2008 Aralık Anneleri

kızlar yemeklere dikkat etmek önemli.doktorum özellikle ağır yağlı yemekler yeme dedi.geçenlerde hamurlu bişiler yedim inanırmısınız sabaha kadar çıkarttım. ıyyyy berbat bişi yaa

hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalar bayanlar. nasılsınız sabah beri yazdıklarınızı okuyorumda sizler için kaygılanıyorum resmen yaaa bu kusmalarınıza ve bulantılarınıza allah yardımcınız olsun fazlasıyla hemde birkac hafta sonra düzelirsiniz inş. canlarımbelkide siz anneliği iki kere hak ediyosunuz hepinizi öpüyorum ve sıhhat diliyorum.

slm kizlar nerdeyse 3 aylik olacagiz haftaya ama bendede bulantilar daha yeni basladi tam tamam simdiden artik bulanmaz icim derkene afedersiniz dün istifar ettim ama rahatladim

slm kizlar nerdeyse 3 aylik olacagiz haftaya ama bendede bulantilar daha yeni basladi tam tamam simdiden artik bulanmaz icim derkene afedersiniz dün istifar ettim ama rahatladim

bazılarının öyle arada olurmuş .merak etme,hem öyle yeni başlıyor gibi de düşünme bence. belki böyle ara ara olur :1hug:

bazılarının öyle arada olurmuş .merak etme,hem öyle yeni başlıyor gibi de düşünme bence. belki böyle ara ara olur :1hug:

saol canim bir taraftanda sevindim istifar edim diye esime dedimki daha yeni anladim hamile oldugumu diye :sm_cool:

hayirsizlaar ben yoktum
kimse beni sormamis
peri kusumdan baska
neyse kizlar saka biyana dua edinki bebeleriniz var yoksa size yapacagimi biliyorum benn
kizlar biz 7+1 olduk bu 7.hafta oluyor dimi
ama acayip midem bulaniyorr
napcam bilmiyorum istahh yooook uc gun yemesem aramamm
boyle olan varmi

orkidem canım benim bende bi dün uğramadım.
kız ben 8+5 günlük oldum valla benim bulantılar eskisi gibi değil
ne öğrendim biliyonmu yaptımda
1 adet patatesi soy haşla suyunu iç canım bulantı ve kusamaya birebir geliyor

cnmm cok fenayimm bu sabah degil gun boyu gece bile devam ediyor
kizlarda yogurtlu ekmegi onerdilerr
cnm
sen neye aseriyosunn
ben acayip yogurt ve dondurma

heheheheheh
yoğurt iyi miğdeni bulandırmıyor beni mahvetti yoğurt
acyip aşeriyorum ama ekşi olan herşeye:))

valla tatlidan asiri tiksiniyorumm eksiyide canim istemiyor
ben bol bol tuzlu yiyorumm
bsakada simdilik bisey yokk

sırnaşık şeycanım ya ne olcaka bizi bu hallerimiz.
valla benim aşırı gaz problemim vardı onu hallettim
ve birde çok uyuyorum bugün 2 dekalktım :))

bende 12 de kalktim ve dun esimle 5 te bi uyumusuz saat 21:30 da kalktim adamda gebe
ben hissediyorumm
kilo almaya basladi benimle birlikte hadi hayirlisii
birde inanilmaz sag kasigimda agrilar varr ara ara

o kasık ağrıları çok normal canım benim de çok oluyordu ama şimdilik yok.
arada çok yorulduysam oluyor.
senin akıntın varmı?

Bende Cumartesi Gunu Gittim Doktora 6+1 Hesapliyordum Hep 5+4 Gunluk Ciktim.
Bebisin Kalp Atisini Goremedim 2 Hafta Sonraya Tekrar Randevu Verdi.
Yalniz Bugun Karnim Cok Agriyor Cok Tedirginim Daha Ziyade Adet Agrisi Gibi Degil De Ayaklarimi Usutmusum Gibi Bir Agri

akintiim cok az cnmm
evt kasik agrilari yoruldugum zaman oluyorr
ya randevuma iki hafta var geecmek bilmiyor
hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…