2008 Aralık Anneleri

günaydın, hergün aynı şeyi bende yaşıyorum canım...oldukça hızlı kullanan bir servis şoförümüz var...allah hepimizin bebeişlerini korusun.sana da geçmiş olsun...sevgiler

Amin!
sağol canım.........................

benim SAT da 13 mart. aynı günleriz yani :) bende 10 unda gidicem doktora. bakalım belki öğreniriz cinsiyetleri :)

günaydın kızlar
bu sabah çok sinirliyim. sabah servisçi bir yola girdi birazda hızlı girdi. otobüs zıplamaya başladı. sonunda bağırdım adama yavaş git biraz diye. çok korktum bebeklerime bişey olacak diye. hala kendime gelemedim!

günaydınlar...

zeamays geçmiş olsun canım, kendini ne kadar kötü hissettiğini anlayabiliyorum. tepki göstermekte sonuna kadar haklısın. bence servis şoforüyle yavaş gitme konusunda özel olarak konuşmanda fayda olur.

günaydııın arkadaşlar
zeamays bence hamile olduğunu söyle adama dikkat etsin canım ne o öyle hop hopp

eski şoförümüz biliyordu canım. hatta bir arkadaş daha var hamile olan. temkinli gidiyordu adam. bu bugün gelmiş, birdaha yaparsa zaten adamın saçını başını yolacağım :eek:klava: servisteki herkes çok kızdı zaten adama. öyle böyle değildi ama nasıl zıplattı bizi. hala korkuyorum bebeklerime bişey oldumu acaba diye :1no2:

günaydın kızlar nasılsınız geçmiş olsun ZeaMays bence hamiş olduğunuzu belirtin şöförünüze

kızlar bu arada dün kardeşim aradı beni bi alet sparişi vermiş aynı tansiyon aleti gibi bişeymiş karnına bağlıyormuşsun bebeğin hıçkırığını kalp atışlarını hareketlerini duyabiliyormuşsun hafta sonunda spariş gelecekmiş bana verecek kendi hamile kalana kadar merak ediyorum acaba nasıl birşey

benim arkadaşımın var ikizleri ama doğmak üzere az kaldı.onlar tek yumurta seninkilerde tek yumurta ikizleri mi??

hayır çift yumurta benimkiler :) ne güzel arkadaşın doğurmak üzere. bizimkileride Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
X