2008 Aralık Anneleri

kızlarr günaydınn bende aralık annesı olucam allah nasıp kısmaet ederse yanınıza kabl edersenız mutlu olurumm

hoşgeldin tubıshh aramıza senin bebiş ne kadar?sat ın kaç?
allah tamamına erdirsin hepimizi

saol cnm.daha cok yenı 4hafta 5 günlük..23 uncu ayda allah nasıp ettı sükürler olsunn

benimde 7 mart .senin ilk çocuğun mu? benim ikinci
allah hepimize hayırlı evlatlar versin

benım ilk bebis..lülülülülülülülülülülülülülülülülülü ama rahmımde yanma var ısallah kotu bısı deıldırrr

merhaba melis içmesem hastanelik olacaktım artık mideme vurmaya başlamıştı.mecbur içtim yoksa bende ilaca karşıyım ama çaresiz kaldım.

slm arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrenmeden önce adetii beklerken çok akıntım vardı fakat şu an hiç akıntım yok bu normalmidir kupkuruyum yani benim gibi olanınız varmı aranızda,birde acayip acıkıyorum özellikle sabahları kahvaltı hazırlayana kadar bayılacakmışım gibi oluorum bunlar sizdede oluyormu he birde karnımı rahatsız hissediyorum yani ağrılarım yok ama gülerken ya da ani hareketlerde kramp gibi kasılmalar oluo

merhaba
nöbetten çıktım sabah uyudum uyudum geldim
biraz daha dinleneyim gidilecek yerler var
size bir merhaba diyeyim dedimŞeniz

merhaba gökdeniz seninde hayırlı olsun inşallah kucağımızada almayı nasip eder Allah ...Sendemi kupkurusun ya :)inşallah sorun değildir bu

evet nass ilk zamanlar ıslaklık vardı ama şu an yok vucut değişiyor herhün biraz daha farklılık yaşıyorum ben.ama şu yorgunluk hep aynı.

iyiyim
çalışmanın zorluklarını yaşıyorum
şimdi kalktım ya midem bulanmaya başladı gene:bbo:aayy aaayyy

merhaba gökdeniz, nass, benim de 5. haftam,ayakta kalınca bacak ağrılarım, bel ağrılarım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…