaın arasında çok büyük farklılıklar vardı.
kollarını oynattı bacaklarını oynattı. doktorum ultrasonun sesini açmayı unutmuş ben duyulmuyor diyince bir açtı doktor ortalığı aya kaldırıyor kalp atışlarıyla.:dance::dance:
10+2 günlük olmasına rağmen %60 iyi dedi doktor daha diğer organlarını göremediğimiz için %60 dedi.:dance:
(bu arada resmini koymak istiyorum heyecandan unuttum bana tarif edinde hemen görün benim minnoşumu teyzeleri)
canım çok sevindim boyu kaç mm olmuş? ikili test için erken değilmi canım, benim doktor 2 hafta sonra bakıcaaz dedide kafam karıştı ??
:uhm:kuzuşlarım, benim kürtajım Çarşamba günü oldu, dr 3 ay sonra deneyin dedi. Öncesinde ilaç vericem dedi. Ama sizlerden kürtaj sonrası daha kısa sürede hamile kalan vardı yanılmıyorsam. Şu garibana bir zahmet deyiverin, şimdi ne yapayım ne kadar bekleyeyim. (Deneyimleriniz önemli, ,zira bu bekleme süresi doktordan doktora değişiyor. Diğeri bir adet gördükten sonra olur demişti)
canlarım unuttum heyecandan ikili test yaptı doktorum bu arada haftaya alınacak sonuçlar.
kızlar dün eşim bebek kıyafetleri almış küçüçük cok güzel zıbınlar almış o kadar cok heyacanlandım ki sevinçten ağladım allah kucağını alıp giydirmeyide nasip eder inşallah aranızda bebek kıyafetleri alan varmı bizmi acele ettik acaba :1rolleyes:
canım cok ama cok sevindim biraz bahsetsene 2'li test nasıl oluyo
ya o doktoruna kalmış birde bebeğin pozizyonuna kalmış bişeymiş ben doktora gittiğimde 14 haftalık olcam bizimkide fukara tesellisi belki gözterir ben kasım anneleriylede yazışıyom kimisinin 12.haftada belli olanlar bile var ama doktor %80 -90 diyorlarmış ama geneli tutuyormuş sırnaşık şey
anladım canım, ancak cinsiyet için erken değilmi 16. haftadan önce belli olmaz diyorlar.. bende 2 hafta sonra ikili teste gircem. senin takvimle benimki çok yakın bebeğin nasıl birşey olduğunu merak edersen 2 sayfa geriyo resmini koydum ilk 20 hafta bütün bebeklerin görünüşü aynı olurmuş 20. haftadan sonra anne baba genetik faktörler devreye girermiş , valla internette oku oku doktor olduk valla:1rolleyes::1rolleyes:
aa ben 12. haftama girdim ne diyosunnn.. heyecanlandım bak şimdi.. yarın doktor kontrolum de var...
walla bence erken ama herkesin kendi bileceği iş sonuçta. ben gecen düşük yaptığımda hamile pantalonu ve bir de robadan bir bluz almıştık. giymeye bile başlamıştım:bbo:
insan özeniyor ne de olsa.. ama kürtaj olup eve gelince ilk göz önünden kaldırdığım şeyler onlar oldu. inana tekrar hamile kalana kadar görmeye bile tahammül edemedim.neyse işte.. kötü bişey olması durumunda bana alınan şeyler cok acı verir diye düşünüyorum. bebeciklerimizin cinsiyetleri de bir belli olsun,yavaş yavaş almaya örmeye başlarız inş...
ben sormuştum kasım annelerine yazanlar doktorlar biliyor fakat kimisi söylüyor kimisi söylemiyormuş ama cocuk erkekse belli oluyormuş gercekten bana öyle dediler birtanesşne 12 haftada demiş 2'li test sonuçunda sormuşlar pipisini gördüm ama net olarak 16 haftada söyleyebilirim demiş 1 ay sonraki kontrolde erkek demiş belki belli olur a.s
işte benim bebekim kızlar.
hastaneden eve gelene kadar kendi kendime gülerek geldim inanın.
yolda herkez deli bu kadın demiştir eminim