- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
- Konu Sahibi deryahakan
valla benim kocişe söylüyom canım cekti yarın alayım bari diyom. al tabi iyi olur yersin diyor. gidip alayımmı yok malesef.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş bende de işe yarar şu kayısı ve ılık su işi. ilk kez bu sabah içtim ve yedim ben de. ama hala bir değişiklik yok. çatlayacak gibiyim günlerdir.:bbo:
muhtemelen bizimkiler de ortalamanın üstündedir
ama ben yine de nasss'ı EN BALLI ARALIK ANNESİ ilan ediyorum jeyyar
canım ben akşamları bir tane sennelax diye bir hap var kabızlık önleyici ondan içiyorum ve her sabah wc ye çıkabiliyorum doktorumada sordum bir sakıncası yok içebilirsin dedi. kabız olmamak lazım bayanlarda oluşan hemeroid problemleri genelde hamileliklerinde başlıyo bendede varda diğer hamileliklerimin bana hediyesi olarak onun için kabız olmamaya calışıyorum.
:) şirinelerr
hepimiz böyle tatlı - telaşlı, mutlu - mesut ve de sağlıklı geçirelim hamileliklerimizi ve illaki sonrasını da yerimseniben
bhk napıyon canım yaaa*nevar neyok
merhabalar..
6+6 haftalık hamileyim, henüz daha doktora gitmedim, kalp atışlarını da duyabilellim diye 8 hafta olmasını bekliyordum, ama yarın kesinlikle gitmem gerekiyor. dün gece hiç uyuyamadım, normalde son zamanlarda deli gibi uyumama rağmen.. sizlerde de oldu mu bilemiyorum ama dün gece müthiş bir kalp çarpıntısı yaşadım, ritm bozukluğu hissedilebilir düzeydeydi, evde de yanlızdım sabahı zor ettim, korktum..
yaşadığım yerde doktora gitmek ayrı bir sorun zaten, burda sadece tek bir kadın doğum uzmanı var, onun hakkında da her gün acayip şeyler duyuyorum, adam para kazanıcam diye mesleki gelişimini bilerek ve isteyerek sekteye uğratmış gibi bir tablo çiziyor... güven vermiyor. mecburen şehir merkezinde bir özel hastaneye gitmem gerekecek. bugün randevu alsam yarına ancak gidebilirim sanırım...
aranızda kalp problemi yaşayan oldumu?
canım çok geçmiş olsun ben kalp çarpıntısı yaşamadım dr gitsen kalp atışları gözükür cnm ben de dün gittim ve kalp atışlarını gördüm seninle aynıyız bende bugün 6+6 yım
Sağolasın, ben de artık doktora gitmek için sabırsızlanıyorum, bugün sevk almam lazım, sonra hastaneye gidip ordan il merkezine sevk ettirmem gerek, il merkezinde bir özel hastaneyi iyi diyorlar.. bu şehire de bu sene taşındık doğru dürüst öğrenemedim de daha..
bu kalp mevzusu canımı çok sıktı, neden olabilir bilmiyorum. en çok da bunu merak ediyorum.. ne gibi bir zararı olur hamilelik döneminde..