2008 Aralık Anneleri

o kadar bağırdım ayol tatile gelcekler beni bulun tanışalım diye ballım ve kso geldi ikisiylede tanışdım sen neden aramadın üstelik onlarlada tanışmasam çatlayacakdım fesadımdan arkıtın

kız kaç kere dedim marmarise gidicem diye kimsede bişey demeyince çekindim doğrusu hatta eşime dedim burda kk arkadaşlarım var ama tel ve adresleri yok dedim kızdı bana alsaydın keşke buluşur konuşurdun birdaha böyle fırsatı bulamazsın dedi ama iş işten geçti tabiiiiiiiiiii

bende cıkıyom kıslar

malumm mesai bitiyooo..ve veeeeeeeeee iftar saati yaklaşıyooo

hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
a.s.

wow..
biz hala 2 dişle duruyoruz ya deliriciim..

amin canım bizde 2 tane var ama üst damağı kabarmış cok huysuz bizimkide biran önce patlasa şu dişleride rahatlasa kuzum

gözünüz aydın canımm.maşallahhh oğluşumuzaaa

oooouuuğğ

hayırlı olsun Zeppciim :)

benim kızımın birininde 5., 6., 7. dişleri birden patladı :)

tsk ederim arkadaslar :1hug:

iyi geceler annelerim ve masum kuzuları..
yavrularımızı mışıl mışıl uyuyup,güzelce dinlenip büyüdükleri bi gece olur inş a.s

benim gibi olan varmı doğumdan sonra 7 kilo verip 10 kilo geri alan süt süt diye yedirdiler şimdi sütaş ineği gibi oldum valla

zeynepcim halen emziriyor musun canım benim? valla aynen bende doğumdan sonrakinden kat kat şişim ve halen adet olmadım. Adamel progestan kullanmamı önermişti bugun k.d.doktorumu arayıp sordum kullanma dedi, halen yoğun emziriyorsun demek ki ondandır dedi :gitme: regli olmayı böyle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi yahu :sinifsinif:

hiç o kadar kilo almadımm
doğumdan sonrada hepsi gitti cok şükürşakkıdı

sositososito sositososito (en çok bu sosito smiley ve ceyarı ozlemişim)

ben işte olduğum için
eşim hazırlıyoo iftarlığıı
ne hazırlamış bilmiyorummm
süpriz yapmayı sever benimkiiii hayatta söylemez yaptığı yemeği:asigimpuyorumnanaktan

her akşam mı wooooooooowwww akannehir

ya merak ettim,
benim de ailem burda değil.
o yüzden hiç birşeye malesef hevesim yok,
en azından betül kendi büyüyüp anlayana kadar.

sen kime yapacaksın bu partiyi :uhm:

benim ailem burda ama söyle bişi var ki 1. yas doğum gunlerini ilerde hatırlayamayacaklar bu yuzden çok masraf yapmayı dusunmuyorum, ailelerin gönlü olsun diye simgesel bişiler yapabilirim... :lepi:
wow..
biz hala 2 dişle duruyoruz ya deliriciim..

bence delirme bhk cım diş çıkma arifesinde öylr huysuz oliirler kiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iyi gecelerrrrs

bence delirme bhk cım diş çıkma arifesinde öylr huysuz oliirler kiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan iyi gecelerrrrs

son zamanlarda geceleri sürekli huysuz diye bekliyorum zaten diş çıkarmasını goldcum.
yoksa hiç acelem yoktu benim de..
çıksın da bi an önce rahata ersin diye bekliyorum inan.a.s

arkadaşlar sizin bebişlerin gündüz uyuma düzeni nasıl?
sabahtan ve öğleden sonra ne kadar uyuyorlar mesela
sonrasında gece kaçta yatıyorlar?

melisin son bir aydır uyku düzeni resmen yok canımmm
ama bizde hala dişte yokkk
bence bunun sıkıntısı olsa gerek damakları kabarmış bi kaç tane birden gelecek herhalll

sabah kalkar 8 gibi mesela 11 gibi tekrar uyur ama en fazla 1 saat uyur
öğlen uyumaz akşam üzeri yine en fazla 1 saat uyur
gece 3 e kadar aralıklıuyur ama sabaha karşı deliksiz ..
özetle uyku düzenimiz son bir aydır aşure gibiii:umursamaz:

sizdedemi diş hala yok bizde yok şekerimm

uyku düzeni aynı sizin gibi..dişler çıksada düzelse uykularda..

zeacım teşekkür ler tatlım ..bende alıştırma kilotları numenesi formunu doldurdumm metemi 2007 li yazdımm..

siz kaçlı yazdınız kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…