2008 Aralık Anneleri

hehehe valla sanrırm gelişimine göre diyor kızlar.
bende aralık annesiyim ne oluyor dedim gülüyor doktorum. bakalım bu ay gittiğimizde sorucam her zaman böyle önemi alınacak diye.

Tünaydın annelerim...
Nasılsınız?

ben şimdi hastaneden geldim. 10 aydır her ay guatr için kontrole gidiyorum.
Sabahın nurunda çıktık evden.
Bi dolu sıra bekledik.
Kan verdim geldim.
Perşembeye de belli olacak değerlerim.
1 ay önce içtiğim guatr ilacını hamilelik dolayısıyla kesmişti doktor.
O yüzden bu sefer çıkacak değerlerim baya önemli.
Dua edin kızlar bana..
Hamilelikte özellikle bebek için büyük önem taşıyor troid hormonu.

Tünaydın annelerim...
Nasılsınız?

Bi dolu sıra bekledik.
Kan verdim geldim.
Dua edin kızlar bana..

bidenem çok geçmiş olsun canım arkadaşım üzülme sakın emi değerlerin düzgün çıkacak buna emin ol. a.s.dualarım seninle :1hug:

bidenem çok geçmiş olsun canım arkadaşım üzülme sakın emi değerlerin düzgün çıkacak buna emin ol. a.s.dualarım seninle :1hug:

saol canım benimm:1hug:

imşallah dediğin gibi iyi gelecek sonuçlarım.

ben bi açım bi açım hiç sormayın,hemen gidip bişeyler yiyim:eek:

merhaba kızlar, bhk merak etme ya, hayırlısıyla iyi olacak sonuçların, hadi sen ye gel biraz, benim de böyle acıktım diyeceğim zamanlar gelecek mi allahım

kızlar merhaba düşük tehlikem olduğu için progestan kullanıyordım ama dün dr.bana CRİNONE JEL diye bir jel verdi vaginadan kullanılıcakmış 1 hafta bunu kullan dedi çünkü lekelenmelerim devam ediyor aranızda kullanan veya bilen duyan varmı kullananlardan kullanmalımıyım acaba

kızlar merhaba düşük tehlikem olduğu için progestan kullanıyordım ama dün dr.bana CRİNONE JEL diye bir jel verdi vaginadan kullanılıcakmış 1 hafta bunu kullan dedi çünkü lekelenmelerim devam ediyor aranızda kullanan veya bilen duyan varmı kullananlardan kullanmalımıyım acaba

merhaba elifhamza ben progestana devam. Onu duymadım. Daha etkili bişey mi acaba

canım ben de progestan kullandım..

doktorun dediyse kullanmamak aklından geçmesin bence...

Ya biri beni tutsun!!!!!
Ben bu sayfadan kopamiyorum, gizli gizli sizi okuyorum:1ninca:
Bebisler ne kadar buyumus, guzel arkadaslarim nasillar takip ediyorum...
Allah hepinize saglicakla bebislerinize kavusmayi nasip etsina.s.

BHK canım, gecmis olsun... Kendini uzmeki bebeginde uzulmesin,saglikli olsun:emir_bebek:

Tünaydın annelerim...
Nasılsınız?

Bi dolu sıra bekledik.
Kan verdim geldim.
Dua edin kızlar bana..

geçmiş olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider. Allah yardımcın olsun.

ZeaMays benim de sat 13 Mart bakalım cinsiyetleri ne olacak :1rolleyes:

ne zaman gideceksin canım doktora? benden önce gideceksen merakla bekleyeceğim haberini :emir_bebek: cinsiyet belli olumu acaba?

canım doktorun söylemişse kullan tabi. ben progestan kullanıyorum. alttan hemde. eminim jelin uygulaması daha kolay olur. diğeri çok zor :KK43:

bu aralar zeynep gözükmüyor. göreniniz varmı kızlar.

eevt yaa Zeynep yok ortalarda. Nerelerde acaba?

iyi olmaya çalışıyorum, bulana bulana. Bulantıların geçmesini 4 gözle bekliyorum. Herhalde 2 haftam filan daha var.
Senin tam olarak geçmiş miydi bulantıların?

benim ara ara tekrar oluyor hele dün gece ölüyordum artık. ama çoğu arkadaşların hemen hemen geçti bulantıları. senin kaç haftalık oldu bu arada.a.s.

eevt yaa Zeynep yok ortalarda. Nerelerde acaba?[/QUOTE]

çalışıyor ama şu sıra yorum yazmadığını söyledi kırılmış sanırım biraz bizlere

X