- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi deryahakan
aman yok zorlarmıyım hiç kendimi. hatta her tuvalete gittiğimde tedirgin gidiyorum. ne berbar bir duygu bu ya :bbo:
benim ilk bebeğim düşük oldu o yüzden çok tedbirli davranıyorum. hemen biraz akıntı geliyor olduğum yerde açıp bakıyorum hepte eşime yakalanıyorum. ne yapıyon sen diye dalga geçerek soruyor. cevabım yerinde duryormu bakıyorum diyorumjeyyar.
göbeğimlede baya dalga geçmeye başladı şimdiden böyleyse sen sonra yürüyemezsin diyor. her tuvaletten sonra bak indi ne güzel şimdiden alıştırma yapıyorum diyorum ama birde gelin bana sorun çatlıyacak gibi oluyorum.kafamçokkarıştı
sorma canım,benim de ilk bebeğim 3 ay önce düşük oldu. tedirginliklerimiz aynı. yaşamayan zaten bu boyutta tedirgin olamazheralde. sürekli yine aynı şey olacak diye vesvese geliyor inasnın aklına. kötü şeyler düşünmemeye çalışsam bile bu aklımın köşesinde sürekli var. doğum yapana kadar da zor geçer heralde.Allah hayırlı sonlara ulaştırsın inş ne diyim...
rezene dogadan v.s. tarzi markalardan poset cay olarak aliyorum.
Aktarda satilanlara cok guvenemem hatta kuru kayisi, ceviz v.s. gibi yemişleri organik olarak alacagim.
kizlar arkadas rezene demistee
ben hergun aksamlari yemekyten sonra
duble bir bardak iciyorumm
icin ozellikle sislik ve kabizlik ceken arkadaslarr suan manken gibi karnim gobegim var
cook faydasini goreceksiniz inanin deneyin gelin bana
bir zararı yoktur değil mi rezenenin. doktora sordunuz mu? kayısıdan fayda göremezsem ben de denemek isterim..
yaa bende bugün denedim ama içemedim bi garip kokuyo napıcammkafamçokkarıştı
Merhaba kızlar ya size bişey sorcam belki enterasan gelicek belki aa bizdede oluyo diyeceksiniz son günlerde canım ne çekerse eşim ya alimmi diye soruyo ya getiriyo sanki telepati var ya da ne dir anlamış değilim onunda babalık psikolojisimi o da mı aşeriyo acaba mesela dün akşam canım portakal suyu çekti ama yataktayım üşendim eşim bi baktım sıkmış getirmiş ,sonra sırtım kaşınıodu :) durduk yere sırtımı kaşıdı biraz öncede canım tavuk çekti yağsız aman sizinde canınınz çekicek şimdi yaaww telefon çaldı sana tavuk alayımmı dedi şaşırdım ya sizdede bun u yaşayan varmı ?