- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.401
sağol kazeemcin siz nasılsınız
iyiyiz cnm saatler geri alınınca park keyfimizi erkene çektik geldik banyo derken ege uyuyor bende nescafe keyfi yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol kazeemcin siz nasılsınız
iyiyiz cnm saatler geri alınınca park keyfimizi erkene çektik geldik banyo derken ege uyuyor bende nescafe keyfi yapıyorum
arkadaşlar hepimizin bebekleri çok değil 1,5-2 ay sonra yaşına girecek hayırlısıyla.şimdiye kadar yedirmediğimiz domatestir,inek sütüdür..vs onlara nasıl alıştırıcaz?inek sütünü ya içmezse?ne yapmak lazım sizce?azar azar başlasak mı?:uhm:
ben bi onbeşgün kadar önce kendim içerken sütten bir yudum verdim içti hatta gerisini istedi ama vermedim.domatesi ise veriyorum ben.ilk verdiğimde azcık suyundan verdim.baktım alerjik bir durum oluşmadı.sonra vermeye devam ettim.hatta bazen eline veriyorum bayılabayıla yiyor.seviyor.yaz domatesini yesin istedim o yüzden denedim baktım alerjik durumu yok verdim.kışın vermem sera domatesi oluyor sonuçda eve bile almayız biz kışın domates.
mrb canım ben inek sütüne gectim ama ilk önce sulandırılmış süt verdim tabi ilk başlarda içmedi tadını almadı o gün gece uyandıgında verdim acken aldı baktım olmuyo içine
iki tane kesme seker attım içti şimdi rahatlkla veriyom bazen zor durumdayken hemen biberona koyup veriyom ısıtmadan (ılık)tabi cocugu nasıl alıştırırsan öyle devam et
cok şükür yarıyor yavruma bi zorluk cekmedim