günaydın kızlarr,
yaklaşık 1 haftadır siteye giremiyordum. aramıza yeni arkadaşlar katılmış :)) ne güzel. Aralıkta nüfus patlaması yaşanacak herhalde :)))
kızlar 7+6 günlük oldum. 10 gündür acayip mide bulantılarıyla uğraşıyorum. mutfağa su içmek için dahi giremiyorum. İnanırmısınız kendi evime girerken bile midem bulanıyor. bütün gün kapalıya akşam eve gelipte kapıyı açınca havasızlık kokusu öldürüyor beni. burnumu tıkayıp pencereleri açıyorum. balkonda bekliyorum havalanana kadar. evimden nefret eder duruma geldim.
bu arada ne kadar yeşil sebse varsa hepsinden iğreniyorum. adlarını bile duymak istemiyorum.
birde siteye girmememin nedeni ne diye sorun? çok acayip ama midemi bulandırıyor bilgisayar. bilgisayarın başına oturunca öğürmeye başlıyorum.
son 2 gündür biraz daha iyiyimde bakayım dedim kızlar ne durumda!
bu arada geçtiğimiz cumartesi doktora gittik :))))))))))))) çarpan 2 tane kalp gördük :))))))))))))))))) bebeklerim ikiz :)))))))))))
İnşallah sağlıklı bir sekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. Allah hepimize sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin.
şimdilik hoşçakalın!
Allahım nasıl güzel bir mutluluk. Allahım herkese tattırsın bu duyguyu.