günaydın arkadaşlar...
sevgili naz, canım geçmiş olsun, böyle durumlarda söyleyecek birşey bulamıyor insan, sana ne söylesek teselli olmayacak biliyorum, çünkü 2 kez aynı şeyi yaşadım, allah kimseye yaşatmasın, ama sonrasında tüm araştırmalar yapıldı sebebimizin ne olduğunu öğrendik( kanda pıhtılaşma sorunum olduğunu, bebeğimin kalbinin bu nedenle durduğunu öğrenmiş olduk) ve sana umut olsun diye yazıyorum canım biliyorum acın çok taze ama bak ben ikinci kaybımdan 4 ay sonra tekrar hamileyim
3. gebeliğim bu, kan sulandırıcı iğne, aspirin ve folik asit ile çok şükür şimdilik yolunda giden bir gebeliğim var, ve nedense bu defa gerçekten umutluyum canım, inşallah doğru tedaviyle bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip eder allah hepimiz için...
yani...hiçbir şeyin sonu değil bu elbette üzüleceksin canından bir parçaydı miniğin....ama bir süre sonra hemen araştırmalara başla sebebe yönelik...inşallah sebebini bulurlar hekimler ve bundan sonraki bebeğini sağlıkla kucaklarsın...dualarımız seninle...allah sabırlar versin canım...
sevgiler...