2008 Aralık Anneleri

kızlar merhaba doktordan geldim :nazar:gördüm bebeğimide :nazar:kalp atışınıda :nazar:herşey yolundaymış artık ayda bir kontrollere gidicez :nazar:çok güzeldi kızlar Allah tamamına erdirsin.hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize.

hadi gözün aydın...Allah nazarlardan saklasın inş...

kızlar merhaba doktordan geldim :nazar:gördüm bebeğimide kalp atışınıda :nazar:herşey yolundaymış artık ayda bir kontrollere gidicez :nazar:çok güzeldi kızlar Allah tamamına erdirsin.hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize

Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin cokkk sevindim :hooray: senin bebek ne kadarlikti Gokdeniz?

kızlar merhaba doktordan geldim :nazar:gördüm bebeğimide :nazar:kalp atışınıda :nazar:herşey yolundaymış artık ayda bir kontrollere gidicez :nazar:çok güzeldi kızlar Allah tamamına erdirsin.hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize.

çok sevindim GÖKDENİZ. Allah tamamına erdirsin inşallah.
normal ultrasonla gözüktümü yoksa alttanmı baktı?

Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin cokkk sevindim :hooray: senin bebek ne kadarlikti Gokdeniz?[/QUOTE]

canım nete göre 7+2 çıksada doktorun ölçümlerine göre 6+4 günlük bebeğim:nazar::emir_bebek:

cok supermiş gercekten cok sevindim Gökdenizz
darisi hepimizin basina
Orkidem yazmiş merdiven çıksam birşey olur mu diye ben ona istinaden sordum

kızlar merdiven konusunda dikkat ettikden sonra bişey olacağını sanmıyorum ben.dikkat de düşmemek takılmamak kaymamak için falan.

oh oh ne güzel gökdeniz gözün aydın birde ben görebilsem bu hafta 6 haftasına girdik acaba haftaya gitsem görünürmü benim 4 haftalık kesem karnımdan bakıldığında hemen göründü ama gidip görememk korkuttuğu için 8 haftayımı beklesem acaba,bi görsem derin bi ohhhhhh be diğip şükür çekicem...

gökdeniz canım hayırlı olsun bitanem. allah sağ salim kucağınıda almayı nasip eder inşallah.
bende ayın 14 gideceğim kontrole biz daha duymadık kalp atışını 8 haftalık oldum ama daha gitmiyorum korkuyorum vajinal ultrason yapacak diye.

perihan 82 8 haftalıkta vajinal ultrason yapmaz ya niye korkuosun benim 4 haftalıkken yapmadı ama doktoruna bağlı tabi ben 8 haftalıkta altan bakılcağını sanmam korkma en son adetin kaçındaydı benim mesela 13 mart doktora göre 6 haftalığım netten bakınca 7+2 boşuna bekleme git vkalp atışını duy ben senin kadr olsam koşa koşa giderdim böyle tedirgin kalıorum istemesemde...

canlarım ben 7+3 haftalıkken karnımdan kalp atışlarınıda gördük endişelenmeyin 8haftalık kesin görünür

slm kizlar nasil geciyor hamislik bakim ya ben uyku tulumu oldum cok uyuyorum uyaniyorum ama sanki hic uyumamis gibi hissediyorum ama olsun bebisim saglikli olsunda onun icin herseye katlanirim rabbim bize simsiki tutunmalarini nasip etsin isalllahhhhhhhhhh

X