- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #1.181
bişey sorcam... benim bebiş 7+4 günlük ama karnım 6 aylık hamileyle boy ölçüşebilir duruma geldi.. göğüslerim nerdeyse ağzıma vardı:roflol: şimdiden çatlaklara karşı önlem alan var mı? şimdi mi başlamak gerek? kullanan varsa ne kullandığını paylaşabilir mi?
şimdilik bunları cevaplayın, sorularımın ardı arkası kesilmez anacım..
ayyyyyyyyyyy elifcim bi tek ben öyleyim sanıyorum benim karnımda acayip büyüdü ve hafta soonu bir toplantıya katılıcam kıyafetlerimin hiçbiri olmadı ağlıycam nerdeyse yeni takımlar almaya gidicem bu hiç normal gelmedi karnımın bir haftada bu kadar büyümesi böyle olan arkadaşlar varmı en azından yanlız olmadığımızı anlar az üzülürüz :roflol:
şişkinlikten o hale gelmiştir karnın. ben 10. haftamdayım. daha ancak bir kaç gündür sindirimimi yoluna koyabildim gibi,ve göbeğim normal haline yeni geliyor. yani hamilelik göbeği olmadığı için çatlaklar için de bence erken gibi geliyor ama yine de araştırmak lazım. geç olmasındansa erken olmasında fayda vardır sonuçta.ben çatlaklar için doğal şeyler kullanmayı düşünüyorum. çok araştırmadım ama ceviz yağı iyi diyorlar....
arkadaşlar kabızlık problemi çeken var mı?
benimde bu gün 3.gün çok rahatsız hissediyorum kendimi.bu gün duydum sabah aç karnına sıcak su içmek iyi geliomuş yarın deniceem bakalım olacak mı
ya bide deli gibi bişey isteyipte onu yerken çıkaran varmı?
ya bide deli gibi bişey isteyipte onu yerken çıkaran varmı?
benim canımın deli gibi istediği şeyleri eşim "yarın alıp gelirim" dediği ve de öyle yaptığı için, ertesi güne ne iştah ne bişe kalıyor, tadına bakıp bırakınca kusacak bir şey olmuyor :1no2:
hadi yaa canım benim :teselli:
aslında bu aşermeler cok önemli,vücudun verdiği sinyaller olarak görmek lazım,imkanın varsa sen cık al hemen bence. vücut ihtiyacı olan seyi istiyormuş çünkü.
benim çıkıp alabileceğim gibi bir yerde yaşamıyoruz ki.. samsunun ilçesinin köyünde oturuyorum, eşim asker olduğu ve burda dış karakolda çalıştığı için burda oturmak mecburiyetindeyiz.. ilçe merkezine gidip gelmek problem.. ben ilçe merkezinde çalışıyorum ama her gün azap oluyor.. bu ayın sonu, haziran başı gibi tayinimizin çıkma ihtimali var, hevesle bekliyoruz..
o nedenle eşime de fazla kızamıyorum bu konuda.. napsın ertesi gün alıp geliyor kuzucum.. :teselli:
bende gece kalktım makarna diye akşam yemeğinde az yemiştim.sabah kahvaltı yerine onu yemek istedim biran önce ama senmisin isteyen.yarısından sonra çıkardım iğrenççççç.....
neyse yaa onun da yapabileceği pek bir şey yokmuş. inş tayininiz cıkar hayırlısıyla. ben de eşine kızmıştım,ama şimdi geri aldımtatlicadiarzu
inş canım.bide kayınvalidem siğara kullanıyo sağolsun yanımda içmiyor ama nerde olursa olsun o koku beni buluyor yada ben onu bilmiyorum :)
hemen koş wc ye(