- 3 Nisan 2008
- 265
- 0
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.981
kaydirigubbakcemile5
tabi bu arada nasıl yollayacağımıda bi öğrenmem lazım:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile5
tabi bu arada nasıl yollayacağımıda bi öğrenmem lazım:ecrin_bebek:
tabi oda var
sen seç kanalı bana geneli uyar
tamam canım bi alalım fotoları tekrar konuşuruz bu konuyuopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
eeeeeee ben nolucam küserim bak
bana kalsa msn vericem.burda konuşabileceğimiz özel bi yer yokmu
özelden mesaj atabilirsin
ben sana yollayacaktım
ama senin mesaj ayarların kapalı
sen bana gönder özelden mesaj
yada mesaj ayarlarını aç
kaydirigubbakcemile5
sen beniim nickimin üzerine gel tıkla özel msj gönder diyor onu tıkla oraya yaz ben alır eklerim
gönderirim tabiki canım.feda olsun:)ama hemen isteme çünkü fotoğrafları biz değil asker çekti.yarın gidip içlerinden seçip çıkarttırıcaz.ilk fırsatta yollarım.ama bende isterim:)
Elifcim selam canım
ne zamandır görüşemedik özledim nasılsın?
Efe'nin diş sıkıntısı olabilir mi? ondan mı yemiyor acaba?
arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum.nasılsınız bakalım bebişler nasıl?dün doğum günümüzdü.çok çok güzel geçti çok eğlendik.efede çok mutluydu:)az öncede aşı olduk.çok ağladı kıyamam yarım saattir içini çeke çeke uyuyodaha önce tanışmasığım arkadaşlar var aramızda hepsine merhaba(elifcino,cocostaz,zeamays,esin..)kazeemcim bu arada hemşerim olarag gurur duydum senle:)elceeezlarine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi:)
bu arada ben de 56 kiloya düştüm kızlar, ama 6 kilodaha vermeye niyetim var. efenin doğum gününü de geçen hafta kutladık, sonraki gün benimkini, dün de eşiminkini kutladık :))
günaydın arkadaşlarımmmmmmm a.s.a.s.
bugün cumartesi kimsecikler olmaz yine :gitme:
biliyormusunuz işden ayrılma durumum var.belki bende ev kadını olucam evde oğlumla. :hulya:
benim için dua edin herşeyin hayırlısı olsun.
ben böylesinin iyi olcağını düşünüyorum artık.
bir arkadaşım söylemişti seçtiğin tercih senin tercihinse o tercihle mutlu olmasını bilmelisin. :1hug:
oğlum yanımda olmasa üzerdi işsizlik ama şimdi bir amacım var.
hadi ailecek iyiki doğdunuz elifcino:)
nice mutlu senelere inşallah :lepi:
İyi geceler herkese
Esin,elifcino ve zeacım tekrar hoş geldiniz.Özlettiniz,neler yaptınız buralara gelemediğiniz aylarda?Bebişler nasıllar?
sağol maydonozcuum, bebeler iyiler çok şükür... gelemediğimiz zamanlarda neler yaptık? ben işe başladım, kızlar büyüyorlar
sen nasılsın? nasıl minişler?
Herkese iyi bir haftasonu yaşamalarını dileriz.
İyi olmanıza çok sevindim.
Ben de minikler de iyiler hamd olsun.
Miss hoş geldin.
Mısır unu biz Karadeniz'lilerin vazgeçilmezidir.Kesinlikle kullanmanızı öneririm.Ben çok şanslıyım,kendi tarlamızın ürünlerini yiyoruz.Kesinlikle organikler.Hatta o kadar organikler ki köylerimizin vazgeçilmezleri olan yabaniler de(ayı,yaban domuzu,tilki,kurt,tarla faresi v.s.) bunlara ortaklar.Hem sebzelerimze hem de meyvalarımıza.
Yaz aylarında evlerimizin balkonlarında çay içerken yabanileri de belgesel misali doğal ortamlarında izliyoruz.Bu izleme gündüzün ilk saatlerine kadar devam ediyor.
klava: Ne yazık ki insanlara da zarar veriyorlar ve yaralama ve öldürülmeleri yasak ve yüksek cezaları var.Ama insanların,beslediğimiz hayvanların ve yaşayabilmek için yetiştirdiğimiz mahsülün yabaniler tarafından yaralanması,öldürülmesi ve yok edilmesi serbest! :sm_confused: