2008 Aralık Anneleri

kızlar bunu dün okudum çok güldüm inş sizinde hoşunuza gider..Uluslararası ölçekte bir kadınaraştırması yapan sosyolog,çeşitli ülkelerin kadınlarına bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalrsanız ne yaparsınz***
Soruya,ülkelere göre verilen yanıtlar şöyle olmuş.
İSVEÇLİ-neyimi beğenmediğini sorarım.
RUS- evi terk ederim.
FRANSIZ-sesimi çıkarmam,sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İTALYAN-kadını vururum.
İSPANYOL-kocaemı vururum.
YUNANLI-her ikisnide vururum.
TÜRK- benim kocam yapmaz....

hayret turk kadinlari bu kadar sakinmiydi
neyine guveniyor acaba benim kocam yapmazmisss
hahaha ben hepp derim senin hatani gormem degil
duymam yeter diyeee

merhaba arkadaşlar,beni de aranıza kabul eder misiniz? 8 haftalık gebeyim,3,5 yaşında da bir kızım var.
Gebeliğin başlangıcından beri kronik kabızlık çekiyorum*,kayısı,incir yemeyi unuttuğum an öluyorum.Hergun onları yemekten de hoşlanmıyorum,su tuketimim çok az,artırsam faydası olur mu?

Selam arkadaslar; bebek bekleyen tüm arkadaslarımızın Allah yardımcısı olsun sizlere sorunsuz sağlıklı hamilelikler dilerim. Nasipse bende aralık annesi olacağım 23 Aralık gb. henüz 6 haftalık hamileyim.

hamişlerim bende cumartesi 5+4 gittim kese göründü haftasına göre normal gebelik dedi vajinal bakmak istedi ama ben korktum yaptırmadım 10 gün sonra gel dedi bende mayıs 15 yapayım öyle gitcem bir düşük yaptım zaten 4 ay önce endişem büyük rahat olmaya çalışıyorum ama malum anlarsınız ki gönül ferman dinlemiyor dilerim 8 haftalık olana dek sorunum olmaz duyarım pıt pıt larımı. bir de ben kan pıhtılaşması nedeniyel yaklaşık 12 gündür iğne yiyorum heryerim morardı bebişimin sağlığı için matkapla delseler umrumda değil dayanırım folik plus artı yarım bebe aspirini vede 3 öğün 2 şer adet progestan içiyorum inşallah yüce Allahım bunun mükafatini bana tatdırır şuan dediğim gibi 6ncı haftama girdim çok şükür lekelenme kanamam olmadı dikkat etmeye çalışıyorum tek şikayetim ve kabusum şuan kabızlık arkadaşlarım.

ah ah sara 34 bende aynı dertten yakınıyorum kompostolarını yap ben geçen biraz incir kayısı kuru kara erik kompostosu yaptım biraz faydasını gördüm önemli olan düzenli içmek ama nerde bööö geldi valla hımmmbir de doktorum bitkisel bir tablet verdi bana bekunis yatmadan önce 1 tablet alıyorum yanında magnesie clesinee diye tozda verdi oda yatmadan önce sabaha karşı klozette alıyorum soluğu fakat ben işi doğal yolla çözmekten yanayım su bol iç ben ihmal etmiyorum ama motor bozuk şekerim bir düzene girse geçmiş olsun umarım cırcırlarız şişkinlik beni yoruyor ha birde bir yerde okudum sindirim sistemi yoğurtları varya aktivya onlardanda yiyebilirmişiz.

benimde bu hafta başladı hafiften agrılarım evde geziniyorum ara ra eğilim çamaşırıma bakıyorum eşim bir kaç kez ne yapıyorsun rahat ol diyor çok akıntım oluyor kabızım gazmana döndüm valla zırt zırt utanır oldum eşimin yanında ayıp kaçıyor ama ne yaparsın azda olsa gazla rahatlıyorum ne hallere düştüm başa gelen çekilir hele böyle tatlı bişey için..

Selam arkadaslar; bebek bekleyen tüm arkadaslarımızın Allah yardımcısı olsun sizlere sorunsuz sağlıklı hamilelikler dilerim. Nasipse bende aralık annesi olacağım 23 Aralık gb. henüz 6 haftalık hamileyim.

hoşgeldin arkadasım.. listemize eklendin. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inş. sevgiler a.s.

merhaba arkadaşlar,beni de aranıza kabul eder misiniz? 8 haftalık gebeyim,3,5 yaşında da bir kızım var.
Gebeliğin başlangıcından beri kronik kabızlık çekiyorum*,kayısı,incir yemeyi unuttuğum an öluyorum.Hergun onları yemekten de hoşlanmıyorum,su tuketimim çok az,artırsam faydası olur mu?

benim de sindirimim neredeyse sıfıra indi. dün eşime kayısı aldırdım artık.sabah onu yemeye başldım.yoksa şu şişlik dayanılır gibi değil. 5 aylık hamile gibi görünüyorum resmen.ben de hiç su içemiyorum malesef. su içilse az da olsa faydası olur diye düşünüyorum. neyse geçecek inş bu günler şakkıdı

aramıza hoşgeldin. seni de listemize ekledim:eek:

canım günaydın bu bir fıkra bu kadar alıngan olmana gerek yok bence.ben herkes gülümsesin die yazdım kötü bir niyetim yoktu :1no2:

canım benim niye alınayım,sadece eğer gerçeklik payı varsa diye söyledim.saolasın paylaştığın için,ben de gülümsedim zaten okuyunca. a.s.

günaydın bu arada.. nasılsın bu gün...

iyiyim caım saol sen nasılsın.bende dünden beri minik bi ağrı var göbek deliğimin içinde.galba göbek kordonundan.bide karnımın solu ara ara acıyor.neden bilmiyorum.inş geçer.bide buğün benim doğum günüm kaçak olarak dr gidip bebişimizi görmek istiyorum bakalım ne olcak

iyiyim caım saol sen nasılsın.bende dünden beri minik bi ağrı var göbek deliğimin içinde.galba göbek kordonundan.bide karnımın solu ara ara acıyor.neden bilmiyorum.inş geçer.bide buğün benim doğum günüm kaçak olarak dr gidip bebişimizi görmek istiyorum bakalım ne olcak

aa ne güzel,mutlu yıllar a.s.

ağrıların gecer inş,doktoruna da sorarsın.inş herşey yolundadır da sana dadoğum günü hediyesi oluryerimseniben

ben de aşırı şişkinlik dışında iyiyim. bişeyler yediğimde artık mide bulantıma da iyi geliyor,ilaca gereke kalmıyor çok şükür.ama sindirim problemim berbat durumda,patlıcak gibiyim. az önce kayısı falan yedim bol miktarda,ılık da su içtim yanında,umarım iyi gelir.

X