2008 Aralık Anneleri

bu arada benim mide bulantılarım hafifledi diye sevnirken bu aralar yine acaip arttı.canım hiç bir şey yapmak istemiyor. zordan bir yemek yapıyorum o kadar. bir de ev tozlarına alerjim olduğunu anladık.sürekli sürekli hapşuruyorum. habire toz almam,havalandırmam vs bir sürü şey gerekiyormuş.
ne kadar aciziz ya Rabbi..

kızlar nette okudum şimdi.
2li testde yapılan tahlillerde free b-hcg değeri 50 nin altındaysa erkek oluyormuş.50 nin üstündeyse kız oluyormuş.ben daha 2li test yaptırmadığım için yorum yapamıyorum. bakalım kimler de tutacak?????allah sağlıklı evlatlar versin herkese...

bu arada benim mide bulantılarım hafifledi diye sevnirken bu aralar yine acaip arttı.canım hiç bir şey yapmak istemiyor. zordan bir yemek yapıyorum o kadar. bir de ev tozlarına alerjim olduğunu anladık.sürekli sürekli hapşuruyorum. habire toz almam,havalandırmam vs bir sürü şey gerekiyormuş.
ne kadar aciziz ya Rabbi..

natinional geographic de ev tozları mitelar(akarlar) la ilgili bir belgesel izlemiştim. ııııyh nasıl tiksindiriciydi anlatamam. yorganlarda, yastıklarda, halılarda her yerde var bu meretten ve arındırılması çok zor. nevresim takımlarının en az 60 derecede yıkanması gerekiyormuş. sürekli temizlik yapılması gerekiyor belirttiğin gibi.

bir de şu ihlasın süpürgesini akarlara karşı çok öneriyorlar.
televizyonda bir reklam vardı tobi diye buharlı bir ürün. tanıtımında ev mitelarına da iyi geldiği söyleniyordu, yastık ve yatakların içindeki miteları öldürüyormuş.

o belgesel iğrençti, milyonlarca küçücük örümcek gibi yaratıklar , ııııyh.. her gün onlarla aynı yatakta uyuyoruz..

günaydın kızlarr,

yaklaşık 1 haftadır siteye giremiyordum. aramıza yeni arkadaşlar katılmış :)) ne güzel. Aralıkta nüfus patlaması yaşanacak herhalde :)))

kızlar 7+6 günlük oldum. 10 gündür acayip mide bulantılarıyla uğraşıyorum. mutfağa su içmek için dahi giremiyorum. İnanırmısınız kendi evime girerken bile midem bulanıyor. bütün gün kapalıya akşam eve gelipte kapıyı açınca havasızlık kokusu öldürüyor beni. burnumu tıkayıp pencereleri açıyorum. balkonda bekliyorum havalanana kadar. evimden nefret eder duruma geldim.
bu arada ne kadar yeşil sebse varsa hepsinden iğreniyorum. adlarını bile duymak istemiyorum.

birde siteye girmememin nedeni ne diye sorun? çok acayip ama midemi bulandırıyor bilgisayar. bilgisayarın başına oturunca öğürmeye başlıyorum.
son 2 gündür biraz daha iyiyimde bakayım dedim kızlar ne durumda!

bu arada geçtiğimiz cumartesi doktora gittik :))))))))))))) çarpan 2 tane kalp gördük :))))))))))))))))) bebeklerim ikiz :)))))))))))

İnşallah sağlıklı bir sekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. Allah hepimize sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin.

şimdilik hoşçakalın!

Allahım nasıl güzel bir mutluluk. Allahım herkese tattırsın bu duyguyu.

günaydın kızlarr,

yaklaşık 1 haftadır siteye giremiyordum. aramıza yeni arkadaşlar katılmış :)) ne güzel. Aralıkta nüfus patlaması yaşanacak herhalde :)))

kızlar 7+6 günlük oldum. 10 gündür acayip mide bulantılarıyla uğraşıyorum. mutfağa su içmek için dahi giremiyorum. İnanırmısınız kendi evime girerken bile midem bulanıyor. bütün gün kapalıya akşam eve gelipte kapıyı açınca havasızlık kokusu öldürüyor beni. burnumu tıkayıp pencereleri açıyorum. balkonda bekliyorum havalanana kadar. evimden nefret eder duruma geldim.
bu arada ne kadar yeşil sebse varsa hepsinden iğreniyorum. adlarını bile duymak istemiyorum.

birde siteye girmememin nedeni ne diye sorun? çok acayip ama midemi bulandırıyor bilgisayar. bilgisayarın başına oturunca öğürmeye başlıyorum.

bu arada geçtiğimiz cumartesi doktora gittik :))))))))))))) çarpan 2 tane kalp gördük :))))))))))))))))) bebeklerim ikiz :)))))))))))

İnşallah sağlıklı bir sekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. Allah hepimize sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin.

şimdilik hoşçakalın!

canım ikizlerine çok sevindim...sırnaşık şey
allah tamamına erdirsin.ikisini bir anda büyütürsün inş.ilk çoçuk herhalde.:emir_bebek:

hayır canım tüp bebek değil, doğal oldu :) genetik olabilir diyorlar. anneannemde varmış.
:1rolleyes: :nazar::nazar:

ne güzel yaa, bir de ayrı yumurta ikizleri olup, biri kız biri erkek olsa.. oohh tek seferde hem kız hem oğlan...

süper olurdu yav..

allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

çok sağolun canım arkadaşlarım.

ikiz olduğu içinmi acaba mide bulantılarını çok yoğun yaşıyorum. neyse onlar sağlıklı olsunlarda ben razıyım :)

günaydın kızlarr,

şimdilik hoşçakalın!

Güzel hemşom tebrik ederim, çok ama çok sevindim
belki görmüşsündür ama ben yine de bir link vereyim, takvimler düzelince belki bunu kullanırsın :)

bu tahminen yaptığım
http://babystrology.com/tickers/bab...ZeaMays&year=2008&month=12&day=18&babycount=2
bu da mevcut site linki.
http://babystrology.com/tickers/
yerimseniben:nazar::nazar:

ZeaMays canım ne güzel bir haber,ne heyecan verici.Tebrik ederim. inş sağlıkla sonuna kadar devam eder gebeliklerimiz. a.s.

slmm hamişleeer göbişler çıkmaya başladımı benim baya çıktı ama nedense orantılı değil acaba bebektenmi yoksa şişkinlikmi sizde durumlar nasıl:emir_bebek:

izlar mide bulantilarim
felaket napacam ben
benim gibi agzina bisey koyamayan varmi yaa
bu cok kotu bisey

arkadaşlar progestan kullananların durumu nasıl aranızda. ben günde 3 tane içiyorum. o kadar fazla düşürğyor ki tansiyonumu,başımı tutmakta zorlanıyorum. normale dönene kadr ayağa dahi kalkamıyorum.sizde de öyle mi?

izlar mide bulantilarim
felaket napacam ben
benim gibi agzina bisey koyamayan varmi yaa
bu cok kotu bisey

cnm geçmiş olsun doktor bana megadayn plus verdi hem bulantıları azaltıyomuş hemde çok güçlü bi vitaminmiş ayrıyeten folik asit almaya bile gerek yokmuş istersen onu bi dene

X