2008 Aralık Anneleri

evet çok tuhaf bir duygu allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinn

amin canım inş ya.. ben de bir kaç gündürr elimde değil cok tedirginim. bir kaç arkadasımızdan haber geldi ya,bebek karnımda ölmüş vs diye,hatta bi arkadasımızın iki hafta olmuş öleli falan. hiç bir belirti de olmaması beni cok huylandırdı. yaa böyle okuyup okuyup vesvese yapıyorum galiba.. cmtsi rahatlıcam inş..

:çok üzgünüm:allahım korusun ben uzak duruyorum böyle düşüncelerden allahım hayırlısını versin sende üzülüp yıpratma kendini saglıklıdır inşallah bebegin

benimde içime kurt düştü 6 mayısta doktora gitmiştim bebek iyi demişti kan tahlili yaptırdı pazartesş onu aldım onda da bişey cıkmamıştı doktor bana 1 ay sonra gel dedi acaba bişey olurmu ki
bu günlerdede miğde bulantım gecti sadece biraz kasıklarım ağrıyo ay napsam acaba :uhm:

bende de bulantı yok,ayakda cok durunca kasıklarım benim de agrıyor bence korkulacak bir şey yok dua et annesi herşey güzel olsun

ooooo kızlar aklınıza böle şeyler getirirseniz hamileliğin zevkini çıkaramazsınızki hep sitres hep stres olumlu şeyler düşünün aaa

zaten sürekli dualar ediyorum sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun allah kucağıma almayı nasip etsin diye birde allah isteyen her kuluna nasip etsin cok güzel bir duygu a.s

ya canım bide ben yapabilsem şu takvimi.neden yapamıyorum anlamıyorum yaa

bide burdan dene
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php adresine gir
2. üst orta kısımda "due date" yazan yere muhtemel doğum tarihini yaz
3. sağ yan kısımda, background kısmını istedidiğin şekilde seç ( değiştirdikçe önizleme alanı da değişecektir, istediğin gibi seçebilirsin)
4. weekly text kısmından, humor u seçersen "yarı mizahi", develompment i seçersen daha ciddiyetli bir yazı eşliğinde geri sayım yapacaktır takvimin.
5. şimdi artık şekillendirdin ve "get my ticker! butonuna tıklayıver
6. sana üç ayrı kutucuk içinde linkler oluşturacak, HTML ile başlayan kutucuktaki linkin "http://tickers.baby-gaga.com/p/dev338pp___.png" kadarını seçip kopyala
7. sona geldik; kontrol paneline gel, "detay bilgilerinizi düzenleyin" e tıkla; en altta "kilo- doğum takip" kısmına bu kopyaladığın linki yapıştır ve kaydet.

kötü düşünmeyin kızlar yaa.böyle sitresede giriyosunuz canım arkadaşlarım.ay dün bebeğimin kalbibin atışlarını gördüm heyecandan uyumadım gece kızlar.rabbim meleklerimizi sımsıkı tutunmasını nasip etsin karnımızda.takvimim oldu bu arada sanırım tşk ederim:dance:

:mymeka:canım bu yazım gözünden kaçmış galiba :)
neyse kızmetse 26 mayısta gitcez.ozaman kısmetse 12+3de olcam.çok öptüm:1hug:

pardon canım yaa görmemiim heralde.. teşekkürler. bir ay beklemek gerçekten zor oluyor.ben 1 ay bekleyemeden 3. hafatada gidicem inş. yoksa bu tedirginlikle yaşanmıyor :bbo:

şu hareketlerini hissetmeye bir başlasak Allahın izniyle herşey daha kolay olacak. o zamana kadar ultrasona muhtacız:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…