2008 Aralık Anneleri

aman yok zorlarmıyım hiç kendimi. hatta her tuvalete gittiğimde tedirgin gidiyorum. ne berbar bir duygu bu ya :bbo:

benim ilk bebeğim düşük oldu o yüzden çok tedbirli davranıyorum. hemen biraz akıntı geliyor olduğum yerde açıp bakıyorum hepte eşime yakalanıyorum. ne yapıyon sen diye dalga geçerek soruyor. cevabım yerinde duryormu bakıyorum diyorumjeyyar.
göbeğimlede baya dalga geçmeye başladı şimdiden böyleyse sen sonra yürüyemezsin diyor. her tuvaletten sonra bak indi ne güzel şimdiden alıştırma yapıyorum diyorum ama birde gelin bana sorun çatlıyacak gibi oluyorum.kafamçokkarıştı

benim ilk bebeğim düşük oldu o yüzden çok tedbirli davranıyorum. hemen biraz akıntı geliyor olduğum yerde açıp bakıyorum hepte eşime yakalanıyorum. ne yapıyon sen diye dalga geçerek soruyor. cevabım yerinde duryormu bakıyorum diyorumjeyyar.
göbeğimlede baya dalga geçmeye başladı şimdiden böyleyse sen sonra yürüyemezsin diyor. her tuvaletten sonra bak indi ne güzel şimdiden alıştırma yapıyorum diyorum ama birde gelin bana sorun çatlıyacak gibi oluyorum.kafamçokkarıştı

sorma canım,benim de ilk bebeğim 3 ay önce düşük oldu. tedirginliklerimiz aynı. yaşamayan zaten bu boyutta tedirgin olamazheralde. sürekli yine aynı şey olacak diye vesvese geliyor inasnın aklına. kötü şeyler düşünmemeye çalışsam bile bu aklımın köşesinde sürekli var. doğum yapana kadar da zor geçer heralde.Allah hayırlı sonlara ulaştırsın inş ne diyim...

sorma canım,benim de ilk bebeğim 3 ay önce düşük oldu. tedirginliklerimiz aynı. yaşamayan zaten bu boyutta tedirgin olamazheralde. sürekli yine aynı şey olacak diye vesvese geliyor inasnın aklına. kötü şeyler düşünmemeye çalışsam bile bu aklımın köşesinde sürekli var. doğum yapana kadar da zor geçer heralde.Allah hayırlı sonlara ulaştırsın inş ne diyim...

sorma canım o durumu yaşamayan bilemez. benim bebeğim düşmedi hemende ben akıllı saatlerce evde kendiliğinden düşer diye korkuma gitmedim. az daha kan kaybında gidecektim herhalde dudaklarım mos mordu. o günü unutamadığım için hep aynı düşünce var. şimdi bile arada bir karın ağrım oluyor hemen korkuyorum bebeğimle konuşuyorum sıkı sıkı tutun bana saknın beni bırakma diye. sanki beni anlıyormuş gibi hemen şimdiden ağrım geçiyor. allah hayırlı evlatlar versin allah sağ salim kurtarsın hepimizi. kötü gün görmeyelim inşallah.

bitki çayı olarak rezene tercih ediyorum.. Leblebi de iyi bir fikir gibi geldi cok bulantim olmasa da mideyi de bastirir himmm galiba ilk kez aşerdim :)))

kız aşer diye söylemedim. hemen bul biryerlerden:))
rezene çayını hiç düşünmemeiştim ot olarakmı içiyorsun yoksa eczanede satılanlardanmı..

Sevgili bhk ve sevgili perihan 82 cok geçmiş olsun.. Neyse ki Allah çok kısa bir zamanda size tekrar gebelik nasip etmiş ve hayirlisiyla bebişlere kavuşacagiz.. Bebek dusurmemiş olsamda bu tedirginlik bende de surekli saplantili bir şekilde var. Neyse ki insan tam da birbiriyle ayni seyleri yasayan, hisseden kisilerle konusunca rahatliyor.

rezene dogadan v.s. tarzi markalardan poset cay olarak aliyorum.
Aktarda satilanlara cok guvenemem hatta kuru kayisi, ceviz v.s. gibi yemişleri organik olarak alacagim.

çok sağol arkadaşım. şimdi bizlere düşen görev bu saatten sonra bol bol dinlenmek oraya buraya uzanmamak ani hareketler yapmamak olacak. biz bukadarını yapalımda gerisi allaha kalmış birşey. birde unutmadan bol bol dua edelim.
bizi birbirimizden başak kimse anlayamaz zaten.

kizlar arkadas rezene demistee
ben hergun aksamlari yemekyten sonra
duble bir bardak iciyorumm
icin ozellikle sislik ve kabizlik ceken arkadaslarr suan manken gibi karnim gobegim var:nazar:
cook faydasini goreceksiniz inanin deneyin gelin bana

kizlar arkadas rezene demistee
ben hergun aksamlari yemekyten sonra
duble bir bardak iciyorumm
icin ozellikle sislik ve kabizlik ceken arkadaslarr suan manken gibi karnim gobegim var:nazar:
cook faydasini goreceksiniz inanin deneyin gelin bana

bir zararı yoktur değil mi rezenenin. doktora sordunuz mu? kayısıdan fayda göremezsem ben de denemek isterim..

bir zararı yoktur değil mi rezenenin. doktora sordunuz mu? kayısıdan fayda göremezsem ben de denemek isterim..

yok cnm ne zarari olacak maksimum ikii sallama
yoksa ne var ne yok bosaltir bagirsaklarini bebege bisey kalmaz cok degil gunde iki posett
istersen bir ic ben cok faydasini gordum
dogadaninkini oneririm yaa ben o markanin butun caylarina bayiliyorum

cnmm bekle ilisin birtane seker at burnunu tikaaa
hoooop mideye indir ben bikerede cup diye iciyorumm

hatcemmm kız iç iç iyi gelir. burnunu tıka iç. valla ben şimdi sipariş verdim gelirken getircek eşim.

Merhaba kızlar ya size bişey sorcam belki enterasan gelicek belki aa bizdede oluyo diyeceksiniz son günlerde canım ne çekerse eşim ya alimmi diye soruyo ya getiriyo sanki telepati var ya da ne dir anlamış değilim onunda babalık psikolojisimi o da mı aşeriyo acaba mesela dün akşam canım portakal suyu çekti ama yataktayım üşendim eşim bi baktım sıkmış getirmiş ,sonra sırtım kaşınıodu :) durduk yere sırtımı kaşıdı biraz öncede canım tavuk çekti yağsız aman sizinde canınınz çekicek şimdi yaaww telefon çaldı sana tavuk alayımmı dedi şaşırdım ya sizdede bun u yaşayan varmı ?

Merhaba kızlar ya size bişey sorcam belki enterasan gelicek belki aa bizdede oluyo diyeceksiniz son günlerde canım ne çekerse eşim ya alimmi diye soruyo ya getiriyo sanki telepati var ya da ne dir anlamış değilim onunda babalık psikolojisimi o da mı aşeriyo acaba mesela dün akşam canım portakal suyu çekti ama yataktayım üşendim eşim bi baktım sıkmış getirmiş ,sonra sırtım kaşınıodu :) durduk yere sırtımı kaşıdı biraz öncede canım tavuk çekti yağsız aman sizinde canınınz çekicek şimdi yaaww telefon çaldı sana tavuk alayımmı dedi şaşırdım ya sizdede bun u yaşayan varmı ?

muhtemelen bizimkiler de ortalamanın üstündedir
ama ben yine de nasssEN BALLI ARALIK ANNESİ ilan ediyorum jeyyar

X