2008 Aralık Anneleri

slm kizlar ben melek yeni geldim araniza kendi hesabima göre30 kasim diye cikiyordu doktorumda 1 aralik diye hesap edince bende aralik annesi olacagim allahin izniyle suan 9 +2 günlük hamileyim hamilelk cizelgemde yok oldun neden gittigini bilen varsa yardimci olabilirmi simdiden tesekür ederim

neslicim benimde 3 kese gözükmüştü. 5+1 günlüktü gittiğimde. alttan ultrasonla baktı. keselerden 2 si eşit ve olması gereken boydaydı diğeri çok küçüktü. doktor gelişmeyebilir kalp atışını duyunca anlayacağız dedi ve cumartesine çağırdı. yani önümüzdeki cumartesi gideceğim tekrar. inşallah kalp atışlarını duyabilirim. Şu anda 6+5 günlük. bakalım gelişmeleri yazarım tekrar. ballım da sanırım aynı günlüğüz. o duyabilmiş bebişini :) inşallah bizde duyarız :)

çok heyecan verici ya.. sonucu merak ediyorum çok

kızlar bende yarın gidicem doktora şimdiden çok heyecanlıyım.yarın üstelik 17:10 da.heyecandan yine elim ayağım dolaşıp tansiyonum çıkacak.bunu nasıl yendiniz kızlar ben sakin olamıyorum yaaa.

0429081010ee4.jpg

kızlar dünkü ultrasyon resmi bebişimin

ooooooooooooooooooo balimmmm
canim cook sevindimm yaa bebek orada resmen dimiii
cnm sen ne kadarlik oldun
yaa benim kesem daha minnacikkfisfisfis

cekilin bakimmm ben geldim bende aralik anne adayiyim allah kismet ederse ama ben aralik ayinin son annelerinden olacam isallah suan 5+3 haftalik hamileyim ve dogumum 27 aralikta kismetse yuce rabbim hepimize yavrularimizi saglikli bir sekilde kollarimiza almayi nasip etsin isallllllllllllllllllllllllllllllaaaahh..........AMINNNNNNNN.......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aramıza hoşgeldin lora açtığın forumu okumuş çok sevinmiştim Allah hayırlı sağlıklı hamilelik süreci nasip etsin ve sağlıkla versin evlatlarımızı kucağımıza.

benimde SAT im 21 mart kan testim pozitif çıktı bu haftasonu ilk kez doktora gorunecegim ama ilk üç aylık dönemde bebişe birşey olacak diye inanılmaz korkuyorum. Hala inanamıyorum.
Umarim herkesin bebegi hayirlisiyla dunyaya gelir.
Bu arada bende henüz bulanti yok sadece biraz sersem gibi hisediyorum kendimi...

selam goldgelb öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bende 6 haftalık hamileyim canım aynen bulantım yok sadece sersem uyuşuk uykulu bir halim var arada azda olsa kasık ağrısı çekiyorum.

evet bir de bana sakın gerinme dediler ben de bu sersem halimle unutup unutup geriniyorum :)
hiç bu kadar heyecanlı ve kaygili olabilecegimi dusunmemiştim.
Kahve, çay, bitki çayı içiyor musunuz?
Herkesin midesini bulandirirmis ama ustumde ki sersemlik halinden olsa gerek canim surekli kahve cekiyor (içmiyorum)

kahve çayı kestim ama elma çayı paptya çayı içiyorum ben. kabızlık problemimide çare buldum sabahları aç karnnına ılık su içiyorum bol bol kayısı yiyorum birde zeytin yağ içiyorum 1 tatlı kaşığı filan.

evet bir de bana sakın gerinme dediler ben de bu sersem halimle unutup unutup geriniyorum :)
hiç bu kadar heyecanlı ve kaygili olabilecegimi dusunmemiştim.
Kahve, çay, bitki çayı içiyor musunuz?
Herkesin midesini bulandirirmis ama ustumde ki sersemlik halinden olsa gerek canim surekli kahve cekiyor (içmiyorum)

ben kahve delisiyken şimdi hem cay, hem de kahceden tiksindim. ben bile inanamıyorum kendime. bitki çaylarını tüketiken de dikkat edin canlarım. mutlaka okuyun araştırın ondan sonra için. çünkü bazı bitkiler hamileler için cok da masum olmayabiliyor...

kahve çayı kestim ama elma çayı paptya çayı içiyorum ben. kabızlık problemimide çare buldum sabahları aç karnnına ılık su içiyorum bol bol kayısı yiyorum birde zeytin yağ içiyorum 1 tatlı kaşığı filan.

inş bende de işe yarar şu kayısı ve ılık su işi. ilk kez bu sabah içtim ve yedim ben de. ama hala bir değişiklik yok. çatlayacak gibiyim günlerdir.:bbo:

inş bende de işe yarar şu kayısı ve ılık su işi. ilk kez bu sabah içtim ve yedim ben de. ama hala bir değişiklik yok. çatlayacak gibiyim günlerdir.:bbo:

canım valla bende çok işe yaradı. kendini zorlama sakın tuvalette. birde tuzlu leblebi dene hem bol bol gaz çıkarttırıyor hemde kolaylık sağlıyor..

canım valla bende çok işe yaradı. kendini zorlama sakın tuvalette. birde tuzlu leblebi dene hem bol bol gaz çıkarttırıyor hemde kolaylık sağlıyor..

aman yok zorlarmıyım hiç kendimi. hatta her tuvalete gittiğimde tedirgin gidiyorum. ne berbar bir duygu bu ya :bbo:

X