- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- Konu Sahibi deryahakan
merhabalar..
6+6 haftalık hamileyim, henüz daha doktora gitmedim, kalp atışlarını da duyabilellim diye 8 hafta olmasını bekliyordum, ama yarın kesinlikle gitmem gerekiyor. dün gece hiç uyuyamadım, normalde son zamanlarda deli gibi uyumama rağmen.. sizlerde de oldu mu bilemiyorum ama dün gece müthiş bir kalp çarpıntısı yaşadım, ritm bozukluğu hissedilebilir düzeydeydi, evde de yanlızdım sabahı zor ettim, korktum..
yaşadığım yerde doktora gitmek ayrı bir sorun zaten, burda sadece tek bir kadın doğum uzmanı var, onun hakkında da her gün acayip şeyler duyuyorum, adam para kazanıcam diye mesleki gelişimini bilerek ve isteyerek sekteye uğratmış gibi bir tablo çiziyor... güven vermiyor. mecburen şehir merkezinde bir özel hastaneye gitmem gerekecek. bugün randevu alsam yarına ancak gidebilirim sanırım...
aranızda kalp problemi yaşayan oldumu?
ben şimdi 8+5im 1-2 hafta önecesinde sürekli kalp çarpıntısı bende de oldu. özellikle yatarken ve uyumaya çalışırken.şimdi geçt. ama tansiyonum o aralar felaket düşüktü. bilmiyorum belki onun da etkisi olmuştur. sen doktoruna sor yine gidince..