2008 Aralık Anneleri

kizlar bende bügün doktora gittim ama her zamanki gibi sevinc olmadi yada memnun kalmadigimdan ben düsündümki artik göbekden bakar yine vajinadan ultrasyon yapti agrim var diye güya cinsiyetini ögrencektim dedim neyse böyle olsun bu günü öyle bekliyodumki ama hevesim kursagimda kaldi bide heralde cok yürüdügümden bebis uyumusdu sanki hic kirmasmamisdi ondanda göremedi maglesf artik kaldik o bir aya

elıfsevdecım merhaba canım senınle beraberız canım yanı 2 aralık.sen hangı doktora gıdıyosun normalde 3 aydan sonra vajinal ultrson yapılmaz.bıde cınsıyetı okadar da merak etme bosver saglıklı olsun yeter canım.hayırlısıyl hep beraber bebişlerimizi saglıklı şekilde kucağımıza alırız ,:1hug:

kızlar sabah yine bir servis kazası geçirdim. tam inmek için ayağa kalkmıştımki servisin freni boşaldı ve öndeki belediye otobüsüne çarpacaktı. son anda durdu. tabi durana kadarki benim halimi düşünün. bayaa bir sendeledim. neyseki tutunuyordum ama geri geri gidip koltuğun kolluğuna yapıştırdım kendimi. Arka bölge çok acıyor şimdi. moraracak kesin. ama karnımı koruyabildim. hiç bir yere dokunmadı. yine çok korktum :KK43:

kızlar sabah yine bir servis kazası geçirdim. tam inmek için ayağa kalkmıştımki servisin freni boşaldı ve öndeki belediye otobüsüne çarpacaktı. son anda durdu. tabi durana kadarki benim halimi düşünün. bayaa bir sendeledim. neyseki tutunuyordum ama geri geri gidip koltuğun kolluğuna yapıştırdım kendimi. Arka bölge çok acıyor şimdi. moraracak kesin. ama karnımı koruyabildim. hiç bir yere dokunmadı. yine çok korktum :KK43:

geçmiş olsun canım, allah korumuş seni ve bebişlerini...sağlıkla bir geçseydi şu 9 ay di mi???böyle yüreğimiz ağzımızda heran...
sevgiler...

cok geçmiş olsun canım allah korumuş senin servis söfğrün tam sopalık oldu:eek:klava:

Sormayın kızlar yaaa bu gün servis şirketine şikayet dilekçesi yazıcam. değiştirsinler bu adamı. dünde yaptı aynı şeyi.
ya kızlar bişey olmamıştır dimi. hızlı hızlı hareketlerle geri geri gittim.
sanırım sol kalçam moraracak. oturamıyorum üzerinde şimdi. ama karnıma bişey olmadı. çok korkuyorum şimdi.

Allahım hepimizin bebişlerini korusun.

günaydın arkadaşlar
zeamays bence de şikayet dilekçesi ver hayatınızı tehlikeye atıyor adam baksana
işinin ehli birini bulsunlar şöförlük çok önemli can taşıyor

bebekler iyidir bence:nazar::nazar:
ama içim rahat değil dersen dr unu ara sor bi
bazen ücretsiz ara kontroller yapıyo benim dr um senin ki de yapar belki

gu_naydin kizlar uzuuun zamandir yoktum aranizda
mide bulantisi yuzunden hastanede yattim cok kotuydu kizlar hiiic birsey yiyemiyordum halada oyleyimm nolcak benim halimm bu kadar asiri olmasi neden
neyse sonrada bilgisayar bozuldu ama artik aranizdayimm birde bisey soracam dr benim bebegine 4 gunarkada soyledi neden olabilir acaba normalde 21 22 aralik dogumu ama dr 25 26 dedii bisey anlamadimm bu arada bebeler kocamaaann olmus kizlar nasil sevindim anlatamam
benim karnim cikmaya basladi bile

günaydın arkadaşlar
zeamays bence de şikayet dilekçesi ver hayatınızı tehlikeye atıyor adam baksana
işinin ehli birini bulsunlar şöförlük çok önemli can taşıyor

bebekler iyidir bence:nazar::nazar:
ama içim rahat değil dersen dr unu ara sor bi
bazen ücretsiz ara kontroller yapıyo benim dr um senin ki de yapar belki

canım ücreti önemli değilde. doktora gitmeyede korkuyorum şimdi. ya kötü bişey söylerse diye senağlama biraz daha bekleyeyimde inşallah bir rahatsızlığım olmaz. şimdilik iyiyim.

ooofffff of günlük yaşamda kendini korumak ne kadar zor. Allah'a dua edelim. bebeklerimizi korusun. Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

gu_naydin kizlar uzuuun zamandir yoktum aranizda
mide bulantisi yuzunden hastanede yattim cok kotuydu kizlar hiiic birsey yiyemiyordum halada oyleyimm nolcak benim halimm bu kadar asiri olmasi neden
neyse sonrada bilgisayar bozuldu ama artik aranizdayimm birde bisey soracam dr benim bebegine 4 gunarkada soyledi neden olabilir acaba normalde 21 22 aralik dogumu ama dr 25 26 dedii bisey anlamadimm bu arada bebeler kocamaaann olmus kizlar nasil sevindim anlatamam
benim karnim cikmaya basladi bile

canım yaa seninle aynıymışız biz
beni de yatırdılar hastaneye şimdi daha iyiyim ama en azından artık kusmuyorum çok şükür
benimde bebeğime 4 gün geride dediler ama normaldir dediler benimde aklıma takıldı yarın kendi dr umdan randevu aldım gideceğim
19 aralıktı tahmini doğum tarihi bakalım yarın ne diyecekler:sm_confused:
ben zayıfladım ama karnımın çıktığını söyleyenler oldu şaşırdım bende:roflol:

canım yaa seninle aynıymışız biz
beni de yatırdılar hastaneye şimdi daha iyiyim ama en azından artık kusmuyorum çok şükür
benimde bebeğime 4 gün geride dediler ama normaldir dediler benimde aklıma takıldı yarın kendi dr umdan randevu aldım gideceğim
19 aralıktı tahmini doğum tarihi bakalım yarın ne diyecekler:sm_confused:
ben zayıfladım ama karnımın çıktığını söyleyenler oldu şaşırdım bende:roflol:

gecmis olsun cnmm benim hala kusmalarim devam ediyor anlayamadimm
benimde randevum ayin 9 unda ikili test yapacaklar tam 11+0 olucaz o zaman
bakalim tarihi degismesse accaba gec dollenmemi oldu diye aklima takildi benim son satim 17 mart benimle ayni olan varmii:çok üzgünüm:

canım ücreti önemli değilde. doktora gitmeyede korkuyorum şimdi. ya kötü bişey söylerse diye senağlama biraz daha bekleyeyimde inşallah bir rahatsızlığım olmaz. şimdilik iyiyim.

ooofffff of günlük yaşamda kendini korumak ne kadar zor. Allah'a dua edelim. bebeklerimizi korusun. Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

aminnnn canım
sen bilirsin tatlım ama bence rahat ol
benim yengem otobüste direk karnının üstüne düşmüştü hiç birşey olmamıştı çok şükür
yaradan o kadar güzel yaratmış ki bebeği dış etkilerden koruyan resmen hava yastığı görevi olan bir sistem var içimizde (hemşireyim diye demiyom araştırdım iyice:roflol:)
ama aramanda birşey olmaz ara için rahat etsin
bir de kötü birşey varsa bile allah korusun erken farkedilip önlem alınması her zaman daha önemlidir
belirti verdiğinde keşke önceden gitseydim diye düşünürsün sonra belki dr un kızar bana niye haber vermedin diye
dr a tanış bence için rahatlasın

çok geçmiş olsun canım servisçinin değişmesi şart oldu artık bence

bakalim tarihi degismesse accaba gec dollenmemi oldu diye aklima takildi benim son satim 17 mart benimle ayni olan varmii:çok üzgünüm:

senin takvmin ilerde o zaman canm
ayın 9 unda benim 12+3 olacak inşallah tabi yarına tarih değiştirmezse
bende heyecanla yarını bekliyorum
zaten 1-2 gündür kusmuyorum bende
o da raporluyum evde yatıyorum dinlenmek çok iyi geliyo evde daha iyi başediyorsun bulantıyla başladığı anda önlem alıyorsun
çalışıyorsan rapor al canım bence ben rapor la toparladım çünkü yoğun çalışıyordum canım evde dinlenmek gerçekten iyi geliyo

canım 17 mart son adet tarihine dr hesabı 7 gün ekliyolar o zaman doğacağı gün çıkıyo tabi 3 ayda geri gidiyolaryani senin zaten 24 aralık çıkıyo takma kafana

balim cnm ben hani sizede yazmistim yaa benim iliski 19. gun oldu diye diger gunler korunmustukk bende diyorum ki
simdi dr un demesine gore acaba kazayla kacirdikmi bizz yoksa o gunde olmus olabilirmi diyee

valla ne bilim benimde ultrasyonda 3 gün büyük çıkıyo herseferinde bende kendi kendime erken yumurtlama diyorum heralde

ya kızlar doktor ameliyattaymış ulaşamıyorum. burda çok yakınımda bir hastane var. gitsem doktor bakarmı acaba ultrasona? ne dersiniz?

X