- 25 Haziran 2008
- 2.276
- 5
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.761
canımmmm hoşgeldinn kısa sürelide olsa tatilinsana çooookkk iyi geliyor..meliside anlayabiliyorum biz bile çıkmak istemiyoruz ki melis nasil istesin havuzdan ayrılmayıı
bende yazdiklarinda sana sonuna kadar katılıyorum canim..asla bende taviz veremem ilerisi için bunu yapmak zorundayiz daha fazla zorluk çekmemek için çocuklarimiza hayırı bir kere sötylüyorsak bundan asla vazgeçmememiz gerekir...
ama babalarimizada bunu malesef göremiyoruz canim hele benimkinin gönlü çok zayıftır kzıı aa desee hemen yapaar..ama ben sürekliona müdahale ediyorum..
velhasılı kelam çocuk büyütmek zor lilicimm gerçektenalsanaalsanasmile
selamlar
loracım hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına biz sinemle 2. cocuğa bıraz uzak kaldık :))))))))))
ya hem çalışıp hem cocuk büyütmek ne zormuş resmen saatlerle koşturuyom yaaa :))))))))))
akşam 7,30 işten cıkıp eve gelip elifnazla uğraşıp yemek yedim derken 10 oluyo saat kızımı 2-3 saat oynayabiliyorum ya haftada 1 günüm var onuda temizlik çamaşır ütü alıyo akşam oluyo öffff yaaaa((((((((((
sagolun kizlar cok cok tesekkur ederim darisi zeynep ve sineme isallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhayırlı olsun loracım çok sevindimm
hoş buldum esincimm kısa süreli gidip dönüyoruz ama bu defa hava muhalefeti sebebi ile daha kısa süreli oldu ama tatil kısası uzunu olmaz iyi geldi hepimize...
dediğin gibi çocuk büyütmek ciddi sorumluluk gerektiriyor esincimmvereliniortak
ay canim tatilin uzunu kısaasi olmuyor valla 2 gün bile insana nasiliyi geliyor..
bizdede şu sıralar eylülün iki köpek dişi kalmadiçıkaracagi onlari çıkariyor onlarda biterse diş sıkıntımız bitiyor:lepi:
ama kızım beni uykusuzluktan yana fena yakaladi en hassas noktam zaten su uyku sorunu..hep dua ediyorum inşallah ikinci bebegimde bunu yaşamam diyorum ama kendimi avutuyorum sanriim..
şunu çokiyi anladimki kesinlikle sallamaya aliştirmicam ayy çok zor valaaakafamçokkarıştı
zeynepcim hangi iş iyiki canım üzüldüm senin adına kilo işine gelince kendiliğinden gitti anlıyamadım sürekli diyet yapıcam deyip daha çok yiyorum diyet kelimesini kafamdan sildim ekmeği azalttım bir tek sabah kahvaltıda yiyorum akşam da yememeye çalışıyorum o kadar vermem gereken 8 kilo da ha var 50 olmam lazım boyum kısa ya kilolu gözüküyorum onuda şimdi hapa başlıcam bakalım
benim de maşallahım var, benim de acil kilo vermem lazım, dolapta bir sürü giysi beni bekliyor, başka almak da istemiyorum
aynen sinem, bende de hemen stres başlar, bu diyet listelerini görünce
jasper ben dogum yaptığım kilonun altına düştüm bügün itibari ile ama zati kilolu olduğum için acilen 10 kilo daha vermem lazım yani 55 nasıl vercem bu kiloları ben
selam kızlar nasilisini bakalim?
bebişler nasil