2008 Aralık Anneleri

öyle ya mecbur yapmamız gereken şeyler var ama ben minimuma indirdim. eşimden başka kimseyi de umursamıyorum. sonra olan bize oluyor,canımızdan can gidiyor Allah korusun.

CANIM evt ben hep oluyodum ama kayınvalidemle altlı üstlüyüz ona misafirler geldi bende yardımcı oldum elimden geldiğince.yukarda oturmam ayıp olurdu ondan dolayı ilgilenemedim burayla mazur görün bacılarım a.s öptm.

fenerbahcemine kendini yorma kız. nedemek canım tabi sen keyfine bak ama yorulmadan

yok canım perihancım annem arkadşım gibi seviyorum kadını isteyerek yapıyorum o dur dur diyo zaten ben içmden geliyo bebişde yormuyo beni sağolsun.

iyi hadi ne kadar güzel valla. benim kimsem yok.önceden gelen gidenlerde ayaklarını çekiverdiler onlara iş yaptırcam zannedip. bugün banaysa yarın onlara bu işler.
sen çok şanslısın doğrusu

ahhhh ahhh keşke gidebilsek buralardan:) bende çok öpüyorum seni sende iyi bak yeğenime. muck muck

evet canım doğumuda onunla yapıcam 4 milyara kadar masraflaraı karşılıyor.
hem daha güzel muameleyle karşılıyorlar insanı.

ANLADIM canım hayırlısı inş.güzel davranılmasıda önemli.para vermeyip düzgün davranış görmemektense para vermek daha doğru bencede.ama durum olmayınca saygı duyarım.

ama ben duyuyorum çoğu devlet hastaneleride çok iyi davranıyormuş fakat bana ebenin biri çok fena azarlamıştı o yüzden pek ısınamıyorum devlet hastanelerine.
allahım herkeze yardımcı olsun.

canım op .ama kocaelide piyasa böyle 90dan başlıyo -120ye kadr var.ultrasonuda kaliteli .sende yarın 9 haftaya başlıyosun dmi*nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…