2008 Aralık Anneleri

canım çok teşk ederim.
dr göremiycez sanırım dr 4 de başlıyor sekrter biliyosa ultrason ondan rica etcez.eşim 4de işte olması gerekiyor nasıl olcak bilmiyorum hayırlısı.şişkinlik normalmiymiş dr sordunmu*

günaydın kızlar.
çok kötü midem bulanıyor 3 gündür. sabahları çıkarıyorum. çantamı çubuk krakerle doldurdum biraz hafifletiyor. En azından serviste çıkarmadan gelebiliyorum :)
ne kadar devam eder acaba mide bulantıları? sizde çok oluyormu?

bu arada doğum günün kutlu olsun "fenerbahcemine84"

"fenerbahcemine84" canım doğumgünün kutlu olsun nice yıllara a.s.

bu arada günaydın herkeze

ballım günaydın canım nasılsın

iyiyim sağol cnm sen nasılsın ben bu arada bugünde dr gidecem biliyosunuz dün gitmiştim zaten eşim sağolsun kendi dr gitmemiştim ona gideceksin diye kudurdu eşim sayesinde bebeği hergün göreceğiz herhal

günaydın kızlar,
nasılız bu sabah keyifler iyi gibi gördüm sağlıklar nasıl
fenerbahçemine doğum günün kutlu olsun a.s.

Yeni kalktım herkese günaydın,
FENERBAHÇEMİNE, burçdaşım
doğum günün kutlu olsun canım. (22'sinde boğanın açılışını ben yapmıştım

ve bu arada
mrb nesli
seninde sat ın 7 mart tı değilmi
melis evet doğru hatırlıyorsun tatlım...

ben 6 haftalıkken gittim doktora kese göründü şimdi meraktan ölüyorum acaba kalbi atıyomu diye

ne demek cnm iyiki doğdun tekrar Allah nasip ederse aralıkta anne olacağız ya benim 19 aralığa geliyo doğumum ilki sezeryan olmuştu ben 2. sini eğer bi aksilik çıkmazssa 15 aralık ta doğurmak istiyorum bende o gün doğdum bana özel bi doğumgünü hediyesi olucak rabbim nasip ederse

evet maşallah bendeki listeye göre 50 kişiyiz.daha da artış olur bence. hadi bakalım. süper bi olay bu ya...

şimdi ben anlamadım bu takvim işini. ben başka kimsenin takvimini göremiyorum.benim ki de ancak yeni mesaj yazarsam o an görülüyor. sizde de öyle mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…