- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.841
günaydın arkadaşlar
esin hoşgeldin
esin hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrr hepinize selam selam selammm..merhaba..sizleriçoközledim inanin.taşındıgımiçin net iptal olmuştu daha yeni bağlattim..5 aydir sizlerden ayri,meleklerden ayrı geçirdim veee firsatını bulunca hemen yazmak istedim..eminim sizinde melekleriniz neler neler yapıyordur..benimkki gibi..vakit bulunca artik burdayım..hepinize kucak dolusu sevgiler çoköpüyorum sizi ve melekleriniziopuyorumnanaktan
bu arada herkese merhabaa....
bugün doğum günü olan tüm bebeklerimiz
iyiki doğdunuz...
nice nice sağlıklı yaşlara....
hep mutlu olun....
zeamays hoşgeldin cnm,ikizlerin vardı ve pendikte oturuyordun değil mi?tüm eski Aralık annelerini toplasak biraraya.fenerbahcemine vardı bir de?daha kimler kimler...
aaa benim takvime ne olmuş?
daha doğrusu kimsenin takvimi yok galiba?
yasaklandımı ki takvimler?
bhk kırmızı olduğu içinmi takvimi var:jeyyar:
kazeemmm, harika olmuş taburen...
hangi arada yapıyorsun bu işleri....
ellerine sağlık...
bende vip olmak istiyorum bhk bacım
bana yol gösterebülürmüsün zemuszemus
sağol cnm
ya akşam ege uyuyunca bazen gaza geliyorum:)
banada iyi geliyor aslında terapi gibi
şimdide yoğurt kovasına kirpi iple kılıf ördüm:)ama tabi ege yine uyuyor
uyanıkken mümkün değil
al işte benden bir tane daha..
kesinlikle aynıyız kazeemcim şutarafagitti
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay sevindim ya beni anlayan biri varmış:)
valla ne yemek isterim ne su şu işlerle uğraşayım birde kahve birde kocamla,oğlum valla pek mesudum
owwkafamçokkarıştı
bu kadar olur walla..
gel bi atölye açalım biz :jeyyar:
kocacım,kahve,kızım ve hobilerim.
ama benim bi de çikolata tiryakiliğim var
kızlarrrrrrrr hepinize selam selam selammm..merhaba..sizleriçoközledim inanin.taşındıgımiçin net iptal olmuştu daha yeni bağlattim..5 aydir sizlerden ayri,meleklerden ayrı geçirdim veee firsatını bulunca hemen yazmak istedim..eminim sizinde melekleriniz neler neler yapıyordur..benimkki gibi..vakit bulunca artik burdayım..hepinize kucak dolusu sevgiler çoköpüyorum sizi ve melekleriniziopuyorumnanaktan
kıslaaar taburem nasıl olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/334991-eski-taburenin-geri-donusumu.html