2008 Aralık Anneleri

Rabbimiz Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerimde Kadir Gecesi için şunları bizlere söylüyor:

Şüphesiz biz, (Kuran'ı) Kadir gecesi indirdik. Kadir gecesinin ne oldugunu sana bildiren nedir ?
Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Melekler ve ruh (Cebrail), Rabbi'nin
izni ile her iş icin o gece iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.''

günaydın anneler

Kadir gecemiz mübarek olsun
Rabb'im bu günden istifade etmeyi nasip eylesin hepimize

günaydınnnn
mübarek Kadir Gecesi hepimiz için hayırlar ve iyilikler getirmesi dileği ile
hayırlı kandiller dilerim.

sabay06kadirgeceniz.jpg

1222438780kadir1.jpg

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..​

günaydın arkadaşlar
bugün oğluşum ve ben sabahı ettik desem yeri var sabaha karşı uyudu kuzum ne derdi var anlamadım sanırım diş kıyamam çok ağladı kuzum ne yaptımsa çözüm olmadı yanımızda yatmayı çok seviyor yanımıza aldım banamısın demedi.bende o kadar uykusuzdumki bundanmı bilmiyorum ilk kez sinirlendim oğluma uyu artık diye kıyamam kuzuma hiç.yatırıyorum kalkıyo yatırıyorum yerime yatıyorum kalkıyo böyle geçti gecemiz.en son ayağıma aldım sallarken uyumuşuz.

a.s. günaydın güzel anneler ve bebekleri a.s.
gökdenizcim egedede oluyor genelde diş çıkaracağı dönemde gece huzursuzluğu inşallah en kısa zamanda çıkar incileriniz

ewet bende ayırt edemiyorum acaba bir yerimi ağrıyor diye panik oluyorum sonra acaba dişmi diyorum malum her huzursuzluğu dişe bağlar olduk:) ama azıları ürkerek beklediğimde bir gerçek

kazemcim bizim iki alt çıktı bir üst diş birde aynı anda sol ve sağ yandaki (köpekdişi)diye adlandırılan diş çıkıyor ama çok zor çıkıyor belkide bu sebebla zaten bişide yemez oldu diş etleri çok acıyor

çok zor şimdiden haber vereyim agzı bir yere değsin kıyamet kopuyor nasıl ağlamak emerken bile ayarlıyor bi duruşunu yawrum zaten şiş hep dişetleri Allah yardımcıları olsun bebeklerimizin.bende nerdeyse uyucam bugün normaldede çok kalkar ama uyumayınca daha zormuş ara ara kalkmasında ki o ara uykular yetiyormuş bana birde sabah bizle uyandı uyur demiştim uyumadı cimcime cimcime gözlerime bakıyor.ege nasıl sağlığı keyfi iyimi
bu arada bugün bizbizeyiz

ewet cnm kimsecikler yokkk :)
ege bu sıralar çok huysuz yani son 1 haftadır
bizim 2alt 2üst dişlerimiz çıktı ancak altın yanındada kabarma var o bakımdandanda olabilir huysuzluğu ama genelde de çok sinirli yürüteci istemiyor kendi tutunarak sıralamak istiyor zaten hiç emeklemedi büyük olasılıkla direkt yürüyecek ama istediği olmayınca çok sinirli tepkiler veriyor dişlere bağlıyorum birde büyüme ataklarıda olabilir

X