2008 Aralık Anneleri

benim içnde öyle 7+4de gitmiştik dr a 1ay sonra gel dedi ozmana kadar nasıl geçicek zaman hiçbilmiyorum.
şuanda 9+3deyim.çok öpüyorum

arkadaslar emin olun geçiyo günler!!ben de doktor bir ay sonra görüşelim dediğinde,geçer mi bu günler diyodum.
11.haftamızdayız ve bizim randevumuz çarşamba günübu saatlerde:sm_cool:

hastaneden geldim, keseden başka birşey görünmüyor
%90 haftasonu kürtaj yaparız dediler,
:a015:

nesicim cnm benim cok uzuldum yani bos gebelikmi oluyorr ya belki yanilirlar
gec dollenme falanda olabilir kac haftaliksin sen

nesicim cnm benim cok uzuldum yani bos gebelikmi oluyorr ya belki yanilirlar
gec dollenme falanda olabilir kac haftaliksin sen

standart hesaba göre 8+3
ben donup kalınca ağız değiştirip "bir de Cumartesi bakalım ama sen yine de kendini her şeye hazırla" dedi.
Mucizelere kaldık, ben 5 yıl önce ilk evlendiğimde kürtaj yaptırmıştım ve şimdi tekrar durumu hem çok ağır geldi hem de çok korkuttu

canım neslicim çok üzüldüm umarım doktor hatasıdır. istersen bir profösöre muayne ol canım benim arkadaşımda öyle oldu ve kesenin içinde bebek varmıştı.
sen bundan önce ne zaman gitmiştin doktora canım.

kızlar bende korkmaya başladım şimdi acaba benimdemi boş gebelikki diyesenağlama
ay ben en son 5+2 günlükken gittim doktora bana 1 ay sonra gel dedi ayın 14 de 1 ay olacak beklemesemmiki acaba nedersiniz.

1 ay beklemenin sebebi nedir acaba sormak laızm o doktora. 8 haftalıkken kesin görünür zaten. sen boşa tedirgin olma git bence doktora..

kızlar bende korkmaya başladım şimdi acaba benimdemi boş gebelikki diyesenağlama
ay ben en son 5+2 günlükken gittim doktora bana 1 ay sonra gel dedi ayın 14 de 1 ay olacak beklemesemmiki acaba nedersiniz.

aman sakınnn!! psıkıntımı paylaştığıma pişman olucam şimdi,
canım benim doktorun dediğine göre bu durum bilmem kaç yüzde bir görünüyormuş. Yani tamamen benim şanssızlığım bu. Uzun aralıklarla muayene tarihleri boğucu gelebilir ama sakın paniğe kapılma ya da kaygılanma, hergün doktor doktor gezince her şey yolunda olsa bile tadı kaçıyor, büyüsü bozuluyor sanki.

Sizlerin iyi haberlerini paylaşmaya gelip arada bir ilişirim size, fahri aralık annesi olarak kalayım listelerde yine e mi!benneyaptımki

perihancim cnm korkma banada bir ay sonra gel dedileer
ya bak bende korkmaya basladimm
tek kese vardi 5+5 te bebek yoktu normalmi bu kizlarr

perihancim cnm korkma banada bir ay sonra gel dedileer
ya bak bende korkmaya basladimm
tek kese vardi 5+5 te bebek yoktu normalmi bu kizlarr

kızlar yapmayın Allah aşkıan. panik olmaya gerek yok. bebekler daha minicik o dönemlerde görülmemiştir. sakin olun nolur..

işte paniğe kapıldım ben ne yapayım korktum.
allah herşeyden önce hayırlısını versin tabi.
neslicim çok üzüldüm canım inan ama sakın umudnu kaybetme.

senağlama 7 haftalık kontrole gittiğimizde bebeğimizi görecektik ama olmadı kese dahi oluşmamıştı o an nasıl oldum anlatamam size o kadar çok üzüldüm ki ama her şerde bir hayır varmış ya mevlam ne eylerse güzel eylermiş ya bununla teselli buluyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…