- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.861
Canim Yapmasini Bilmiyorsan Eğer Son Adet Tarihini Yaz Bana Ben Sana Yapivereyim Bende Dün öğrendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Yapmasini Bilmiyorsan Eğer Son Adet Tarihini Yaz Bana Ben Sana Yapivereyim Bende Dün öğrendim.
hoşgeldin zeynep.
nasıl oldun? mide bulantıların nasıl? bittimi serumlar?
YOK CANIM BİTMEDİ DAMARLARIM KÜCÜK OLDUGU İÇİN ÇEKMEDİ 3 TANE KALDI
AMA KOLLARIM ELLERİMDE MORARMADIK YER KALMADI :1no2:
merhaba zaynep, azalma yok mu bulantında, ben de serum almak durumunda kaldım, çok zor bu bulantı olayı, allah yardımcımız olsun[/QU
BİRAZ AZALMA VAR AMA HALA KOKULARA KARŞI DUYARLIYIM
geçmiş olsun canım, inşallah bundan sonra seruma ihtiyacın kalmaz, ne de olsa 3 ayı atlatmış oluyorsun, bundan sonra sefasını sürersin
çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda geçer. benimde hala devam ediyor ama serum alacak kadar ağır değil.
evet aynen öyle zeynep, çoğu bitti azı kaldı.
ZeaMays merhaba, gerçi ikzi bekleyenlerde daha çok bulantı olurmuş ama senin iyi maşallah o zaman
canım sen bat tarifi biliyor musun:uhm:
ben 1 aydır falan et yemiyorum
canım mercimek istiyor
aslında bat istiyor
yapıp hastaneye getirmişlerdi
keşke tarifini alsaydım:çok üzgünüm:
ZEAMAYS SENİN İKİZLER ALLAH VERGİSİMİ YOKSA TÜP BEBEKMİ YANLIŞ ANLAMA MERAKTAN SORUYOMfisfisfisBENİM BABAMINDA İKİZ DR SENİNDE OLABİLİR DEMİŞTİ AMA TEK BELKİ BAŞKA BAHARA
ah bitanem yaa canın bat mı istedi. biz bilmeyiz onu canım. ama tokatlı komşularımız vardı annemlerin orda onlar yapıyordu. güzeldi. bak şimdi soğuk soğuk benimde canım istedi. internetten bakalım canım belki buluruz tarifi.
canım sen bat tarifi biliyor musun:uhm:
ben 1 aydır falan et yemiyorum
canım mercimek istiyor
aslında bat istiyor
yapıp hastaneye getirmişlerdi
keşke tarifini alsaydım:çok üzgünüm:
et yemediğimden vucüt protein istiyor sanırım yeşil mercimekte kaliteli protein
canım yaaa senin de canın istedi şimdi tüüh keşke yazmasaydım
internette buldum ama bir sürü tarif var emin olamadım
yapan biri olsa ondan tarif daha güzel olurdu
canım Bizimki Doğal Oldu. Rahmetli Anneannem 3 Kere Ikiz Doğurmuş. Genetik Sanırım. Ondan Sonra Kimsede Olmadı Ikiz. Sevgili Torunu Benmişim Demekki :)