2008 Aralık Anneleri

arkadaşlar herkese tüm bbeklere geçmiş olsun bizim doktorumuz ishal için reflor değilde prebiyotikli özellikle çocuklarda etkili olan MAFLOR adlı tozu önermişti bende içtiği suya bazen yoğurduna koyup düzenli şekilde 5 poşet ama bikeresindede 10 poşet kullanmıştım çok faydasını gördüm araştırın öneririm..kan testimiz düşük çıktı 11.2 kan ilaçlarına devam

Merhaba

Herkese iyi akşamlar kızlar.Çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

''Eğer ki bir günde 5-6 dan çok cıvık cıvık yapıyorsa ishaldir dedi.Ayrıca da reflor da olan faydalı bakteriler kurutulmuş halde,aktivyanın sade yoğurdunu alıp evde yoğurt mayala ve çocuğa yedir'' demişti.Bize bu ikisini önermişti.
Ben de köyden yoğurt mayası için yoğurt getirtdiğimi ve evde mayaladığımı söylemiştim.

Ben de doktorumuzun mantar için ayaklarına kına yakmamı söylediğinde çok şaşırdığımı,doktorların bunu söylemediğini bir doktordan bitkisel ilaç hele ki aktar sözü duyduğumu ve buna da sevindiğimi söyledim.
Kendisi de''mantar için piyasa da olan ilaç da zaten kına bulunuyor ve benim gibi bir gurup doktor bunu söylüyor,tıbbıye ile ilgili esas alınan bir kitap adı söyledi ve orada da kına adı geçer.İtirazı olanların oraya bakması ve öğrenmesi gerekiyor''dedi.Ve genital bölgesi için de 3 tane bitkisel yağ alıp kullanmamı söyledi.Ama miktarını söylediğinde ben fark etmedim.Bugün de sevinçten ve şaşkınlıktan sormayı unuttum.Yarına sorup öğreneceğim inşallah.

Bize önerdiği mama kesinlikle ishal için değil.Kıza gece ne süt ne de mama yediremiyorum.Beğenmiyor ve içmiyor.Anca emiyor demiştim.Kendisi ne önerirse deneyeceğimi ve şu prebiyotikler ile imminofortisler nedir ve neyi nasıl kullanmamı önerir diye sormuştum.Ayrıca kafam GDO'lardan dolayı çok karıştı.Kesinlikle de bunlardan dolayı kullanmayıp evde olan mamaları da attığımı söyledim. Bunlardan sonra bana önerisi '' BERKER '' adlı mama oldu.Çok zor bulunuyor da demişti.

Veee kan testimiz hamd olsun ki temiz çıktı.İnşallah herkeslerin neticeleri iyi çıkar ve rabbim hayırlı şifalar nasip eder(amin).Ama bu ne bulursa yeme konusu da ayrı bir hastalık sebebiymiş.İsim de söyledi.Sırada bunu bir takip etmek var.Genelde bu dönemlerde olurmuş.Çok ciddiye almadı çünkü herşey normal çıktı.
Veee ben belli dönemlerde pekmez özellikle de dut pekmezi kaşık ucuyla yedirdiğimi söyledi.
Kendisi de iştahsız olan oğlu için kan testleri yaptırdığını ve hiç kan şurubu vermediğini,sabahları iki tatlı kaşığı pekmezi iki çay bardağı suda eritip içirdiğini ve çok faydalandığını,daha önceden de balık yağı kullandığını zaten söylemişti.
Bizden şükürler olsun ki güzel haberler var.İshal konusu da şu prebiyotikli yoğurtlarla,muz v.s. yiyeceklerle ve çok önerdiği sağlıklı kefirle de inşallah düzelecek.
opuyorumnanaktan

maydonozcum çok sevindim canim herleyin normal çıkmasina ishalinde falanda zaten bi sorun yok anladigim kadarıyla bence yapısı öyle bebeginin..pekmez konusunda bende şerbetini yapıp veririm kendi lıkır lıkır içer ayni drunun söyledigigibi çok geçmişolsun cnam

arkadaşlar, bi akıl verin benim kız dediği olmayınca kendini geri atıyor,erken mi geldi 2 yaş krizi yoksa bütün bebişler mi aynı şekilde:sinifsinif:

arkadaşlar, bi akıl verin benim kız dediği olmayınca kendini geri atıyor,erken mi geldi 2 yaş krizi yoksa bütün bebişler mi aynı şekilde:sinifsinif:

dandinicim biz ters köprü kuruyoruz:) dediğimiz olmayınca kaydirigubbakcemile2
ewet 18-24 ay arası 'terrible two'yani 2 yaş sendromu denilen durum oluyor bebeklerde, şu süreç ön hazırlık gibi birşey
ama haddinden fazla inatlaşıyorlar:)

ıyi akşamlar

Kızlar çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Kız yetmezmiş gibi bulaşık makinem de şaşırdı iyice.Tam 8 kez aynı bulaşıkları yıkattım.Hani camlar buhar olurya aynı öyle ve mat bir şekilde.Her türlü zımbırtısını tam ayarında doldurdum.Kaç kez deterjanlattım olmadı,sonra deterjansız yıkattım olmadı,domestos ve deterjanla yıkattım olmadı, komşumdan bitkisel olan ve yarımı kullanılan tablet aldım yine olmadı.Çıldıracağım yaaa bir makina bulaşık mahvoldu gitti.Bir kısım kaşık,çatal zımbırtılarını elde pril vedomestos ile yıkarım,sıcak suyla duruladım.Ama olmadı yine de aynı pus,is,sis ve matlık var.:bbo:

dandinicim,kazemcim biz de aynıyız.Hatta bana neee ben de krizdeyim yaaaa kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- delikafadulden Yaaaaa bu kızbeni yedi bitirdi resmen şu kazak,tüy,hırka,kağıt v.s. yemekten ve yemek yememekten yaaaa.... :çok üzgünüm: Gözümün önünden ayıramıyorum hemen ağzına birşeyler atıp çiğneniyor.Bıktım usandım ya ha bire parmağım ağzında ve illa ki birşeyler çıkarıyorum,arıyorum.Hemen boğazına daldırıveriyorum.ılla ki giysilerinden birşeyler söküveriyor.Hamd olsun kan testi de temiz.Atkı,bere türü örgü de giydiremiyorum.Ha bire birşeylerini yoluyor.:KK43:(((
Ben de krizdeyim yaaaaa :bbo:

hay allah maydonoz bulaşık makinasıda çok önemli,biz çocuklulara
acaba tuzu mu bitti
tuzu bitince de matlaşma olabiliyor

İyi akşamlar

Kızlar çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Kız yetmezmiş gibi bulaşık makinem de şaşırdı iyice.Tam 8 kez aynı bulaşıkları yıkattım.Hani camlar buhar olurya aynı öyle ve mat bir şekilde.Her türlü zımbırtısını tam ayarında doldurdum.Kaç kez deterjanlattım olmadı,sonra deterjansız yıkattım olmadı,domestos ve deterjanla yıkattım olmadı, komşumdan bitkisel olan ve yarımı kullanılan tablet aldım yine olmadı.Çıldıracağım yaaa bir makina bulaşık mahvoldu gitti.Bir kısım kaşık,çatal zımbırtılarını elde pril vedomestos ile yıkarım,sıcak suyla duruladım.Ama olmadı yine de aynı pus,is,sis ve matlık var.:bbo:

dandinicim,kazemcim biz de aynıyız.Hatta bana neee ben de krizdeyim yaaaa kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- delikafadulden Yaaaaa bu kızbeni yedi bitirdi resmen şu kazak,tüy,hırka,kağıt v.s. yemekten ve yemek yememekten yaaaa.... :çok üzgünüm: Gözümün önünden ayıramıyorum hemen ağzına birşeyler atıp çiğneniyor.Bıktım usandım ya ha bire parmağım ağzında ve illa ki birşeyler çıkarıyorum,arıyorum.Hemen boğazına daldırıveriyorum.İlla ki giysilerinden birşeyler söküveriyor.Hamd olsun kan testi de temiz.Atkı,bere türü örgü de giydiremiyorum.Ha bire birşeylerini yoluyor.:KK43:(((
Ben de krizdeyim yaaaaa :bbo:

maydanozum,bulaşık makinesinin parlatıcı gözünde bi ok var o oku 2 ya da 3e getirmeyi bi dene canım,parlatıcı ayarı yüksekse de matlaşma yapabilir.
aynen valla,o kadar özenle evi süpürmeme,temizlememe rağman muhakkak ip,ufak kırıntı bulup ağzına atmaya çalışıyo:umursamaz: hırkalarının düğmelerini yemek istiyo,kağıtları önce yırtarak kıvama getiriyokaydirigubbakcemile3sonra yemeye başlıyo.sürekli ağzından topluyorum.elinden alınca kağıdı çığlığı basıyo orası ayrı:roflol:

lorişşş nereledesin canim yaa..arada gir gene yagiz uyuyunca..yagizin odasini ayirdiginiza sevindim canim ama hala ben ayoramıyorum yaa..korkuyoru nayırıncane alakaysakaydirigubbakcemile3bizde bakalım anca yaza dogru falan ayırırım heralde..uyku meselesine gelince çok dertiliyim..benim kızımda melek gibi uyurdu geceleri..ama şu diş mevzusu biçıktı zombi oldum yaa-tatlicadiarzu-geceleri her 10 dk bi aglayarak uyanıyor sürekli bi gaz problemi uyanınca mutlaka kaka yapıyor az kalmıs patlamasına oda patlarsa 7 tane dişimiz oluyor...aman napalım onlar saglikli olsunlarda analık öyle kolay degil
bende seni ve yagızı çookk öptümopuyorumnanaktan

cnm benim esincim iste ancak gece bu saatlerde firsat bulabiliyorum
inan cok cok yogunum bu ara ama su yil bitsin durgunluk baslar yani ben öyle tahmin ediyorum bilgisayarin onune gecmek bile lüks oldu benim icin
valla esincim allah sabir versin hepimize eskisi gibi böyle 3-4 te uyuyup sabah istedigim saatte kendi kendime uyanmayi öyle özlemisimki anlatamam ama meleklerimiz icin hersey deger bizler bugunler tadini doya doya cikartmaya bakalim
esincim bizde seni ve prensesi öpüyoruz yagizimlaopuyorumnanaktan

koskoca bi yıl daha geride kaldı:emir_bebek:

yeni yılın ''2008 aralık annelerine ''sağlık,mutluluk huzur ve yavrularınızla birlikte güzel gececek günler getirmesi dileklerimle
opuyorumnanaktan

hay allah maydonoz bulaşık makinasıda çok önemli,biz çocuklulara
acaba tuzu mu bitti
tuzu bitince de matlaşma olabiliyor

Çok teşekkür ederim tatlım. opuyorumnanaktan Hem parlatıcıyı hem de tuzunu tekrardan ilave ettik.Ama yine de olmadı.

maydanozum,bulaşık makinesinin parlatıcı gözünde bi ok var o oku 2 ya da 3e getirmeyi bi dene canım,parlatıcı ayarı yüksekse de matlaşma yapabilir.
aynen valla,o kadar özenle evi süpürmeme,temizlememe rağman muhakkak ip,ufak kırıntı bulup ağzına atmaya çalışıyo:umursamaz: hırkalarının düğmelerini yemek istiyo,kağıtları önce yırtarak kıvama getiriyokaydirigubbakcemile3sonra yemeye başlıyo.sürekli ağzından topluyorum.elinden alınca kağıdı çığlığı basıyo orası ayrı:roflol:

Çok teşekkür ederim tatlım. opuyorumnanaktan Evet ya bu kez onlara dikkat etmedim. Kızla uğraşırken onlar aklıma gelmedi.Hemen o şekilde yıkatayım.Boşaltıp da elde yıkamadım.Eşim servisini çağıracak ve elince görsünler istemiştim.Çok teşekkürler,kızın sağlık sorunlarından dolayı tümden o sayıları unuttum.3 gün tekrar tekrar yıkattım. opuyorumnanaktan

koskoca bi yıl daha geride kaldı:emir_bebek:

yeni yılın ''2008 aralık annelerine ''sağlık,mutluluk huzur ve yavrularınızla birlikte güzel gececek günler getirmesi dileklerimle
opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler Edacım. opuyorumnanaktan

İnşallah herkesin hakkında hayırlı olanını nasip eder(amin).

sevgili aralık anneleri ve tatlı bebekleri 2010 size başata sağlık olmak üzere tüm dilediklerinizi beraberinde getirsin:) yeni yılınız kutlu olsun

tüm aralık annelerinin yeni yılını kutlar,2010'un tüm güzellikleri beraberinde getirmesini dilerim.

arkadaşlari,hep beraber bi yilidahageride bırakıyoruz.geçen seneyi hatrliyorumda kızım daha 14 günlüktü şuan bir yaşında..allah nice mutlu yıllara hep beraber ermeği nasip etsin..tüm annelerin ve meleklerin yeni yılını kutluyorum..sağlık mutluluk ve huzurlu bir yılolması dilegiyle sevgiyle kalın arkadaşlarim..seneye görüşmek dilgiyle(hep böyle espri yapılırya)kaydirigubbakcemile3

cnm benim esincim iste ancak gece bu saatlerde firsat bulabiliyorum
inan cok cok yogunum bu ara ama su yil bitsin durgunluk baslar yani ben öyle tahmin ediyorum bilgisayarin onune gecmek bile lüks oldu benim icin
valla esincim allah sabir versin hepimize eskisi gibi böyle 3-4 te uyuyup sabah istedigim saatte kendi kendime uyanmayi öyle özlemisimki anlatamam ama meleklerimiz icin hersey deger bizler bugunler tadini doya doya cikartmaya bakalim
esincim bizde seni ve prensesi öpüyoruz yagizimlaopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktana.s.

X