- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.781
bu sabah kimsecikler yok burda. uyuyormusunuz kızlaaaarrrr!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın, hergün aynı şeyi bende yaşıyorum canım...oldukça hızlı kullanan bir servis şoförümüz var...allah hepimizin bebeişlerini korusun.sana da geçmiş olsun...sevgiler
günaydın kızlar
bu sabah çok sinirliyim. sabah servisçi bir yola girdi birazda hızlı girdi. otobüs zıplamaya başladı. sonunda bağırdım adama yavaş git biraz diye. çok korktum bebeklerime bişey olacak diye. hala kendime gelemedim!
kızlar bakın ne buldum. bu sayfadaki anketi dolduran 10 kişiye çekilişle hamile bluzu yolluyorlarmış. ben doldurdum. sizde doldurun belki bize çıkar :)
http://www.ebrumaternity.com/?page=odullu_anket&phpMyAdmin=98f93292c831cda514b89aa7214cc9a6
bende doldurdum şimdi canım
var mı başka üye olacak yerler falan
siz iyi biliyorsunuz bana da diyiverinsırnaşık şey
evet baktım şimdi gördüm. ikili test yaptırdın mı sen canım
canım banamı sordun.
benimkiler ikiz olduğu için ikili test yapılmıyormuş. sadece ense kalınlıklarını ölçtüreceğim 1 hafta sonra!
benim arkadaşımın var ikizleri ama doğmak üzere az kaldı.onlar tek yumurta seninkilerde tek yumurta ikizleri mi??
kızlar günaydın nasılsınız?
hayır çift yumurta benimkiler :) ne güzel arkadaşın doğurmak üzere. bizimkileri Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.