2008 Aralık Anneleri

banda vermişti bende aynıyım eşimle beraber .hep bakıyorum bidahaki ay dahada büyümüş olcak inş ozaman daha net görcez.şimdiden heyecanlıyım bende a.s öptüm canım

dün tesadüfen çok olumsuz bir şey öğrendim, bende böbrek iltihabı oluşmuş, üstelik geçen hafta yaptırdığım testlerin sonucunda çıkmış ama iki ayrı doktor da görmemiş, dün "bunları da yaptırmıştım bir bakın" diye başka bir doktora gösterdim. Bunu görememiş olan doktorlara epey kızdı ve yeniden tahlil istedi, yeni tahlilde ise yaklaşık 9 kat çoğaldığını söyledi. Dünden beri ilaç kullanıyorum, bebekte büyüme yok, 2 hafta öncesiyle aynı neredeyse, bir de düşük riski var ki offff!!!
Kuzularım aman sırtınıza ayaklarınıza dikkat edin, yaz geldi diye, sıcak diye boşvermeyin sıcak tutun kendinizi...

Son düzenleme:

çok üzüldüm, çok geçmiş olsun... inşallah böbrek iltihabı hamileliğin için problem oluşturmaz. ilaç kullanmaya başladığına göre düzelir nasıl olsa...

neslicim çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer. tavsiyen için teşekkür ederiz. gerçekten bu konuda çok dikkatli olmamız gerekiyor.a.s.

ben bugün itibariyle 6+4 günlük hamileyim önümüzdeki hafta randevum var 5+5 de muayene oldum sadece kese göründü şimdi mide bulantılarım falan yok ara ara kasıklarım ağrıyodu oda geçti şimdi korkuyorum acaba bi sorunmu var diye midesi falan bulanmayıp kalp atışlarını görenler varmı aranızda arkadaşlar

nesli geçmiş olsun dikkat et iyice araştır ne yapman gerektiğini.ayzen benim 6+5 dün gittim doktora ve gördüm kalp atışlarını benimde yorgunluk dışında pek şikayetim yok.

değişen hormanlardan mıdır nedir, eşimi bir kaşık suda boğasım var.. tahammülüm hiç hiç kalmadı..

ben bu adamı boşarım.. hadi hayırlısı..

nesli canım çok geçmiş olsun. allah tez zamanda şifanı versin tatlım

geçmiş olsun canım ya,için titreyerek okudum yazdıklarını. herşey olacağına varıyor.Allah seni de hayırlı neticelere ulaştırsın inş.Doktorlara da güvenmekler hata mı yapıyoruz bilmiyorum.sen de iyice araştır,hepsi düzelir inş bi an önce.

canım geçmiş olsun inş herşey yoluna gircek.bebişlerini kucağına aldığında herşeyi tebessüm ederek hatırlıycaksın allahınizniyle çoköpüyorum.

kızlar hormonlarımızın değiştiğini daha alıngan daha narin daha sinirli daha asabi daha gergin daha kırılgan daha hasas olduğumuzu unutmayın kararlar verirken yargılar yaparken bunu göz önünde bulundurun.bende hep acaba ben mi yanlış anladım diye soruyorum önce kendime şu dönem.

hoşbulduk arkadaşım nasılsın.
sorma dünde evelsi günde öyleydi incin top oyuyordu.
eeee hamişlik nasıl gidiyor bakalım.

hoşbulduk arkadaşım nasılsın.
sorma dünde evelsi günde öyleydi incin top oyuyordu.
eeee hamişlik nasıl gidiyor bakalım.

Allaha şükürler olsun yok bir problem. ben gecen tam bu günümdeyken düşük yapmıştım. yarın yeni bir başlangıç yapıyormuşcasına heyecanlıyım.inş hep yolunda gider. ben cok tedirginim ya,elimde değil.:1no2:

sen nasılsın? senin nasıl gidiyor?

valla benimde iyi saylır. benim ilk bebeğim 7 fatanın içindeyken düşmüştü şimdi 8 hafatlık oldu korkum biraz biraz geçti ama yine huzursuzum. bana yardımcı kimse yok yapmıycam diyorum iş güç mecbur kalıyorum yapıyorum artık. arada bir ağrım oluyor sanki adet ağrısı gibi ama şiddetli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…