2008 Aralık Anneleri

hastaneden geldim, keseden başka birşey görünmüyor
%90 haftasonu kürtaj yaparız dediler,
:a015:

canım benim yaaaa çok üzüldüm allah sana saglık versin ama benim içime doğuyoki bizler doğum yapmadan sen yeniden hamile olduğunu müjdeliyeceksin bizlere inş. senin araştırmacı yönün hoşuma gidiyodu kendi edindiğin bilgileri hemen bizimle paylaşıyodun sen yine siteye uğra arada ve bilgilenirsen bizimlede paylaş olurmu canım. lütfen moralini yüksek tut ve kib. allah yardımcın olsun canım.

senağlama 7 haftalık kontrole gittiğimizde bebeğimizi görecektik ama olmadı kese dahi oluşmamıştı o an nasıl oldum anlatamam size o kadar çok üzüldüm ki ama her şerde bir hayır varmış ya mevlam ne eylerse güzel eylermiş ya bununla teselli buluyoruz bizde

geçmiş olsun canım dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın kib. allah yardımcın olsun.

nesli, canım çok geçmiş olsun...
cumartesiye kadar kendini en kötüsüne hazırlasan da umudunu yitirme bence.
Dualarımız seninle...İnsallah cumartesi o kesenin içinde minik bir kalbin atışlarını görürsünüz...

nesli çok üzücü bir durum ama Allah'tan ümit kesilmez, yine de anomali ihtimali yüksek bir bebek olmasındansa boş gebelik olması daha hayırlıdır. inşaallah iyi haberlerini de alırız.

sanemay ve nesli ikinizede çok geçmiş olsun kalbinizi ferah tuttun inşallah tekrar burada hamişiz diyeceksiniz.Herşerde bir hayır vardır biliyorum şuan söylemesi kolay ama yinede böyle düşünün :a015:

kuzularım, hepinizin samimi ilgisi bugüne daha iyi başlamama sebep oldu, şimdi daha iyi hissediyorum, kendimi kaptırmamak kaydıyla umutlanmaya ağırlık verdim, yine de her şeye hazırım sanki. Olsa olsa benimki sizinkilerden geç başlar okula :))
Ayrıca hiçbir yere gittiğim yok,
demiştim ya " en kötü ihtimalle fahri aralık annesiyim " diye :)

Büyük küçük ayrımı yapmadan hepinizin alnının şakağından öpüyor, akabinde bağrıma basıyorum.:nazar:

kuzularım, hepinizin samimi ilgisi bugüne daha iyi başlamama sebep oldu, şimdi daha iyi hissediyorum, kendimi kaptırmamak kaydıyla umutlanmaya ağırlık verdim, yine de her şeye hazırım sanki. Olsa olsa benimki sizinkilerden geç başlar okula :))
Ayrıca hiçbir yere gittiğim yok,
demiştim ya " en kötü ihtimalle fahri aralık annesiyim " diye :)

Büyük küçük ayrımı yapmadan hepinizin alnının şakağından öpüyor, akabinde bağrıma basıyorum.:nazar:

bravo walla,takdir ettim seni. herşey dilediğin gibi olur umarım. hakkında hayırlısı a.s.

BEN YENİ KATILDIM ARANIZA BENDE ARALIK ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HER KULUNA NASİP ETSİN BÖYLE GÜZEL DUYGULARI
:teytey:

bende aralık anne adayıyım. yıl sonunda doğacak olması hem avantaj hem dezanataj ama kısmet böyleymiş ne yapalım. herkesi öpüyorum hepimize hayırlı yolculuklar :emir_bebek:

X