2008 Aralık Anneleri

ah canım benim ya sıkma canını böyle allahım büyük seninde güzel haberlerini alırız inşallah bugün cuma bol bol dua et canım ilk defa mı duyucaksın kalp atışlarını :1hug:

akşamdan beri dua ede ede bir hal oldum artık uyku falan kalmadı hiç.
evet inşallah ilk kez duyucam nasipse eğer.

günaydın hepinize kızlar.
kızlar bana dua edin bugün çok ihtiyacım var.
dr. gideceğim bebeğin kalp atışlarını duymaya.
bir sorunla karşılaşmam inşallah.

kaşılaşmazsın bir aksilikle allahın izniyle.
içini ferah tut.kalbini bozma.
iyi haberlerle dönersin inş.

Allah hayırlı güzel sonuçlarla karşılaştırsın seni inş.. ben de yarın gidicem,çok iyi anlıyorum seni.. tüm hafta cmtsiyi bekledim resmen,gelmek de bilmedi...

sorma arkadaşım yaw aslında pazartesi gidecektim ama doktorum yoktu şehir dışına gitmiş bugüne kaldı. pazartesiden beri cuma gelmek bilmedi. allahın izniyle hayırlı haberlerle gelirim inşallah bol bol dua din benim için.
sanda dua edicem yarın için canıma.s.

kaşılaşmazsın bir aksilikle allahın izniyle.
içini ferah tut.kalbini bozma.
iyi haberlerle dönersin inş.

inşallah canım inşallah. ilk bebeğim düşükle sonuçlandı benim o yüzden hep tedirginim
bir duyayım kuş gibi yüreğini inaşallah rahatlıcam.a.s.

kızlar ben çıkıyorum anca hazırlanırım.
dua edin benim için bol bol. geldiğimde anlatırım size ne olup bitti.
hoşçakalın allaha emanet olun bakem.

günaydın kızlar herşey güzel yolunda,hiçbir problem olmayacak.kafaya takmamak düşünmemek elde değil biliyorum ama bebişimizde bizimle aynı psikolojiyi yaşıyo.ne olur onları paranoyak yapmayalım : a.s.çok öptm hepinzi

:dance:günaydın d,nyanın tatlı ve şirin anne adaylarımız.bugün de yeni bir gün bugünde hayat çok güsel dimi.perihancığım benimde dularım seninle kalbini ferah tut canım.bnimde bundan önceki düşüktü ama tabi insan yinede tedirgin oluyor yaa.hiç merak etme canım benim.kendinize çok dikkatli bakın:sm_cool:

zeyepppppp saol canım ya.ay inş.olurda kızım.rabbim hayırlısını sağlıklı sıhhatli bebğimizi versin bizlere.

zeynep vuralcım banada bakabilir misin ben baktım kız çıktı.fenerbahçemine84 baktı erkek çıktı bide sen bakarmısın canım şimdiden teşekkürler hepinize hayırlı cumalar canlarım 22.11.1977 sat 31 mart

Son düzenleme:
Zeyneeppppppp gelmedinmi daha bebeğinin kalbi gümbür gümbür gümbür gümbür atıo hemde hızlı hızlı dimi canım,bende senden beter gitmiştim doktora sesi duyunca rahatladım sende rahatlarsın bugün....

kimse yok mu kızlarrrr.ah kızlar hava okadar güselki ama ben otobüse binsem tutuyo beni artık.evde taıkanıyom kalıyom yaaafisfisfis

ilkim ben varım şekerim bende öyle evden çıkasım gelmiyo yemek ypamak işkence geliyo pfff yani.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…