2008 Aralık Anneleri

bayanlar ve bebişler ben çıkıyorum görümceme gidiyorum kocacığımda oaray gelecek. malaum evde yemek pişiremiyorum kokudan. yemeğe çağırdılar. kendinize bebeişlere çok iyi bakaın hepinizi kocam kocam öpüyorum yarın görüşürüz artık...ŞenizŞeniz

güle güle janımmm bebişe ii bakyerimsenibenşutarafagitti

güle güle canım benim. kendine iyi bak...................................

arkadaşlar bende mide bulantısı yok ama uyku hali ve acayip bi iştah açılması söz konusu gözümü açamıyorum valla

düşük yapana birine hediye patik yelek getirmek ne saçma bir şeydirkafamçokkarıştı dalga geçer gibi.

bidaha düşük yapmasın diyemi getiriyolar ben anlamadım onu bende zanettimki yapmışlardı o zaman bencede saçma eskiler bildiklerinden şaşmazlar ama

kızlar bende bişey sorucam kilo aldınız mı yani ben bugün pantolonumun üst düğmesini açmak zorunda kaldımda.zaten vucudum şişti en başından bu yana ama kıyafetlerime sığıyordum.bugün zorlandımda belini göbeğimi sıktı.

valla ben kilolu hamile kaldım kıyafetlerime zor giriyodum şimdi ne yapacam diye düşünüyorum yaz gelsede rahat etsem şu toplanmalar da biter kıyafet derdide ama şişlik olabilir cnm sende bendede çok oluyo

evet şiş.tuz yeme diyorlar zaten çok tuzlu yemem normal hatta normalden az atarım.belkide bünyedendir.bugün resmen göbeğim var.şişlik vardı birazda kiloda aldımsa çıkar tabi göbek dimi.

daha karnımızın cıkması için erken. ama ben de cok şiş hissediyorum kendimi.Sindirimim acaip güçleşti,karnım sanki patlıcak duruma geliyor...

doktora gidince tartılmıştım 3 hafta oluyor birde bu gidişimde tartılırım inşallah çok almayız kızlar sonra napcaz bu kiloları

ya zaten göbek çıkmaz hemen cnm biliyorum ama şişlik oluyo acayip sanki 5 aylık gibi oluyo bazen havalardan bide yediklerimiz dokunuyo hormonlar değiştiği için yememize içmemize dikkat etmemiz lazım

ayyynen doğru işte tam söylediğin gibi 5 değilse bile 3 aylık gibi benim göbek ama sanırım bu şişlik+dolaşım bozukluğu bol kayısı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…