2008 Aralık Anneleri

nazcığım geçmiş olsun canım.seni anlıyorum ve atlatacağından da eminim canım.bende aynısını yasadım bundan 7ay önce ve şimdi hamileyim.herşey sabır ve zaman.yiyecek ekmeği yokmuş canım kendini üzmemeye bak toparlan biran önce.bak ben 2.kez hamileyim sende yaşıcaaksın bu duyguları arkadaşım

anam bu hamilelik neler ediyyyy size.sakin olun bakem.kızlar dr.gittim şimdi geldim fındık kurdu gibiydi kızlar pıt pıt atıyodu kalbi.tek kelimeyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

kızlar iyi akşamlar neyin tartışmasını yapıyosunuz allh aşkına ben ne kadar güzel sohbetler ediyosunuz derken yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım açıkçası.ilaçların isimleri gibi kullanımlarıda farklı ama sonuçta hepsi aynı işi görüyo ha günde bir defa içilmiş ha iki. her doktorun görüşü farklı. aslında ne kadarda şanslısınız sizleri takip eden doktorlarınız en iyi lüksü yaşayacak imkanlarınız var tartışmanın alemi yok bence. kırsal bölgede olup doktor yüzü görmeyen vitamin bile kullanmayan ne hamileler var onları göz önüne alın. benim 3. cocugum ilk kızımda özel doktor nedir bilmiyodum ben hele folik asitmiş neymiş yoktu böyle şeyler.boşuna kendinizi strese sokmayın herşeyide kafanıza takmayın akıla gelen başada gelir unutmayın.hani sakınılan göze çöp batarya.... allaha emanet olun.

benim kimseyle bir tartışmaya girdiğim yok kızlar.
bhk arkadaşımızında tartıştığı yok. sadece ortada yanlış anlaşılma var.
kimse kimseyi yönlendirmiyor kimse kimseninde yönledirdin diyen yok
sadece alınganlık yaptım ben çünkü ben yazdım ben şunu kullanıyorum
sorsaydın keşke doktora demem ortalığı aya kaldırdı.
söylemez olsaydım keşke.

naz pıtırcık arkadaşım.ne desem boş biliyorum.ama biz başından beri rabbim hayırlısını versin demiyormuyduk halada öyle dua ediyoruz..herzaman,herkonuda hakkımızda hayırlısı neyse o olsun AMİN. a.s.

kızlar güzel anneler kıyamam ben size yaaa ne kadar sohbetlerinize katılamasamda tüm yazdıklarınızı okuyorum. hepiniz o kadar heyecanlı ve tedirginsinizki kiminiz daha önce yaşadığınız düşüklerden dolayı dahada fazla korkuyosunuz haklı olarak kiminizde ilk hamileliklerinizi yaşadığınız için endişeli. annelik böyle kutsal bişi daha yüzlerini bile görmeden o kadar seviliyolarki ister istemez herkes ayrı düşünür oluyo bebeğini.rabbim kucaklarınızı ve benimde kucağımı boş bırakmasın. sizleri seviyorum k.i.b. arkadaşlar.

naz pıtırcık sanada çok geçmiş olsun canım rabbim sana ve eşine sağlık ve sabır versin canım. hayırlısıyla en kısa zamanda yine nasip eder inş. allaha emanet ol.

canım benim çok iyi anlıyorum seni, ikimize de kısmet değilmiş 2008 de anne olmak. Üzülmemeye çalış yeni bebeğe hazırla kendini, mutsuzluk onun hikayesine bulaşmasın olur mu arkadaşım:teselli:

slm kizlar mide bulantilariniz ne alemde yavvv maholdum ben artik cikarmaktan hala midem bulaniyor midem biraz bos olmayagorsun hemen bulaniyor tek yiyebildigim zorla cubuk kraker ya yemekte yapamiyorum kocisime cok sorumsuz oldum cokkkkkkkkkkkkkkk

Tebrik ederim canim bende aralik anne adayim aralikin basinda Allah tamamini erdirsin Insallah.
Allah cümlemizin yardimcisi olsun.

Bebeklerin Gelişimi: İlk 12 Ay
Science of Babies
Tür : Belgesel

İnsan yaşamının ilk 12 ayındaki “biyomekanik” dönüm noktalarını birebir inceleyen bu yapımda, yenidoğan bebeğin ilk nefesinden ilk adımına kadar gelişim sürecini izleyeceksiniz.

Science of Babies
National Geographic Channel
18 Mayıs Pazar 01.00
National Geographic Channel’da akıllardan silinmeyecek bir belgesel daha karşınızda…

anne karnında diye bir belgesel yayınlamışlardı daha önce, çok gerçekciydi.. normal doğumu falan da göstermişlerdi. herhalde bu da onun gibi bir belgesel yapım.. telefonumun alarmını falan kurdum. kaç zamandır böyle bir belgesel olsada izlesem diyordum... dualarım kabul oldu. :teytey:

günaydın elifcino normalde gündüzleri doğumları veriyodu ben oğluma hamileyken şimdi vermiyomu öğlen 12 de filan başlıyodu

günaydın elifcino normalde gündüzleri doğumları veriyodu ben oğluma hamileyken şimdi vermiyomu öğlen 12 de filan başlıyodu

canım ben hafta içi akşama kadar okuldayım zaten. izleme şansım olmuyor onları.. evde arada sırada bakıyorum belki bebek belgeseline denk gelirim diye ama 2 aydır denk gelemedik. bugün internet sitesine girdim, girer girmez karşımda yukarı eklediğim o tanıtım çıktı, nasıl sevindim anlatamam.

merhabalar
bende cetvel istiyorum ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum yardım edermisin? hamiş anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…