2008 Aralık Anneleri

merhabalar..

6+6 haftalık hamileyim, henüz daha doktora gitmedim, kalp atışlarını da duyabilellim diye 8 hafta olmasını bekliyordum, ama yarın kesinlikle gitmem gerekiyor. dün gece hiç uyuyamadım, normalde son zamanlarda deli gibi uyumama rağmen.. sizlerde de oldu mu bilemiyorum ama dün gece müthiş bir kalp çarpıntısı yaşadım, ritm bozukluğu hissedilebilir düzeydeydi, evde de yanlızdım sabahı zor ettim, korktum..

yaşadığım yerde doktora gitmek ayrı bir sorun zaten, burda sadece tek bir kadın doğum uzmanı var, onun hakkında da her gün acayip şeyler duyuyorum, adam para kazanıcam diye mesleki gelişimini bilerek ve isteyerek sekteye uğratmış gibi bir tablo çiziyor... güven vermiyor. mecburen şehir merkezinde bir özel hastaneye gitmem gerekecek. bugün randevu alsam yarına ancak gidebilirim sanırım...

aranızda kalp problemi yaşayan oldumu?

ben şimdi 8+5im 1-2 hafta önecesinde sürekli kalp çarpıntısı bende de oldu. özellikle yatarken ve uyumaya çalışırken.şimdi geçt. ama tansiyonum o aralar felaket düşüktü. bilmiyorum belki onun da etkisi olmuştur. sen doktoruna sor yine gidince..

günaydın kızlarrr,bugün büyük gün yine doktor ziyaretimiz var kalp atışlarını duyacakmıyım diye merak ediyorum.

inşallah duyarsın canım. bende merakla bekliyorum. seninle günümüz aynı. bende cumartesi gideceğim. o yüzden senin haberini bekliyorum. gelir gelmez yaz emi?

elifcino, çok geçmiş olsun canım. birşeyemi heyecanlandın yada kafayı taktın. ondanda olabilir.zaman zaman bende de oluyor hamilelikten öncede olurdu ama hamileyken tabi daha çok dikkat ediyoruz.
bu arada benimkide 6+6 günlük.
hayırlı olsun hepimizin bebişleri. Hepimize sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebekler inşallah :)

ya arkadaşlar dün nerdeyse 20 saatimi uyuyarak geçirdim. Sadece 2 kere yemek için kalktım zorla. Bu kadar da olur mu, yoksa hastamıyım ben ??? Yine uykum geldi.

tahmini kaçıncı gunde duyuyoruz kalp atişlarini
ben de cumartesi gunu gidecegim doktora cok heyecanliyim
Dogumu 26 aralık olarak hesapladım

ya arkadaşlar dün nerdeyse 20 saatimi uyuyarak geçirdim. Sadece 2 kere yemek için kalktım zorla. Bu kadar da olur mu, yoksa hastamıyım ben ??? Yine uykum geldi.

merak etme bi hamilelikten hepsi. her zaman bu kadar olmaz ama uyku da uykunun mayası derler.ben d cok fazla uyuyorum. zamanla azalacak bu durum. sürekli yorgunisüreklş halsizim bende.endişelenme bence...

tahmini kaçıncı gunde duyuyoruz kalp atişlarini
ben de cumartesi gunu gidecegim doktora cok heyecanliyim
Dogumu 26 aralık olarak hesapladım

7 haftalıkken en gec duyuyorsun kalp atışlarını . ounu öncesinde pek belli olmuyor. ben 5+6 da görmüştüm kalp atışlarını...

kizlar yaa
ben ev temizligi yapmak istiyomm
bahar temizligi daha doogrusu yukari kata cikmam lazim yani merdivenlerden bisey olmaz dimi
bebegimee

kizlar yaa
ben ev temizligi yapmak istiyomm
bahar temizligi daha doogrusu yukari kata cikmam lazim yani merdivenlerden bisey olmaz dimi
bebegimee

merdiveni çıkarsın da bahar temizliği falan yapma bence bu dönemde. ilk ü ay bi geçsin,bahar da bitmez merak etme.. sonra üzülme canım ya,boşver normal temzilik yap,geç git..

cnmm oylee coook cok degil
hani evi supurmek
ve toparlamak yarin kayinvalidemler geliyorr
ama bir bakimada korkuyorumm
cok degil hani toplamak ve supurmek birde banyo tuvalet temizleme
gerci temiz ama son bir asama istee

kızlar merhaba doktordan geldim :nazar:gördüm bebeğimide :nazar:kalp atışınıda :nazar:herşey yolundaymış artık ayda bir kontrollere gidicez :nazar:çok güzeldi kızlar Allah tamamına erdirsin.hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize.

kızlar merhaba doktordan geldim :nazar:gördüm bebeğimide :nazar:kalp atışınıda :nazar:herşey yolundaymış artık ayda bir kontrollere gidicez :nazar:çok güzeldi kızlar Allah tamamına erdirsin.hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize.[/QU

gözün aydın canım...çok sevindimmm...

cnmm oylee coook cok degil
hani evi supurmek
ve toparlamak yarin kayinvalidemler geliyorr
ama bir bakimada korkuyorumm
cok degil hani toplamak ve supurmek birde banyo tuvalet temizleme
gerci temiz ama son bir asama istee

kayınvalidenmiş sonuçta,yabancı değil.topla evi geç.zaten temiz diyorsun. ufak bir yorgunlağa bile gerek yok bence mecbur değilsen....

X