2008 Aralık Anneleri

hayır çift yumurta benimkiler :) ne güzel arkadaşın doğurmak üzere. bizimkileride Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım benim ikiz bebekler biraz daha erken doğuyor yaa
34-35. haftada falan doğuyorlar
ilk sen alacaksın inşallah sağlıkla kucağına canım:nazar:
rabbim herşeyin hayırlısını versina.s.

sağol canım uyudum hala uykulu uykulu geziyorum uyucam ama miğdem çok fena kalktım bitki çayı yaptım onu içeyim dedim iyi gelir diye.
:kahve:

afiyet bal şeker olsun perihancım.

ben iki aydır ağzıma hiç çay süremiyorum. ne bitki çayı nede normal çay :KK43:

canım benim ikiz bebekler biraz daha erken doğuyor yaa
34-35. haftada falan doğuyorlar
ilk sen alacaksın inşallah sağlıkla kucağına canım:nazar:
rabbim herşeyin hayırlısını versina.s.

amin. hepimize canım!

İnşallah hiç bir sorun çıkmadan, zamanında, sağlıkla dünyaya gelirler bebişlerimiz. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

bende zararlı olmadığını biliyorum ama dün arkadaş zararlı diyince durdum acaba dedim bende tam bilmiyorum oğluma hamileyken içiyodum hiç bi zararınıda görmedim duyunca yinede acaba diyosun

amin. hepimize canım!

İnşallah hiç bir sorun çıkmadan, zamanında, sağlıkla dünyaya gelirler bebişlerimiz. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

amiiiin canım
:emir_bebek: :emir_bebek: sağlıkla gelsinler
aralıktan önce doğmasınlar sık sık tembihle oldu mu:roflol:
siz aralık bebeğisiniz aralıkta doğacaksınız haaa dee:roflol:
kasımda falan doğmaya kalkmasınlar

amiiiin canım
:emir_bebek: :emir_bebek: sağlıkla gelsinler
aralıktan önce doğmasınlar sık sık tembihle oldu mu:roflol:
siz aralık bebeğisiniz aralıkta doğacaksınız haaa dee:roflol:
kasımda falan doğmaya kalkmasınlar

ilk günden beri tembihliyorum teyzesi. yumurcaklarım inşallah beni duyuyorlar ve dinliyorlardır.

bana da dr 10 aralık doğum tarihini verdi sezeryan olduğu için

10 aralık? kurban bayramının 3. günü! yaparlarmı acaba o tarihte?

peki sen ne hesaplamıştın canım?
benim Sat a göre 18 aralık gözüküyor ama doktorum aralığın başı demişti!

10 aralık? kurban bayramının 3. günü! yaparlarmı acaba o tarihte?

peki sen ne hesaplamıştın canım?
benim Sat a göre 18 aralık gözüküyor ama doktorum aralığın başı demişti!

akıllı dr bayramı hesap etmeden söyledi heralde:roflol:bende bakmıştım canım bayrama geliyo bence bayram bittiği gibi alır

kızlar ben doktora ilk gittiğimde aralık 12 demişti. sonra her kontrolde iki gün eksiliyor şimdi 7 aralık dedi ayın 16 ne diyecek bakalım. kurban bayramında olsa ne kadar güzel olurdu herkez yanımda olurdu

kızlar ben doktora ilk gittiğimde aralık 12 demişti. sonra her kontrolde iki gün eksiliyor şimdi 7 aralık dedi ayın 16 ne diyecek bakalım. kurban bayramında olsa ne kadar güzel olurdu herkez yanımda olurdu

öyle her kontrolde değişiyor mu günü
neden? bebeğin gelişimine göre mi diyor acaba:uhm:
bana 4 gün geride dediler
19 aralık şimdi 23 aralık oluyor
aman aklım karıştıkafamçokkarıştı

canım sen doktoruna bi dur artık de. daha geriye gelmesin! :eek:klava: ben aralık annesiyim de! :)

X