- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
- Konu Sahibi deryahakan
kız o ne demek :roflol:
kuzulama mevsimi geldi ya tatlicadiarzu
:teytey:
kuzularımızı sağlıklı sorunsuz kucağımıza alalım inşallah!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız o ne demek :roflol:
kuzulama mevsimi geldi ya tatlicadiarzu
tamam kizlar geri geldi hamilelik cizelgem allah allah anlamdim dogrusu:1shok:
neslicim benimde 3 kese gözükmüştü. 5+1 günlüktü gittiğimde. alttan ultrasonla baktı. keselerden 2 si eşit ve olması gereken boydaydı diğeri çok küçüktü. doktor gelişmeyebilir kalp atışını duyunca anlayacağız dedi ve cumartesine çağırdı. yani önümüzdeki cumartesi gideceğim tekrar. inşallah kalp atışlarını duyabilirim. Şu anda 6+5 günlük. bakalım gelişmeleri yazarım tekrar. ballım da sanırım aynı günlüğüz. o duyabilmiş bebişini :) inşallah bizde duyarız :)
çok heyecan verici ya.. sonucu merak ediyorum çok
bende öyle canım. biri çok küçük olduğu için kendimi ikize alıştırdım. Tabi Allah bilir. göreceğiz cumartesi günü :)
kızlar dünkü ultrasyon resmi bebişimin
düşük yapana birine hediye patik yelek getirmek ne saçma bir şeydirkafamçokkarıştı dalga geçer gibi.
evet bir de bana sakın gerinme dediler ben de bu sersem halimle unutup unutup geriniyorum :)
hiç bu kadar heyecanlı ve kaygili olabilecegimi dusunmemiştim.
Kahve, çay, bitki çayı içiyor musunuz?
Herkesin midesini bulandirirmis ama ustumde ki sersemlik halinden olsa gerek canim surekli kahve cekiyor (içmiyorum)
kahve çayı kestim ama elma çayı paptya çayı içiyorum ben. kabızlık problemimide çare buldum sabahları aç karnnına ılık su içiyorum bol bol kayısı yiyorum birde zeytin yağ içiyorum 1 tatlı kaşığı filan.
inş bende de işe yarar şu kayısı ve ılık su işi. ilk kez bu sabah içtim ve yedim ben de. ama hala bir değişiklik yok. çatlayacak gibiyim günlerdir.:bbo:
canım valla bende çok işe yaradı. kendini zorlama sakın tuvalette. birde tuzlu leblebi dene hem bol bol gaz çıkarttırıyor hemde kolaylık sağlıyor..