2008 Aralık Anneleri

Allah kolaylık versin çalışanlara sabah kalkar kalkmaz midem bulanınca aklıma çalışan hamileler geldi Allah yardımıcıları olsun valla zor ama benim sadece sabahları içim geçiyo açlıktan beynim dönüyo birden bastırıo normalde 47 kg zayıf biriyim ondanmı acaba

slm kızlar bende şimdi uyandım bizim oğlanı uyuturken bi uyumuşum 2 saat hergün vazgeçilmezim oldu uyku ya

evet yaa daha 4 gün oluyo daha iyileşemedim aksine bizim evin ancak 1 kişilik hasta kontejanı var 3gün ben yattım dün ne yazıkki eşim grip oldu busefer ben kalkmak zorunda kaldım senağlamaeğer ikimizde yatarsak kızım yanlız kalıcak oyüzden tek kişilik hasta kontejanımız senağlama
çok geçmiş olsun cnm yat dinlen sende

evet yaa daha 4 gün oluyo daha iyileşemedim aksine bizim evin ancak 1 kişilik hasta kontejanı var 3gün ben yattım dün ne yazıkki eşim grip oldu busefer ben kalkmak zorunda kaldım senağlamaeğer ikimizde yatarsak kızım yanlız kalıcak oyüzden tek kişilik hasta kontejanımız senağlama
çok geçmiş olsun cnm yat dinlen sende

sağol canım sana da geçmiş olsun.
inş çabuk atlatırız...kendimize çok dikkat etmemiz lazımtatlicadiarzu

ballım ve haticem ikinci bebekleri bekliyosunuz ne güzel ikinizin adınada sevindim çoçuklara kardeş geliyor.biriniz kız biriniz erkek istiyor olmalı .

allah bağışlasın benimde 4 yaşında kızım var kreşe vermeyi düşünüyomusun malum ilkokul 5 yaşa inicek söylentileri var ya

Allah nasip ederse eylülde kreşe vericem benden ayrılmasını bilsin bana çok düşkün çocuk doğmadan veriyimki huysuzluk yapmasın

melis sen büyütmüşsün kaç yaşındasın kocaman olmuş kızın 2.bebek süper heyecan olmuştur heralde uzun zaman geçmiş aradan

X