2008 Aralık Anneleri

çok sıkıldım kızlar ya eskiden uzun mesaili çalışmak dokunmuyordu şimdi zorluğu bir yana oğlumu çok özlüyorum ya.

herkeze iyi akşamlar
ve en sonunda taşındım ama binlerce kez pişmanlık çekiyorum cünkü evde ne doğalgaz var ne başka birşey ev cok eski eşyalarım yeni sularımız yok resmen eziyet çekiyorum morelmen göçtüm desem yeridir
kızçem hasta gribi hala geçiremedik off off offf

paparina geçen gün demiştin ya kızım çoraplarını bırakta pijamasını çıkardı diye aynısını dün egede yaptı,ben çözdüm olayı ama paçaları uzun geliyor biraz yada hareketle iniyor belinden pijama bizimkide yürüme sevdasıyla yanıp tutuşup sıralıyor ya paçalara basa basa çıkardı pijamayı :emir_bebek:
canım benim o pijamayı çıkaran bnimki değil:)hem benm kızım değil oğluşum var:)ufak bi karışıklık söz konusu:)ahh bu uykusuzluk ahhh!öpüyorum bebişini

herkeze iyi akşamlar
ve en sonunda taşındım ama binlerce kez pişmanlık çekiyorum cünkü evde ne doğalgaz var ne başka birşey ev cok eski eşyalarım yeni sularımız yok resmen eziyet çekiyorum morelmen göçtüm desem yeridir

geçmiş olsun,tez zamanda iyileşşsin cnm.taşınmak çok yorucudur bilirim.ufo falan var mı cnm?istanbulda havalar hala iyi,oralarda nasıl?akşam soğuk oluyor ama...en kısa zamanda herşey yoluna girer.zaten parola;geçecek-düzelecek-mazide kalacak.

paparina geçen gün demiştin ya kızım çoraplarını bırakta pijamasını çıkardı diye aynısını dün egede yaptı,ben çözdüm olayı ama paçaları uzun geliyor biraz yada hareketle iniyor belinden pijama bizimkide yürüme sevdasıyla yanıp tutuşup sıralıyor ya paçalara basa basa çıkardı pijamayı :emir_bebek:

dün oturmuş bisküvi yiyordum,kızım emekleyerek geldi,elimden bisküvimi aldı sonra da oturup bir güzel yedi.:roflol:

canım benim o pijamayı çıkaran bnimki değil:)hem benm kızım değil oğluşum var:)ufak bi karışıklık söz konusu:)ahh bu uykusuzluk ahhh!öpüyorum bebişini
hmm bende hatlar karıştı ,öpüyorum oğluşunu hemşom(ama izmirliydin değilmi bunuda karıştırmadım inşallah :):)) kaydirigubbakcemile5
canlarım iyi akşamlar,pijamayı çıkaran benim kızdı.
şimdi taşlar yerine oturdu cnm olay çözüldü ufak bir karıştırma:) kaydirigubbakcemile5

zeynepcim;sen görmemişmiydin taşınmadan önce evi,ufo falan veya sobayla çözseniz şimdilik en azından yerimseniben
cnm geçmiş olsun en kısa zaman da iyileşmesi dileğiyle :Saruboceq:

dün oturmuş bisküvi yiyordum,kızım emekleyerek geldi,elimden bisküvimi aldı sonra da oturup bir güzel yedi.:roflol:
afiyet olsun kızına cokacimcoook

herkeze iyi akşamlar
kızın için çook geçmiş olsun canım taşınmak nasıl bırsey çok ıyı bılıyorum oğlum 4 aylıkken bende taşınmıştım o kadar kotu bır durum kı ama bunların hepsı geçecek çok fazla uzulme

[afıyet olsun canım kızına annesı aç bırakma bakayım kızını
zaten bırı yer bırı bakar ......
artık her ıstedıklerını yaptırıyorlar

kazeemcim sonuna kadar izmirliyzzzz:)bunda bi karışıklık yok hemşom:)dandini yarasın kızına bisküvi!ah bide benm oğlum emeklese

benim oğlumda emeklemiyor sürükleniyor yada totosuyla döne döne gidiyor :emir_bebek:
ama sıralıyor ve kendi başına tutnarak çok rahat dolaşıyor

günaydın iyi haftalar arkadaşlar
çooook güzel bir pazar geçirdim oğlumla eşimle.akşam yemeğine bakıcımız ve ailesini davet etmiştik akşamda onlarla geçti.Umut u görmeliydiniz onlar bize gelince çok şaşırdı.söylemiştim gelecekler diye ama inanmamış demek bana.:KK70:
sağlığımızda iyiye gidiyor derken gece kulağı ağrıdı ağrı kesici verdim artık.kulak çok zor arkadaşlar Allah sağlık versin.

herkese iyi haftalar diliyoruummm.gerçi ben haftaya çok iyi balamadım:KK43:efe 200 gr vermiş yine:KK43:zorla almıştık yine vermiş!deli olcam çok iştahsız çok üzülüyorum:KK43:

günaydın iyi haftalar arkadaşlar
çooook güzel bir pazar geçirdim oğlumla eşimle.akşam yemeğine bakıcımız ve ailesini davet etmiştik akşamda onlarla geçti.Umut u görmeliydiniz onlar bize gelince çok şaşırdı.söylemiştim gelecekler diye ama inanmamış demek bana.:KK70:
sağlığımızda iyiye gidiyor derken gece kulağı ağrıdı ağrı kesici verdim artık.kulak çok zor arkadaşlar Allah sağlık versin.

amin bütün bebeklere işallah.kulak ağrısı uzunsürüyo.inş.en kısa zamanda kurtulur bebişin

selam anneler
herkese iyi haftalar diliyorum
bütün bebişlerede saşlıklı ve iştahlı bir hafta olsun :)
ya bizdede kilo veren Ege değilde ben oluyorum ve çok üzülüyorum yani oğluşumda vermesin ama banada yazık

selam anneler
herkese iyi haftalar diliyorum
bütün bebişlerede saşlıklı ve iştahlı bir hafta olsun :)
ya bizdede kilo veren Ege değilde ben oluyorum ve çok üzülüyorum yani oğluşumda vermesin ama banada yazık

selam anneleropuyorumnanaktan biz de iyi başlamadık,7de dikildi hatunkaydirigubbakcemile3 kazeem nasıl veriyosun kilo bana da anlat,yerimde sayıyorum hala:eek:klava:

herkese iyi haftalar diliyoruummm.gerçi ben haftaya çok iyi balamadım:KK43:efe 200 gr vermiş yine:KK43:zorla almıştık yine vermiş!deli olcam çok iştahsız çok üzülüyorum:KK43:

selam paparina, az yiyorsa efe oğlan ona çok besleyici şeyler yedirmeyi deneyebilirsin.pekmez,muz,tahıl,et.vs en azından az yese de enerjisi yüksek bu besinlerin

teşekkür ederiz paparine teyzemissss.
hareketden dolayını kg almama ve verme olacağını yazıyor bu aylarda endişelenmeyin bence.
bizde besin değeri yüksek şeyler yiyoruz.hastayız zayıfız.atamadık üstümüzden.bunada şükür Allah beterinden saklasın arkadaşlar.

X