2008 Aralık Anneleri

canım nasılsın?nasıl geçti randevu haberlerini bekliyoruz.çok öptüka.s.

fenerbahcemine merhaba canım. randevuma gidemedim doktorum şehir dışına çıktı cumaya kaldı randevum artık. cuma günü öğle arası geceğim. geldiğimde herşeyi anlatırım sizlere.
buy arada acayip sitres oldum çok agresif hareketlerim başladı bebişimin sesini duysam bütün herşeyim geçecek valla.

herkese günaydın canım annelerim..

yahu ben de bir acaip oldum. akşam rüyamda bile gördüm,nerden çıktı bu tedirginlik anlamıyorum.Bir kaç arkadasımızın "bebeğim karnımda ölmüş " haberi beni mahvetti resmen.görene kadar rahat edemicem.Elimde değil ya..Bir de karnımda ufak bir sızı var sanki,biraz üstüne bastırınca acıyor gibi.Aslında kabızlık sorunu yaşıyorum,ondandır heralde demek istiyorum ama,vesvesebir geldi mi gitmiyor ki :bbo:

Allahım cmtsi günü güzel haberler aldırsın inş bana.. hepimizin de içi rahatlasın inş teker teker..

günaydın arkadaşlar...

sevgili naz, canım geçmiş olsun, böyle durumlarda söyleyecek birşey bulamıyor insan, sana ne söylesek teselli olmayacak biliyorum, çünkü 2 kez aynı şeyi yaşadım, allah kimseye yaşatmasın, ama sonrasında tüm araştırmalar yapıldı sebebimizin ne olduğunu öğrendik( kanda pıhtılaşma sorunum olduğunu, bebeğimin kalbinin bu nedenle durduğunu öğrenmiş olduk) ve sana umut olsun diye yazıyorum canım biliyorum acın çok taze ama bak ben ikinci kaybımdan 4 ay sonra tekrar hamileyim
3. gebeliğim bu, kan sulandırıcı iğne, aspirin ve folik asit ile çok şükür şimdilik yolunda giden bir gebeliğim var, ve nedense bu defa gerçekten umutluyum canım, inşallah doğru tedaviyle bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip eder allah hepimiz için...
yani...hiçbir şeyin sonu değil bu elbette üzüleceksin canından bir parçaydı miniğin....ama bir süre sonra hemen araştırmalara başla sebebe yönelik...inşallah sebebini bulurlar hekimler ve bundan sonraki bebeğini sağlıkla kucaklarsın...dualarımız seninle...allah sabırlar versin canım...
sevgiler...

sevgili bhk, günaydın...
bende geçen cumartesi gitmiştim kontrole, 8+1 idik o gün, herşey yolundaydı çok şükür, bana da doktorum artık 1 ay sonra ikili test zamanı 7 haziranda gelirsin dedi, nasıl durucam o zamana kadar diyorum, kontrolden sonraki bir-iki gün rahattım şimdi yine başladı endişelerim, allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla kavuştursun inşallah...

arkadaşlar, benim polen alerjim var mevsime bağlı gelişen, tamda bu günlerde hat safhada, zor nefes alıyorum ve sürekli hapşuruyorum, gün içinde defalarca bazen arka arkaya 5-6 kez...çok korkuyorum bu hapşurmalar inşallah bir zarar vermez bebeğime...bir burun spreyim var ve antihistaminik haplarım var ama gebelikte kullanılmıyor malesef...
var mı benim gibi alerjisi veya saman nezlesi filan olan aranızda...neler yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim...
sevgiyle kalın...

günaydın kızlar dün gece acayip rüyalar gördüm her yerde erkek bebekleri hepsi benimmiş 20 gün sonra 14 haftalık olcam dr.cinsiyetini söylermiki cok merak ediyorum bişey olmasından korkuyorum kızlar neolcak bu halimiz :uhm:

günaydın canım..
benim de ev tozlarına (akarlara) alerjim var. gün içinde uyandığım andan ,itibaren en az 20-30 kez hapşuruyorum. bu durum beni deçok tedirgin ettiğinden doktora sormuştum.sonuçta bebek pamuk ipliğiyle bağlı değil endişelenme demişti.ama resmen hapşururken karnımı tutuyorum her seferinde.hele yatarken hapşurduğumda karnım çok şiddetli kasılıyormuş gibi geliyor.. Allahım bebeklerimizi korusun inş.
.

günaydın canım maşallah çok erkencisin.böyle haberler insanı fazlasıyla tedirgin ediyo haliyle canımda sen fazla kafana takma benimde karnımda sızı var özellikle göbek deliğimin üstünde öğrendiğim kadarıyla rahim hergün biraz buyüdüğü için basınç yapıyomuş canım endişelenme sen bişeyciği yoktur kuzucuğunun rabbim yardımcın olsun

arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim senelerdir bahar geldiğimde yaza kadar sürekli hapşi tıpşi resmen gripli gibi dolaşıyorum. bu sene malum ilaç ve spreyde kullanamıyoruz malesef sabretmekten başka çarede yokinş. en kısa zamanda düzeliriz canım geçmiş olsun sana ve tum alerjisi olanlara.

herkese günaydın, hamile kaldığımdan beri sürekli internette gebelik sitelerine bakıyorum. hafta hafta gebelik bölümleri çok güzel düzenlenmiş insanı çok bilgilendiriyo tabi gebelikte karşılaşılan sorunlar bölümünde burada paylaştığımız birçok konunun doktorlar tarafından verilmiş cevapları var, hani bilmiyen vardır diye yazıyorum eminim çoğunuz bakmışsınızdır ama gerçekten benim birçok endişemi orada okuduklarım rahatlattı. google da gebelik yazın zaten bisürü site geliyor. herkese sevgiler a.s.

gunaydin kizlar size bir sorum olacak ben sirt ustu yattigimda resmen gobek alti kalp gibi pit pit atiyor sizdede boyle bisey oluyormu kizlar

kızlar benim hamileliğimde bugün 10+0 oldu toplam 1,5 kilo aldım ve çok az göbeğim çıktı, acaba göbek kilodanmı yoksa büyüyen rahimden mi karar veremedim.. neyse doktor ne dicek bakalım...

kızlar benim hamileliğimde bugün 10+0 oldu toplam 1,5 kilo aldım ve çok az göbeğim çıktı, acaba göbek kilodanmı yoksa büyüyen rahimden mi karar veremedim.. neyse doktor ne dicek bakalım...

benimde 10+2 canım bende 1,5 kilo aldım bende de göbek cıktı normaldir herhalde doktorun ne dicek cok merak ediyorum banada bildirirsin dr.ne dedi diye :1hug:

kızlar bişey sorcam portföyünüzdeki resimleri nasıl yapıyoruz bide kişiye özel mesaj göndermek istiyorum yapamıyorum:çok üzgünüm:senağlama

arkadaşlar takvim için uğraşıyorum en son linki hangi kontrol paneline ekliycem yani burda nasıl gözükecek ay ne safım ya yapaamadım yardım edin lütfen pfff

kontrol panelinde detay bilgileri düzenle diye bir kısım var en üste oraya gir ordan en altta kilo ve doğum takip çizelgesi kutusu var oraya yapıştırcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…