2008 Aralık Anneleri

valla benim kocişe söylüyom canım cekti yarın alayım bari diyom. al tabi iyi olur yersin diyor. gidip alayımmı yok malesef.

inş bende de işe yarar şu kayısı ve ılık su işi. ilk kez bu sabah içtim ve yedim ben de. ama hala bir değişiklik yok. çatlayacak gibiyim günlerdir.:bbo:

canım ben akşamları bir tane sennelax diye bir hap var kabızlık önleyici ondan içiyorum ve her sabah wc ye çıkabiliyorum doktorumada sordum bir sakıncası yok içebilirsin dedi. kabız olmamak lazım bayanlarda oluşan hemeroid problemleri genelde hamileliklerinde başlıyo bendede varda diğer hamileliklerimin bana hediyesi olarak onun için kabız olmamaya calışıyorum.

Sağolasın Nesli ama hepimiz ballı anneleriz hamilelik bi kere ballılık ,(iyi bağladım dimi )

muhtemelen bizimkiler de ortalamanın üstündedir
ama ben yine de nasssEN BALLI ARALIK ANNESİ ilan ediyorum jeyyar

oy walla ben de kocamı öveyim biraz. Rüyamda şunu gördüm desem bile canım çekmiştir diye ertesi güne en geç yığıyor önüme. istediğim istemediğim ne varsa alıp getiriyor. canım çekti dememe gerek kalmadan,ağzımdan çıkanı alıyor canım kocacım yaa.. marketi eve taşıyor resmen. Allah başımdan eksik etmesin

kendi bildiğime debir şey yapmak ilaç içmek falan istemiyorum,bir doktora sorayım bari. teşekkürler canım. walla bu sindirim olmaması olayı dayanılır gibi değil. zaten mide bulantısından sürekli bir şeyler yemem gerekiyor. ee noluyor,sürekli üstüne ekliyorum. şiştim kaldım resmen :bbo:

:) şirinelerr
hepimiz böyle tatlı - telaşlı, mutlu - mesut ve de sağlıklı geçirelim hamileliklerimizi ve illaki sonrasını da yerimseniben

bhk çok şekersin ya :) övelim kızlar kocalarımızı övelim birazda burunlarındanmı getirelim ne ben yapmıom ama bi de kötü huyunu yazıcam çok dalga geçio midemin bulantılarıyla kendi kendime ben ay midem ay bacaklarımı uzatınca iyi gelio falan diomuşum deliler gibi, bu da durup durup tekrar edio delirti beni bi gün üstüne kusucam ne olduğunu anlıycak valla şaka yaptığımımı sanıo valla onun yanındada bişey yapmamaya dikkat ediom delirtti beni bu konuda arkadaşlar şikayetçiyim, ne bak özeleşitiride yaptım kocam adına:)) saygılar............

kızlar,bugün prof.İbrahim Saraçoğlunu aradım,gebelikteki kansızlık ve kabızlık için ne kullanabilirim diye sordum,maalesef gebelikte ve lohusalık döneminde hiçbir kürünü tavsiye etmedi.İşimiz yine haplara kaldı maalesef.Ben de dupholac aldım ama iki gündür tık yok,aslında birşey yemiyorum ki,çıkayım.Yemek yapmaktan ve yemekten nefret eder hale geldim,canım hep meyve,tatlı ve kuru aperatifler istiyor.

selam kızlar... ara ara bende kabızlık çekiyorum. duyduğuma göre sütü sıcak ve şekerli içeçekmişiz muz kabız yapıyor zaten ben kuru incir kayısı- kara erik kurusu kompostosu(ben karıştırdım üçünü isterseniz tek çeşitte yapılır) yaptım baya faydasını gördüm doktorum bekunis diye tablet verdi oda sabaha cırcır yapıyor. deneyin isterseniz.

merhabalar..

6+6 haftalık hamileyim, henüz daha doktora gitmedim, kalp atışlarını da duyabilellim diye 8 hafta olmasını bekliyordum, ama yarın kesinlikle gitmem gerekiyor. dün gece hiç uyuyamadım, normalde son zamanlarda deli gibi uyumama rağmen.. sizlerde de oldu mu bilemiyorum ama dün gece müthiş bir kalp çarpıntısı yaşadım, ritm bozukluğu hissedilebilir düzeydeydi, evde de yanlızdım sabahı zor ettim, korktum..

yaşadığım yerde doktora gitmek ayrı bir sorun zaten, burda sadece tek bir kadın doğum uzmanı var, onun hakkında da her gün acayip şeyler duyuyorum, adam para kazanıcam diye mesleki gelişimini bilerek ve isteyerek sekteye uğratmış gibi bir tablo çiziyor... güven vermiyor. mecburen şehir merkezinde bir özel hastaneye gitmem gerekecek. bugün randevu alsam yarına ancak gidebilirim sanırım...

aranızda kalp problemi yaşayan oldumu?

canım çok geçmiş olsun ben kalp çarpıntısı yaşamadım dr gitsen kalp atışları gözükür cnm ben de dün gittim ve kalp atışlarını gördüm seninle aynıyız bende bugün 6+6 yım

Sağolasın, ben de artık doktora gitmek için sabırsızlanıyorum, bugün sevk almam lazım, sonra hastaneye gidip ordan il merkezine sevk ettirmem gerek, il merkezinde bir özel hastaneyi iyi diyorlar.. bu şehire de bu sene taşındık doğru dürüst öğrenemedim de daha..

bu kalp mevzusu canımı çok sıktı, neden olabilir bilmiyorum. en çok da bunu merak ediyorum.. ne gibi bir zararı olur hamilelik döneminde..

aklına kötü şeyler getirme bazen herkezde olan sıkışmadır bence şimdi hamile olunca daha fazla dikkat çekiyo tabiki yine de dr gittiğinde anlat durumu bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…