2008 Aralık Anneleri

ya kızlar sormayın ben büyük iştahla yiyorum ama.
miğdem bulandımı ne varsa çıkıyor.

selam arkadaşlar benimde son günlerde iştahım kapandı deli gb yiyordum şimdi kusma falan yok ama acayip tiksiniyorum. ya birde çok endişeliyim 6+5 oldum daha kalp atışlarını görmedim haftaya gideyim diyorum bir aksilik yoktur inşallahta kalp atışlarını görürüm değil mi?

selam arkadaşlar benimde son günlerde iştahım kapandı deli gb yiyordum şimdi kusma falan yok ama acayip tiksiniyorum. ya birde çok endişeliyim 6+5 oldum daha kalp atışlarını görmedim haftaya gideyim diyorum bir aksilik yoktur inşallahta kalp atışlarını görürüm değil mi?

ewet canım kalp atışlarını görürsün ben dr gittiğimde 6+4 günlüktü kalp atışlarını gördük

İnşallah balımcım içim umutlu ama düşüklerimden sonrada korkuyorum açıkcası kasık ağrım yok sadece göğüslerimde hasasiyet uyuklama ve tiksinti şikayetim var kasıklarım ağrımıyor diye acaba yaşamıyor mu?
gelişmiyor mu?
acaba kalp atışlarını duyabilecekmiyim demekten kendimi alamıyorum...

bayanlar biraz önce bir gebelik sitesinde okudum sizede hemen aktarayım dedim fazlasıyla mide bulantısı ceken arkadaşlar var umarım fayda görürler. bir fincan sıcak suya bir poşet ahududu cayını koyup 2 dk demleyip içiyomuşsunuz ılık ılık ve gündede 1 defaymış inşallah faydasını görürsünüz hayırlı geceler allah sıhhat versin hepimize.

iyigeceler kızlar süpriz bir haberle bende hamileyim ..yani 3cüyü bekliyorum yeni test yaptırdım
sanırım aralık sonu olacak bebegimm
pazartesi doktora gidecegim kaç haftalık oldunu ögrenecegim
bendede piskolojikmi anlamadım mide bulantısı çok var..

iyigeceler kızlar süpriz bir haberle bende hamileyim ..yani 3cüyü bekliyorum yeni test yaptırdım
sanırım aralık sonu olacak bebegimm
pazartesi doktora gidecegim kaç haftalık oldunu ögrenecegim
bendede piskolojikmi anlamadım mide bulantısı çok var..

aaa ne güzel hayırlı olsun inş...

ben de dün gece ikinci kez hala oldum.minik bir eleman katıldı aramıza,cok heyecan verşcş ya...:asigim:

slm aralık annişleri bhk yiyenin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnm

dev352pr___.png

günaydın kızlar...bugün doktora gidecektik, eşimle birlikte gitcem diye tutturunca eşimin de denetlemesi çıkınca gene yattı, gene yattı. 7 haftalık oldu, bir doktor yüzü göremedi bebişim :sm_confused:

bişey sorcam... benim bebiş 7+4 günlük ama karnım 6 aylık hamileyle boy ölçüşebilir duruma geldi.. göğüslerim nerdeyse ağzıma vardı:roflol: şimdiden çatlaklara karşı önlem alan var mı? şimdi mi başlamak gerek? kullanan varsa ne kullandığını paylaşabilir mi?

şimdilik bunları cevaplayın, sorularımın ardı arkası kesilmez anacım..

bişey sorcam... benim bebiş 7+4 günlük ama karnım 6 aylık hamileyle boy ölçüşebilir duruma geldi.. göğüslerim nerdeyse ağzıma vardı:roflol: şimdiden çatlaklara karşı önlem alan var mı? şimdi mi başlamak gerek? kullanan varsa ne kullandığını paylaşabilir mi?

şimdilik bunları cevaplayın, sorularımın ardı arkası kesilmez anacım..

ayyyyyyyyyyy elifcim bi tek ben öyleyim sanıyorum benim karnımda acayip büyüdü ve hafta soonu bir toplantıya katılıcam kıyafetlerimin hiçbiri olmadı ağlıycam nerdeyse yeni takımlar almaya gidicem bu hiç normal gelmedi karnımın bir haftada bu kadar büyümesi böyle olan arkadaşlar varmı en azından yanlız olmadığımızı anlar az üzülürüz :roflol:

X