2008 Aralık Anneleri

selam anneleropuyorumnanaktan biz de iyi başlamadık,7de dikildi hatunkaydirigubbakcemile3 kazeem nasıl veriyosun kilo bana da anlat,yerimde sayıyorum halaklava:

biz de her sabah 7de kalkıyoruz sağolsun ege memur gibi kaydirigubbakcemile3
ya cnm sana bişey diyeyimmi uykusuzluk,emzirme,nbütün gün egenin peşinde koştururken nasıl kilo verdiğimin farkında bile olmuyorum ama ben vermek istemiyorum hamile kalmadan önceki kilomun 1 kg altındayım şu an

selam kızlarrrr
hepimiz için güzel bir hafta olsun diliyorummmm
melis geçen hafta hasta idi şimdi çok daha iyi şükür ama ishali var şimdide...
acaba davetiye bekleyen dişimizdenmidir yoksa aldığı ilaçların yan etkisimi çözemedimmm
neyseki geç çıkan diş sağlıklıdır diyor herkesss

ay bide ben zayıflasam 9 ilo fazlam var halaaaaa!!!!

yarın bi dr agidelim bakalım ne dicek

sağol cnm sizede güzel haftalar
çok geçmiş olsun melis kızımıza

günaydın ben kapatmışım en son topici açanda ben oldummmm
günaydınnnnn dün akşam çok şiddetli baş ağrısı yaşadım arkadaşlar üzerinize sağlık halada tam olarak geçmiş değil.stresli geçirdiğim günlerin üzerine regl dönemimde çıkıyor şimdi acısı.hapda içemiyorum sadece altı saat arayla minoset.saat birde içmiştim.sabahı zor ettim şimdi daha iyiyim şükür.
Umut da iyi şükür daha da iyi olacak Allahın izniyle.

gökdeniz ve kazaem çok teşekkür ederiz sizlere...
kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın net çok yavaş bugün nedense..
evet umarım bu defa merakla beklediğimiz ilk incimiz gelirrrr
umutunda iyiye doğru gitmesine çok sevindimmmm
sağolun arkadaşlarr

bu arada günaydınnnnnnnnnnn

sanada çok geçmiş olsun gökdenizcimmm
maalesef bebekli hayat streslerle dolu geçebiliyorrr
hele bunlar en cici stresleri çünkü en azından dizimizin dibindeler canımmm
valla ben artık olabildiğimce relax takılmaya çalışıyorum
çünkü çocuklu hayat bu ve alışmamız benimsememiz
[/COLOR]hatta stresten ziyade keyif alarak yaşamayı öğrenmek durumundayız benceee

günaydınnnnnnnnn
liliput çok hoş hayırlı olsun inciniz
biz inci kolye yaptık :)
ama geç gelen dişlerin daha sağlıklı olduğunu söylüyor herkes+uzmanlar dahil
hayırlı olsun tekrar gerçi bol ısırıklı günler demek daha doğru olur:)

günaydın anneler,nette problem vardı anca ulaştımşükür.
liliput ilk incisi hayırlı olsun melisin,darısı diğer dişlere olsun.
gökdenizz baş ağrısından ben de nöroloğa gitmiştim,şükür çıkmadı bişey.stresten cnm,sen çalışıyorsun bir de Allah kolaylık versin.eve geliyosun işe dewam ediyosun çok zor.eşlerimiz yardım etse de nereye kadar?
kazeem diş temizliği yapıyor musun?ben istiyordum da doktorumuz su içir yeter dedi,sence?

canım bende migren var çok erken yaşda buldum ama tedavisini oldum ben o yüzden olmaz kolay kolay.ama son zaman yani şu bir ay hem yorucu hem stresli geçti gündüz iş gece uykusuzluk derken regl dönemimde patlak verdi.halada geçmedi çok şiddetli olmasada var.ama kötü değil şükür.çalışan anne olmakda güzel ama benim mesaim çok fazla çok zorlanıyorum oğlumda bende.ne olur halimiz bilmiyorum.Allah sabır versin ikimizede.

bende su içiriyorum cnm özellikle beslenmelerden sonra ama benim dr. da şöyle birşey önerdi günde 2 kez bebek diş fırçasıyla macun veya herhangi birşey olmadan suyuaçın fırçayı ıslatın biraz kaşısın dedi biz yapıyoruz çok eğleniyor yani diş temizliğinden ziyade komedi oluyor:)birde eğer denersen naylon önlüklerden takmanı tavsiye ediyorum çünkü çok ıslatıyorlar üzerlerini

liliputçum dişinizmi çıkmış aaaa ben kaçırmışım mı ne nette yavaş sayfalar gitmiyor hayırlı olsun dişinizzzz çok sevindim. :ecrin_bebek:
stres derken üzüntü anlamındaydı liliputçum çok üzülüyorum kulağı için inan ağrıdığı zaman yawrum kıyamam geceleri ıhh yapıyor içim acıyor şurubunu verip etkisini gösterene dek bekliyorum başında.yoksa her anı öyle güzel öyle mutluluk verici öyle huzurluki çalışırken ondan ayrı geçirdiğim zaman yüzünden kahroluyorum.ben onu çok bekledim çünkü.mucize bebeğim benim.Allah a şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin.ve sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin.

geçenlerde colgate sitesinde 0-2 yaş diş fırçası gördüm ama nerden bulurum ki acep?kazeem cnm sen hangisinden kullanıyorsun,nerede bulurumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…