- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
- Konu Sahibi deryahakan
baharda hamişlerin sayısı arttı
niye acaba yerimseniben
niye acaba yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi ben anlamadım bu takvim işini. ben başka kimsenin takvimini göremiyorum.benim ki de ancak yeni mesaj yazarsam o an görülüyor. sizde de öyle mi??
baharda hamişlerin sayısı arttı
niye acaba
benim merak ettiğim bir şey var, aranızda kalp atışlarını gören var mı?
varsa, evet diyenlerin SAT' ı ne zaman.. benim doktorum ticarete mi kaptırdı kendini merak ettim, boş boş gidip gelmek bunaltıyor beni
ben 5+5 iken gittim göremedik ve çok tedirginim normalmi arkadaşlar bu kadarlıkken görünmezmi
7. haftadan sonra hiç de erken değil. garanti olsun diye 7yi bekliyorlar genelde ama daha erken denecek bir vakit de değil. bir de şunu anlamadım ben. ultrasonla bakıvermek o kadar zor bir şey mi ki?? biz her gittiğimizde bakıyoruz ultrasonla.. sonuçta para ödüyoruz bi ton. ve ayrıca daha erken diyeceğine baksa ne kaybeder doktor anlamadım doğrusu??
tedirgin olma canım ya.. normal tabi ki. herşey yolundadır endişelenme sen. daha cok küçük bebeğin sonuçta...
ben yine netteki hesaba göre (ki iki doktor da aynı hesapta hemfikir şimdilik) 7+5 im bugün.
7+2 iken bakmadı, erken daha dedi:bbo:
anlamıyorum ve gerçekten çok sıkılıyorum. Üstelk daha sayıyı da kesinleştiremedik. 2- belki de 3 demişti. Of off Çok üzgünüm çoook
Ayrıca da o kadar zaman farkı olmaz di mi yani bir iki hafta oynamamalı!! Zaten Sat 7 mart!!
bebek büyüdükçe sayı netleşiyor,yani SATınla uyumlu olup olmadığı.. ilk haftalar bebek nokta kadar olduğunda ultrasonun verdiği tarih genelde pek net ve doğru olmuyor.benim öyle oldu mesela. 8+1 de gittiğimde tam doğru sonuç çıktı,uyumlu yani...
hepinize teşekkür ediyorum açıklamalarınız için, ama yine de geçmiyor bunaltı.
2 hafta önce bakmıştı zaten vaj. ult.'da. ve göreceğini görmüştü.
Doktorum tembel mi bunak mı yoksa çok müthiş gizemli bi bildiğimi var onu çözemiyorum.
Tekrar teşekkürler..
Not :kahvaltı zilleri açlık zillerine karışmaya başladı, görüşürüz gün içinde yerimseniben