- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.621
canım bunu yapıştır.tüm satırı.inş beğenirsin.
http://ticker.7910.org/as1cCq-0g410030Mjk3YnwwMjk4ZGJ8aWxraW 0.gif
http://ticker.7910.org/as1cCq-0g410030Mjk3YnwwMjk4ZGJ8aWxraW 0.gif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya canım bide ben yapabilsem şu takvimi.neden yapamıyorum anlamıyorum yaa
canım nasılsın?nasıl geçti randevu haberlerini bekliyoruz.çok öptüka.s.
arkadaşlar, benim polen alerjim var mevsime bağlı gelişen, tamda bu günlerde hat safhada, zor nefes alıyorum ve sürekli hapşuruyorum, gün içinde defalarca bazen arka arkaya 5-6 kez...çok korkuyorum bu hapşurmalar inşallah bir zarar vermez bebeğime...bir burun spreyim var ve antihistaminik haplarım var ama gebelikte kullanılmıyor malesef...
var mı benim gibi alerjisi veya saman nezlesi filan olan aranızda...neler yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim...
sevgiyle kalın...
herkese günaydın canım annelerim..
yahu ben de bir acaip oldum. akşam rüyamda bile gördüm,nerden çıktı bu tedirginlik anlamıyorum.Bir kaç arkadasımızın "bebeğim karnımda ölmüş " haberi beni mahvetti resmen.görene kadar rahat edemicem.Elimde değil ya..Bir de karnımda ufak bir sızı var sanki,biraz üstüne bastırınca acıyor gibi.Aslında kabızlık sorunu yaşıyorum,ondandır heralde demek istiyorum ama,vesvesebir geldi mi gitmiyor ki :bbo:
Allahım cmtsi günü güzel haberler aldırsın inş bana.. hepimizin de içi rahatlasın inş teker teker..
arkadaşlar, benim polen alerjim var mevsime bağlı gelişen, tamda bu günlerde hat safhada, zor nefes alıyorum ve sürekli hapşuruyorum, gün içinde defalarca bazen arka arkaya 5-6 kez...çok korkuyorum bu hapşurmalar inşallah bir zarar vermez bebeğime...bir burun spreyim var ve antihistaminik haplarım var ama gebelikte kullanılmıyor malesef...
var mı benim gibi alerjisi veya saman nezlesi filan olan aranızda...neler yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim...
sevgiyle kalın...
kızlar benim hamileliğimde bugün 10+0 oldu toplam 1,5 kilo aldım ve çok az göbeğim çıktı, acaba göbek kilodanmı yoksa büyüyen rahimden mi karar veremedim.. neyse doktor ne dicek bakalım...