- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.301
canım ben hergün yapmıyorum iki günde bir yapıp sıcakken küçük porsiyonluk kavanozlara dolduruyorum ve buzdolabında iki gün yiyor kızçem
dün yeşil mercimekli erişteli çorba yapmıştım mesela
umarım güzel fikir olur hem çok besleyici hemde çok lezzetli bi çorba canım tavsiye ederim.
ben büyük tencerede yapıyorum hem günlük ev halkı da yiyor hemde kavanoza koyup kapatıyorum ertesi gün kızım yiyor bende gün aşırı rahat etmiş oluyorum
ayrıca diş sıkıntınızın bir an evvel geçmesini diliyorum canımm
liliputcum o senin dedegin çorbaya bizim oralarda bacak çorbassı denirbende çok yaparim..bizim köy eriştesiyle dahada lezzetli bir çorba oluyor..ama eylüle mercimek acayip gaz yapıyor..bizde evde ne varsa ona uygun beraber yiyoruz.tabi kesinlikle ben onun sebze çorbasını her daim yaparim..brokoli çorbası yapmıştım bugün..mutlaka yer yani.
bizimde azı dişlerimiz geliyor arkadaşlar offff çok sıkıntılı geçiyor geceleri ağlamalar gündüz huzursuzluklar neyse inş çabuk atlatır hepsi
liliput tebrik ederim oğlunu başarılarınızın devamını dilerim
kızlar bugün ne yemeği yaptınız merak ettim bebişlerinize
ah sinemcim sorma bizdede aynı..ayrica benim kızımda bugün nezle oldu..sürekli akıyor burnu hapşırıyor biraz moralim bozuk yanii..ateşi falan yok allaha şükür akmasıda zaten iyi akmasa tıkanir burnu..neyse gececek inşallah
merhaba kızlar
bugün itibari ile ev hayatımız başladı oğlumla.iş yerine ait evde oturduğum için ev arama çalışmalarımız var şu sıra.evde teşıycaz yani.hayırlısı olsun.
çok sevindim canim sende biraz ev keyfi yap yahu oğlunla eminim özlemişsindir.hadi hayırlısı canim..ama bu kiş ortasındada nasil taşınacan ya çok zor valla allah kolaylik verin:Saruboceq:
anneler,bıldırcın yumurtası veriyor musunuz?veriyorsanız nasıl pişiriliyor?mısır unu,irmik kullanarak yaptığınız tarifleri de merak ediyorum ayrıca...
ccanim bende kullanmiyorum bıldırcın yumurtası.normalini tüketiyoruz şimdilik..:icecream: