2008 Aralık Anneleri

şişkinlikten o hale gelmiştir karnın. ben 10. haftamdayım. daha ancak bir kaç gündür sindirimimi yoluna koyabildim gibi,ve göbeğim normal haline yeni geliyor. yani hamilelik göbeği olmadığı için çatlaklar için de bence erken gibi geliyor ama yine de araştırmak lazım. geç olmasındansa erken olmasında fayda vardır sonuçta.ben çatlaklar için doğal şeyler kullanmayı düşünüyorum. çok araştırmadım ama ceviz yağı iyi diyorlar....

benim de pantolanların beli sıkıyor, işe gelince masaya geçip bir düğmesini açıveriyorum, kalkana kadar da öyle kalıyor napiim. eşim benle dalga geçiyor, gerçi hala onun göbeği benimkinden büyük :roflol:

benim karnım da yaklaşık bir haftadır böyle şiş ve gittikce de şişiyor..

bhk benim tuvalet düzenim hamile kalmadan önce de aynıydı, düzenli olarak tuvalete çıkamıyorum söylemesi ayıptır. iki güne bir anca ama kabızlık sorunum yok. hatta hamile kaldıktan sonra bu tuvalet meselesi daha bir düzene girdi diyebilirim. neyse durum böyle..

yani şimdi bu kadar şiştiysek biz, bir ay sonra ne hale geliriz düşünemiyorum, patlamak, çatlamak istemiyorum.. sonuçta ne şekilde olursa olsun derimiz geriliyor bu durum başlı başına çatlaklar için zemin hazırlar.

günaydınkızlar.çatlaklar içn dr sormak gerekiyomuş badem yağı tüylenme yapıyomuş.vazelinin hiçbir etkisi yokmuş o yüzden dr gidince ona sorcaz artık.inş hiç çatlamdan bebişlerimizi kucağıomıza alırız.çok öptüm sizi..

arkadaşlar kabızlık problemi çeken var mı?

ben varım canım ya.. 2 gündür sadece nisbeten daha iyi gibiyim. hayatımda hiç böyle olmamıştım,berbat bir durum. sabahları kayısı yiyordum aç karna ama midemi bulandırıyor ya hiç canım istemiyor. birazdan kayısıları komposta yapıcam,belki öyle daha kolay olur tüketmesi.bir de akşamları yemekten sonra rezene çayı içiyorum..

benimde bu gün 3.gün çok rahatsız hissediyorum kendimi.bu gün duydum sabah aç karnına sıcak su içmek iyi geliomuş yarın deniceem bakalım olacak mı

benimde bu gün 3.gün çok rahatsız hissediyorum kendimi.bu gün duydum sabah aç karnına sıcak su içmek iyi geliomuş yarın deniceem bakalım olacak mı

walla ben sabah aç karınla sıcak su yanında 6-7 kayısı tükettim kaç gün ama,inş sen de işe yarar,bırakmamak lazım galiba,sindirim önemli cünkü.

ya bide deli gibi bişey isteyipte onu yerken çıkaran varmı?

benim sabah oldu öyle bişey.canım deli gibi ekmek arası bişeyler istedi ayıptır söylemesi. nasıl iştahla yaptım,arasına da sevdiğim şeyleri koydum bolca.ama daha yarısındayken durduk yere öğürmeye başladım.ilk kez oluyor böyle bişey..

hadi yaa canım benim :teselli:

aslında bu aşermeler cok önemli,vücudun verdiği sinyaller olarak görmek lazım,imkanın varsa sen cık al hemen bence. vücut ihtiyacı olan seyi istiyormuş çünkü.

hadi yaa canım benim :teselli:

aslında bu aşermeler cok önemli,vücudun verdiği sinyaller olarak görmek lazım,imkanın varsa sen cık al hemen bence. vücut ihtiyacı olan seyi istiyormuş çünkü.

benim çıkıp alabileceğim gibi bir yerde yaşamıyoruz ki.. samsunun ilçesinin köyünde oturuyorum, eşim asker olduğu ve burda dış karakolda çalıştığı için burda oturmak mecburiyetindeyiz.. ilçe merkezine gidip gelmek problem.. ben ilçe merkezinde çalışıyorum ama her gün azap oluyor.. bu ayın sonu, haziran başı gibi tayinimizin çıkma ihtimali var, hevesle bekliyoruz..
o nedenle eşime de fazla kızamıyorum bu konuda.. napsın ertesi gün alıp geliyor kuzucum.. :teselli:

yahu bütün gün ilçedeyim, akşam üstü eve gidiyorum, gecenin bir yarısı mı çeker bu can hep bir şeyleri?? en olmayacak zamanda canım bişeyler çekiyor hep.. inadına yapıyorum sanki

bende gece kalktım makarna diye akşam yemeğinde az yemiştim.sabah kahvaltı yerine onu yemek istedim biran önce ama senmisin isteyen.yarısından sonra çıkardım iğrenççççç.....

neyse yaa onun da yapabileceği pek bir şey yokmuş. inş tayininiz cıkar hayırlısıyla. ben de eşine kızmıştım,ama şimdi geri aldımtatlicadiarzu

bende gece kalktım makarna diye akşam yemeğinde az yemiştim.sabah kahvaltı yerine onu yemek istedim biran önce ama senmisin isteyen.yarısından sonra çıkardım iğrenççççç.....

ben de geçen gün kendime güzel bir kahvaltı hazırladım, yumurta kırdım, ııııyh nefret ettim, tadından da kokusundan da.. şimdi düşününce bile midem bulanıyor..

ama kusma problemim yok..
sana allah kolaylık versin, inşallah tekrarlamaz..

neyse yaa onun da yapabileceği pek bir şey yokmuş. inş tayininiz cıkar hayırlısıyla. ben de eşine kızmıştım,ama şimdi geri aldımtatlicadiarzu

jeyyar eşime kızabilirsin, ben de çok kızıyorum bazen.. hatta tokatlamak, hatta boğazlamak istediğim zamanlar olmuyor değil.. klava: hep bu hormonlardan... ah ah

inş canım.bide kayınvalidem siğara kullanıyo sağolsun yanımda içmiyor ama nerde olursa olsun o koku beni buluyor yada ben onu bilmiyorum :)
hemen koş wc ye (

inş canım.bide kayınvalidem siğara kullanıyo sağolsun yanımda içmiyor ama nerde olursa olsun o koku beni buluyor yada ben onu bilmiyorum :)
hemen koş wc ye (

sigara kokusu kadar tiksindiğim bir şey yok benim de. yanında içmesi önemli değil ki zaten içenin üstüne bile siniyor o iğrenç koku :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…