2008 Aralık Anneleri

kızlar orda hesaplayıcıya adet tarihine 12 gün ekleyin bide doğuma kaç gün kaldığını yazarsanız cıkar sizdede bendede il yazdım cıkmadı sonra iyice okudum altındaaki yazıyı o zaman doğru çıktı

orkidem sen takvim yapamsıonı biliyonmu
ben yapamıyom kız bana bir öğretsen

kız benim miğde bulantım var kasık ağrım var baş dönmem var iştahım var ama kusmaktan yiyemiyorum. herkezin içine doğuyor erkek diye bakalım ne olacak yanlız benim kafam karıştı erkek bebekte tatlı çok yermiş anne fakat ben tatlıdan miğdem bulanıyor sürekli ekşi yiyorum.

haydaa perihan senin ilk bebekmiCADIARZU fisfisfis

ben kızıma temmuzda hamiş kaldım aşırı bulantım oldu özellikle limonata ve portakala aşerdim rüyalarıma giriyodu tatlıyla aram hiç yoktu yani hatırladıklarım bunlar

ya benim kayınvalidem hemen bi badi almış hemde kırmızılı aldım diyo alışverişe gittiklerinde görmüş hoşuna gitmiş almış bi akrabada lif örmüş bizimkiler hızlı gidiyo ben oğluma hamileyken 7 ayda almaya başladım bi badiyi 6 aylıkken almıştım bundada beklerim 7 aya kadar

kız benim miğde bulantım var kasık ağrım var baş dönmem var iştahım var ama kusmaktan yiyemiyorum. herkezin içine doğuyor erkek diye bakalım ne olacak yanlız benim kafam karıştı erkek bebekte tatlı çok yermiş anne fakat ben tatlıdan miğdem bulanıyor sürekli ekşi yiyorum.

cnm bence en sağlıklısı beklemek ama maalesef o süre insana çok uzun geliyor mesela ben çok tatlı yedim.ama kızım oluyor

tek tutan şey kız çok bulantı yapar dediler o doğru sanırım.4 ay boyunca en az günde 2 kez istifra ettim hatta drum böyle devam ederse serum takacağız dedi ama geçti çok şükür inş sizin hamileliğiniz bana benzemez kızlar

banada balimm yaptii
cnmm
kiz baaalll peri kusumada yapiverimisinn takvimm
ay balda hem cnsiyet hem takvimm
kiz bebeleride sen dogutturda tam olsunsırnaşık şey

valla kıza hamiş hamiş yük olduk. yaptım gibi dur bakalım eğer olmadıysa yaparsa seviniriz. Şeniz

valla benim ara ara giriyor kasık ağrım ama solda oluyor genellikle.
yanlız sabahları ve akşamları adet olmuşum gibi karnım ağrıyor sonra hemen geçiyor..

ben ilk bebeğimi düşük yamıştım kayınvalidem bana yelek ve patik örmüş getirmişti hastaneden çıkınca:KK43:(
şimdi dedim sakın hiç birşey yapmayın ben sonra çok üzülüyorum. satın alırız herşeyini gerek yok dedim.

peri siz takvim falan yapıyosunuz ama bizim olan takvimlerde gitti yaaCADIARZU

valla kız allah sağlıla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
kıskandım sizden sizin takviminiz var benim yok benim takvimim olana kadar sizinkileri ben kaldırdımjeyyarjeyyarjeyyar

takvimler bi geliyo bi gidiyo bende anlamadım gelir inşallah ya perihancım önemli değil cnm güle güle büyüt takvimi ve bebişi heheheheh

X