2008 Aralık Anneleri

sanirim Bir Kaç Kere Yazmiş Kimse Cevap Bile Vermemiş. Eminimki Bilinçli Yapilan Birşey Değildir Dedim Fakat Baya Içerlemiş Sanirim.

Ya biri beni tutsun!!!!!
Ben bu sayfadan kopamiyorum, gizli gizli sizi okuyorum:1ninca:
Bebisler ne kadar buyumus, guzel arkadaslarim nasillar takip ediyorum...
Allah hepinize saglicakla bebislerinize kavusmayi nasip etsina.s.

BHK canım, gecmis olsun... Kendini uzmeki bebeginde uzulmesin,saglikli olsun:emir_bebek:

canım ya..
niye gizli gizli okuyosun ki..
hep gel,hep oku,yaz bişeyler....

ayrıca saolasın iyi dileklerin için..

Ya biri beni tutsun!!!!!
Ben bu sayfadan kopamiyorum, gizli gizli sizi okuyorum:1ninca:
Bebisler ne kadar buyumus, guzel arkadaslarim nasillar takip ediyorum...
Allah hepinize saglicakla bebislerinize kavusmayi nasip etsina.s.

BHK canım, gecmis olsun... Kendini uzmeki bebeginde uzulmesin,saglikli olsun:emir_bebek:

GİZLİ GİZLİ OKUMAK VARMI ÖYLE BAKEM. VALLA ÇOK KIRILIRIZ EĞER GELİP ARAMIZA BİZLERLE BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAZSAN SOHBET ETMEZSEN.
GÜZEL ARKADAŞIM ARAMIZA HERZAMAN BEKLERİZ SENİŞeniza.s.:1hug:

benim ara ara tekrar oluyor hele dün gece ölüyordum artık. ama çoğu arkadaşların hemen hemen geçti bulantıları. senin kaç haftalık oldu bu arada.a.s.

11 hafta filan, önceden imzaya yapıştırılıyodu html adresi, şimdi nereye yapıştırcam bulamadım ,takvim için

11 hafta filan, önceden imzaya yapıştırılıyodu html adresi, şimdi nereye yapıştırcam bulamadım ,takvim için

CANIM ŞİMDİDE DETAYLI BİLGLERİ DÜZENLEYE GİR EN ALTTA KİLO TAKİP ÇİZELGESİ VAR ORAYA YAPIŞTIRILIYOR.
İKİLİ TEST ZAMANIN GELMİŞ SENİNDE NE ZAMAN DOKTOR KONTROLUNa.s.

ben uymaya gidiyorum ya..

sabahın 5 bucuğundan beri sokaklardayım..:bbo:

hadi öpüyorum sizi,kimseyi kırmayın,kimseye kırılmayınyerimseniben

CANIM ŞİMDİDE DETAYLI BİLGLERİ DÜZENLEYE GİR EN ALTTA KİLO TAKİP ÇİZELGESİ VAR ORAYA YAPIŞTIRILIYOR.
İKİLİ TEST ZAMANIN GELMİŞ SENİNDE NE ZAMAN DOKTOR KONTROLUNa.s.

sağol perihancım, 2 hafta sonra gidecem ben de inşallah, hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah

X